2016 m. liepos 14 d., ketvirtadienis

Džiunglės


Dar nespėjus kojų apšilti ir susidėlioti tikslų "Superherojų" labirinte, šiandien MA pasirodė naujas žaidimas - "Džiunglės". Žaidimas skirtas šių metų filmui "Džiunglių knyga" (angl.k. - The Jungle Book), kuris kinuose pasirodė balandžio mėnesį. Tai naujai pateikta visiem puikiai pažįstamo personažo - Mauglio - istorija. Žaidimo tipas - dovanų dėžė, binoklius renkam, kad gautume tikrai labai "džiungliška" aprangą, naują šukuoseną bei profilio foną, o dėžėje galime rasti net 30 naujų būsto daiktų. Vienintelis kurio pasigedau - Mauglis, nors tai jo filmas ir visa atributika, bet pagrindinio veikėjo taip ir neišvysim, o bet tačiau, visi kiti jį lydintys personažai puikiai nupiešti ir pateikti mūsų teismui: Lokys Balu, Pantera Bagira, Pitonas Kaa, Vilkė Rakša (užauginusi Mauglį) bei piktasis tigras Šerchanas. Tiek profilio fonas, tiek iš naujų būsto daiktų susidedantis vaizdelis atitinka filmo plakatą, tad gana rašliavos ir kviečiu pasidairyti po spalvingus paveikslėlius.








Manęs asmeniškai suknelė visiškai nesužavėjo, kaip ir neišbaigti bateliai, bet plaukų sruogos/plunksnos kaip aksesuaras labai dailiai atrodo ir tikrai smagiai turėtų derėti įvairiuose deriniuose. Šukuosena dailiai nupiešta, plunksnos gan vienkartinis dalykas, masyvus vėrinys visai traukiantis akį.









30 - tiek įvairių būsto daiktų galime rasti dėžėje, pagaliau prie gausios kišeninių šunyčių kolekcijos prisidės ir būrys įvairesnių gyvūnų (jūs tik pažiūrėkit į tas žavias varlytes! ir drugelius, žinoma). Kiti džiunglių atributai - krioklys, vijokliais apraizgyti medžiai - atveria daug galimybių pasireikšti fantazijai kuriant sodus būstuose ^^ Na o kas susideda iš būtent šio rinkinio galite matyti žemiau :)


Na ir, žinoma, profilio fonas visu gražumu ^^

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą