2016 m. rugpjūčio 19 d., penktadienis

Mados kruizas


Šiemet pas mus tiesiog pakartojimų vasara, toks nesibsigiantis deja vu. Ketvirtadienį žaidime netikėtai pasirodė naujas žaidimas salų žemėlapio tipo - "Mados kruizas". Šis kruizas pas mus jau plaukiojo 2013m. liepos mėnesį. Iš dalies visai apsidžiaugiau šiuo pakartojimu, nes jau kuris laikas varvinau seiles matydama keletą daiktų iš šio žaidimo kitų panelių deriniuose, tačiau bendrai vertinant - kruizas labai nenusisekęs. Kodėl? - pasidairykime salose ir panagrinėkim.

Žaros paplūdimys



Pirmame paplūdimyje randame baldus - viso 16 vienetų. Tikrai šaunūs, pinti, pliažiniai/kurortiniai baldai. Apart sofučių ir kėdžių taip pat galime gauti grindis (rupaus paplūdymio smėlio) ir būsto foną, kurio nederėtų painioti su profilio fonu. Jokių pagrindinių prizų, kaip kad esame pratusios, tik 16 baldų.

Saulėtas paplūdimys - atsirakina 08.20.







Antrajame paplūdimyje randame šešių dalių aprangą, kurių kiekvienos yra penkios spalvos, tad viso trisdešimt daiktų. Šiame derinyje man žaviausia rankinė. Kaip ir baldų atveju - surinkus visus 30 daiktų jokio papildomo prizo negauname.









Koralų paplūdimys - atsirakina 08.22.






Trečia sala mus pasitinka su dar viena šešių dalių apranga. Būtent ši suknutė buvo mano norų saraše nuo neatmenamų laikų, visos kitos derinio dalys dailios, bet ne per daug įspūdingos. Vėl gi - jokio pagrindinio prizo.










Palmių paplūdimys - atsirakina 08.24.







Palmėse plaikstosi žavinga ilga suknia su pusėtinais aksesuarais. Vėl gi - šešių dalių derinys, viso 30 daiktų ir jokio pagrindinio prizo.










Dieviškasis paplūdimys - atsirakina 08.26.






















Dieviškasis turbūt labiausiai nuviliantis paplūdimys. Tam, kad gautumėte šukuoseną, turite surankioti 30 kriauklių, kurios neduoda visiškai nieko ir būsto inventoriuje neatsiranda. Ar šukuosena tiek stebuklinga, kad būtų verta tiek vargo ir akivazdžių išlaidų? Čia jau pačios spręskite.

Bananų paplūdimys - atsirakina 08.28.














Paskutinėje saloje pagrindinis prizas - profilio fonas, saulėtas ir vasariškas. Tačiau kelias link jo toks pat kaip ir link šukuosenos - 30 beverčių moliuskų. Kažkaip jaučiuosi stipriai skriaudžiama "mados kruizo". Na, bent jau galim padidžiaugti, kad dabartiniai salų žemėlapiai būna dosnesni, ne tokie nuviluantys, kaip šis pakartojimas. Sėkmingų langelių ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą