2016 m. rugpjūčio 16 d., antradienis

Muzikos natos


Turbūt daugelis MA žaidėjų nekantraudamos laukė pirmadienio tikėdamosis naujo žaidimo ir akivaizdžiai ne veltui - savaitę pasitikome su trijų dovanų tipo žaidimu "Muzikos natos". Jau esu minėjus, kad tai bene mylimiausias žaidimas mados arenoje nusileidžiantis mylimųjų reitinge tik teleporteriui. Šį kartą žaidimas skirtas muzikai, labai įvairiai muzikai, nes tarp aprangų turim ne tik blizgančių pop žvaigždučių, o tai net labai džiugina ^^ Apart visos krūvos drabužių taip pat dėžėse galima bus rasti net penkias naujas šukuosenas kartu su naujom akim, lūpom, nosim ir antakiais.


Mažiausiai su muzika susijęs derinys - Zuhair Murad 2013m pavasario vasaros kolekcijoje pasirodę plunksnų apsiaustas ir viso kūno"bodis". Kepuraitė ryškiai dulkės giliausiuose drabužinės užkampiuose kartu su bateliais, plunksnos sublizgėti turėtų žiemą šventiniu laikotarpiu, na o "bodis" manau tikrai abejingų nepalieka.




Niekada nemaniau, kad žaidime teks sutikti Šer, praeito amžiaus muzikos divos, aprangą, o čia net ne viena, o dvi. Žinoma buvo galima ir ką nors įspūdingesnio parinkti, na bet ką turim, tą turim. Smagiausiai turbūt atrodo blizgučių perukas, kurį turėsite kaip kepurę ir tikrai dailiai žiūrisi plunksnuotoji suknelė ^^


Pamačiusi šį derinį tyliai sau sumurmėjau "na pagaliau" ir tikiu, kad tikrai nesu vienintelė besidžiaugianti. MA dažnai sulaukiam įvairių blizgučių, pūkučių, rožinių bei gėlėtų niekučių ir vis nesibaigiančios Lady Gaga su Taylor Swift, tad sunkesnei muzikai prijaučiančioms žaidėjoms likdavo tik padūsauti. Bet ne šį kartą! ^^Suprantu, kad švarkas su gitara rankose gal ir nėra labai tinkamas kasdieniams deriniams, bet tokį drabužį turėti savo spintoje tikrai norėtųsi vien dėl pačio fakto, juolab, kad šiam drabužiui įkvėpimo kūrėjai ryškiai sėmėsi iš vieno žinomiusių pasaulyje gitaristų Slash. Na o visi likę derinio rūbai jau seniai buvo laukti ir išsvajoti. 


Kontrabosas žaidime - labiausiai netikėta naujiena. Jį lydinčios suknutės gan paprastutės ir blizgančios, bet dailusis lankelis turbūt retai žaidėjai pro akis praslydo :)



Na ir kokia gi vasara be hipių. Labai smagios kelnės-suknelė, saulėtos, vasariškos, gal būt kaip tik tokių ir trūksta vasariškai nuotaikai sukurti, kai už lango niūru ir šlapia :)

Veido bruožai ir šukuosenos, kurias bus galima rasti dovanose


Belieka palinkėti dosnių dvikovų ir sėkmės išpakuojant dovanas kitą savaitę ^^

Jei dar turim pasimetusių ir neapsisprendžiančių kokias dovanas kaupti -->štai čia<-- galite pasiskaityti dovanų turinio apžvalgą, kuri galbūt padės apsispręsti ^^


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą