2016 m. balandžio 29 d., penktadienis

Sostų kovos


Vakar labai tyliai ir nepastebėtai "Elfų kronikų" 3x3 lentelę pakeitė "Sostų žaidimų" 3x3 lentelė. Sostų žaidimai MA lankėsi 2014m rudenį, jei neklystu. Tad pakartojimas puiki proga perlipti pirmos lentelės barjerą nenaudojančiom safyrų žaidėjom. Na, o jau pirmą kartą viską surinkusiom nusimato ramios kelios savaitės ir visą dėmesį galės skirti laikinajai parduotuvei.


Brace yourself, winter is coming





"Sostų žaidime" randam keturias lenteles. Pirmoje lentelėje galima laimėti vienos pagrindinių veikėjų - Daenerys Targaryen - aprangą, su kuria ją matėm didžiąją dalį pirmojo sezono, o kaip pagrindinį prizą laimime profilio foną - Winterfell'yje esančio dievų medžio vaizdelis, kurį taip pat dažnai matom pirmąjame sezone.












Antroje lentelėje turime kitos, gal ne tiek ryškios, veikėjos Margaery Tyrell suknią, su privalomu jos "šeimos" atributu - rože (diržas ir žiedas su rožėm). Kaip pigrindinį priza galime laimėti Margaery šukuoseną, kuri buvo viena pirmųjų banguotų garbanėlių šukuosenų žaidime. Šiuo metu ji būtų tik dar viena į kolekciją :)












Trečioje lentelėje mus pasitinka vėl gi Daenerys suknutė, kuri šmėstelėjo ekrane antrojo sezono metu. Kaip pagrindinį prizą galime laimėti nuostabųjį radonąjį drakoną-aksesuarą, kuris bus tupdomas jums ant kairiojo peties.












Paskutinėje, ketvirtoje lentelėje atrandam Catlyn Stark vieną pagrindinių aprangų - mėlyną suknią, dekoruotą kailiukais ant rankovių, bei juodajį apsiaustą su kailiniu "šaliku". Taip pat kelios smulkmenėlės/ aksesuarai, buvę reikšmingi seriale - didysis Stark'ų šeimos kardas, bei sagtelė vadinamoji "Kings hand". Pagrindinis prizas šioje lentelėje vilkas - augintinis, pridedantis "net" tris ištikimybės taškus, nooors, vis daugiau nei Ketty ir Yuki =^.^=






Visos keturios aprangos, šmėžavusios TV ekrane

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą