2016 m. balandžio 27 d., trečiadienis

Pavasario kolekcija


Kur buvus, kur nebuvus, vakar popiet žaidime atsirado nauja laikina parduotuvė - Pavasario kolekcija. Džiaugsmo buvo ne tiek ir daug paaiškėjus, kad norint į ją patekti reikia susimokėti 50 safyrų arba dar pakentėti 48 valandas. Na, panašu, kad turim dvi dienas pasipildyti smaragdų atsargas, nes kolekcija kaip reta gausi daiktų ir spalvų. Seniai jau nesam turėjusios tokios didelės kolekcijos. Kolkas dalinuosi lengvu žvilgtelėjimu į parduotuvėje būsiančius daiktus ;)


Šių metų pavasario kolekcija yra piešta pagal naujausią Dolce&Gabbana kolekciją "Spring 2016". Neįmanoma nepastebėti kolekcijos margumo - raštuoti raštai raštuose su begale spalvų. Iš pirmo žvilgsnio kolekcija dvelkia pensija, ypač nužvelgiant administracijos pateiktą pristatomąją nuotrauką. Tačiau kai peržvelgi D&G reklaminius plakatus naujieji rūbai atsiskleidžia visai nauju kampu - ši kolekcija smagiai vintažinė ir saulėta. Pati labai džiaugiuosi galvos puošmenų gausa ir esu beveik įsitikinusi, kad tie skarelių kaspinėliai taps neatsiejamu pavasario-vasaros derinių akcentu. Na o dabar kviečiu ir jus atrasti pavasario kolekcijos žavesį dairantis po D&G pristatomuosius plakatus ;)


Šiame plakate matome keturias iš šešių suknelių, esančių naujoje parduotuvėje (trys prie staliuko ir panelės, darančios selfiuką su kunigu).


Visas atskiras plakatukas skirtas akiniams nuo saulės. Panašu, kad šiemet populiarūs bus akinukai su stambiu margintu rėmeliu, išryškinančiu viršutinį išorinį akinių kampą. O tie dryžuoti akiniai tiesiog verti nuodėmės :D


Kolekcijoje yra gausu suknelių reprezentuojančių miestus/šalis. Mūsų parduotuvėje tokia vos viena, beeeet bent jau kelių skirtingų spalvų ^^


Labai didelį dėmesį šioje kolekcijoje D&G mados namai skyrė rankinėms - populiariausios būtent dvigubos rankinės, kurių savo spintoje galėsim turėti kelias skirtingas.

Išsamesnė parduotuvės apžvalga






Trys su trupučiu puslapių drabužių! kada paskutinį kartą matėm tokio dydžio kolekciją? Didysis klausimas - kodėl šią parduotuvę gavome tik savaitei? Lyginant su vargana išparduotuve, kuri pas mus išbuvo ko ne mėnesį su viršum, šiai kolekcijai skirta savaitėlė laiko apsipirkti truputi graudina. O bet tačiau, apsižvalgykim ką čia galim rasti ;)




D&G ruduo-žiema 2015, Maiolica kolekcijos derinukas. Ši kolekcija buvo skirta renesanso laikotarpiu Italijoje gamintai keramikai, o konkrečiau - keramikinėms plytelėms, kurios buvo kvadratinės, dengtos balta glazūra ir dekoruotos mėlynos spalvos raštais.
Derinio kaina parduotuvėje: 47 smaragdai + 7 safyrai




D&G pavasaris-vasara 2016. Man asmeniškai labiausiai patikęs derinys, matyt dėl nevaldomos meilės dryžiukams :D be to šie rankinukai, akiniai ir plaukų skarelė yra tobulo dydžio ir formos, gal tik bateliai didelio susižavėjimo nekelia.
Derinio kaina parduotuvėje: 21 safyras





D&G ruduo-žiema 2015. Visos pamačiusios skarelę turbūt iš kart pagalvoja apie pensiją arba bažnyčią :D iš esmės, tai skarelės yra dažnas svečias D&G mados namų kolekcijose, nes tai yra neatsiejama Italijos moterų aprangos dalis. Dabar jos nėra tokios populiarios, bet istorija mena laikus, kai moterys be skarelių į gatvę neidavo, kaip kad mūsų moterys dabar be makiažo ^^
Derinio kaina parduotuvėje: 10246$ + 12 smaragdų + 6 safyrai



D&G ruduo-žiema 2015. Man asmeniškai mažiasiai ypatingas derinys, gal ti rankinukų kelios spalvos dailiai atrodo. Kad džinsai nebūtų toookie nuobodūs, visada galima derinį pagyvinti spalvingom ausinėm, kuriomis šį pavasarį mirgėte mirgėjo podiumas D&G kolekcijos pristatymo metu.
Derinio kaina parduotuvėje: 6540$ + 15 safyrų



D&G pavasaris-vasara 2016. Šilkinis derinys su viena iš kelių, parduotuvėje esančių, dvigubų rankinių. Suknelių spalvų skirtumai tokie nežymūs, kad neįgudus akis gali ir nepastebėti. Beje ši suknutė yra iš margintų miestais serijos.
Derinio kaina parduotuvėje: 2725$ + 16 smaragdų + 10 safyrų





D&G pavasaris-vasara 2016, "Sicilian Carretto" kolekcija. Šia pavasario kolekcijos dalis buvo įkvėpta tradicinių sicilietiškų vežimaičių - nedidukai, dviejų ratų, stipriai marginti įvairiomis spalvomis. Palaidinės dryžiai imituoja vežimaičio ratą. Šis motyvas plačiai naudojamas visoje kolekcijoje.
Derinio kaina parduotuvėje: 10791$ + 16 smaragdų + 6 safyrai





D&G pavasaris-vasara 2016. Citrinomis dekoruota suknelė iš serijos su citrusinių vaisių spauda. Prie šios suknelės puikiai dera rudens kolekcijos rankinė iš Maiolic serijos. Galvos puošmena kiek trigdo, bet su mados namais nepasiginčysi :)
Derinio kaina parduotuvėje: 5159$ + 41 smaragdas + 8 safyrai





D&G pavasaris-vasara 2016, "Sicilian Carretto" kolekcija. Dar vienas derinukas, įkvėptas spalvingų Sicilijos vežimaičių. Akiniai, beje, mediniu rėmeliu ir išpiešti rankomis.
Derinio kaina parduotuvėje: 11445$ + 46 smaragdai





D&G pavasis-vasara 2016. Viena iš daugelio suknelių-miestų, pristatančių įvairius Italijos miestus ir miestelius. Labai smagiai atrodančios simpatiškos, trumpos, lengvai plazdančios, šilkinės suknutės.
Derinio kaina parduotuvėje: 3161$ + 35 smaragdai






Įvertinus bendrą kolekcijos "svorį", norint susipirkti visą kolekciją, tektų pakloti 312612$, 1268 smaragdus ir 477 safyrus, bet užsidirbtumėte 9085 mados taškus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą