2016 m. balandžio 4 d., pirmadienis

Naujienų apžvalgėlė


Per pastarąją savaitę Mados Arenoje turėjome keletą įdomybių ir naujienų:
* Visų pirma administracija papildė taisykles keliais punktais - draudžiama kurstyti nesantaiką...religiniais, rasiniais ar tautiniais motyvais. Kaip ir drausti nesantaikos kurstymą yra puiki idėja, bet kodėl pasirinkti tokie absurdiški motyvai? Tad Mados Arenoje nesantaikos kurstymas ir toliau gyvuos ir klestės. Taip pat MA uždraustos nacistinė ir sovietinė atributika, nes juk tokios atributikos ir tikrai pilna ant kiekvieno kampo žaidime? Žodžiu, taisyklės niekam apie nieką ir iš esmės nieko nekeičiančios. Gal aš tiesiog kažko nesuprantu :)


* Balandžio pirmąją sulaukėm pasiūlymo nupiešti baldų žaidimui. Įdomu, o kiek merginų Mados Arenoj moka piešti baldus su tam skirtom programom? Kai turėjom konkursą gyvūnėliui viskas buvo kiek paprasčiau, o šį kartą konkursas skirtas tik keliom išrinktosiom.



*Kiek smagesnė Balandžio 1-osios staigmena buvo dovanėlė melagių dienos proga su šauniu pokštu. O kiek kartų jūs bandėt atidaryti tą vis iššokančią dovanėlę? :D Pati dovana - klouno apranga - puikiai tinkanti melagių dienai.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą