2016 m. liepos 31 d., sekmadienis

Mėnesio įvykių apžvalga


Štai ir prabėgo antrasis vasaros mėnuo per daug nelepindamas vasariškais orais, tad kviečiu prisiminti ir greituku apžvelgti liepos mėnesio įvykius Mados Arenoje.

Trikdžiai

Tikrai ne taip norėtųsi pradėti mėnesį, na bet ką padarysi. Tačiau šį kartą nesklandumai užklupo tik dalį mados arenos žaidėjų - pirmąjį liepos savaitglalį ne visoms pavyko sėkmingai prisijungti, dėl to administracija partęsė tuometinių akcijų buvimo laiką žaidime ir kaip visada gražiai atsiprašė :)



Ma Akcijos

Mėnesį pradėjom nuo poros metų senumo vasarinės drabužių kolekcijos lėlėms pakartojimo. Mėnesiui nespėjus įpusėti sulaukėme akcijų lavinos: pradėjom nuo seniai žaidime besilankiusio superherojų labirinto, juk šie metai kaip reta gausūs superherojų filmų, po poros dienų iškart sulaukėm, "Džiunglių" dovanų dėžės, dar po kelių dienų "Sodo baldų kolekcijos" - taip pat pakartojimas, bei iškart "Mokslinės fantastikos soliterio", na o pačiam mėnesio gale dar sulaukėm ir laikinosios kortų kaladės "Kepsių vakarėlis". Ir štai, sėdžiu aš ir vis dar laukiu sužadėtinių drabužių kolekcijos. Na, gal rugpjūtį.

Spustelėjusios paveikslėlį atsidursite akcijai skirtame įraše.









Vakarėliai

Paskutiniu metu gan įprastas reiškinys - per mėnesį MA buvo surengta vos pora sužadėtuvių vakarėlių.

.Eira

 Eldora - Nikolet


Klubo gimtadieniai

Liepos mėnesį klube šventėme trijų merginų gimtadienius : Enrika559 (liepos 21d.) ir dviejų klubo naujokių - .Gabužis. (liepos 22d.) bei Aurelija 258 (liepos 24d.). Dar kartelį dideliausi sveikinimai viso klubo vardu!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą