2016 m. balandžio 14 d., ketvirtadienis

Elfų kronikos



Atsiradus teleporteriui žaidime MA tarsi žiemos miegu užmigo, visos pasinėrėm į langelių vartymus ir dėl to matyt pastarosios kelios savaitės buvo stebėtinai ramios ir nuobodžios. Tačau teleporteriui artėjant į pabaigą, kaip kad ir buvo tikėtasi, šiandien žaidime pasirodė nauja atrakcija - "Elfų kronikos". Šį kartą sulaukėme "3x3 lentelės" tipo žaidimo. Mažai kas džiaugiasi šiomis lentelėmis, nes labai jau laimingą ranką reikia turėti, kad surinkti daugiau nei vienos lentelės prizus be safyrų pagalbos. Šį kartą turime vos keturias lenteles.
"Elfų kronikų" aprangos pieštos pagal visai šviežiai "keptą" fantasy adventure stiliaus serialą, kuris kolkas turi vos 10 serijų - The Shannara Chronicles.








Pirmojoje lentelėje randame elfų karininkės aprangą, o kaip pagrindinį prizą gauname -auskarą. Sutinku, kad elfų ausytės yra smagus dalykas, bet sutikit tokia smulkmena kaip pagrindinis prizas lengvai prajuokino.














Atroje lentelėje randame pagrindinę elfų princesės aprangą, su kuria ją matome ištisas dešimt serijų. Surinkusios visas devynias aprangos detales, kaip pagrindinį prizą gauname princesės šukuoseną. Iš visų keturių aprangų, mane asmeniškai, ši džiugina labiausiai, nes išardžius ją dalimis visus daiktus galima sėkmingai naudoti ir paprastuose deriniuose (neskaitant kardo, kardai visada lieka teminėm aprangom). Be to labai džiugina spalvos :)













Trečioje lentelėje randame antros (iš visų dviejų) pagrindinės serialo veikėjos aprangą ir šukuoseną, kaip pagrindinį prizą. Būtent ši šukuosena yra turbūt geidžiamiausias daugumos MA žaidėjų laimikis "Elfų kronikose". Čia vis tos žaismingos kasytės =^.^=

















Paskutinėje, ketvirtoje, lentelėje randame daaaug metalinių aksesuarų ir žaviąją raudoną suknelę, kaip pagrindinį prizą. Leisiu sau pastebėti, kad žaidime ši suknelė atrodo žymiai geriau, nei "gyvai" seriale :D 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą