2016 m. rugpjūčio 31 d., trečiadienis

Mėnesio apžvalga


Štai ir pralekė paskutinis vasaros mėnuo. Palydėdamos rugpjūtį pasitinkame rudenį. Pats metas pradėti laukti Kalėdų? :D Pasižvalgykim kuo galėjom džiaugtis rugpjūtį MA.

Ma akcijos

Rugpjūtį pradėjome nuo trijų metų senumo "Paplūdymio kolekcijos", kurią pakeitė trijų dovanų tipo žaidimas "Muzikos natos" įnešęs į mados arena blizgučių bei keletą netikėtų muzikinių instrumentų mūsų drabužinėms. Taip pat mums buvo pristatyta nauja drabužių kolekcija "Aukštoji mada" ir dar vienas pakartotas žaidimas - vėl gi trijų metų senumo "Mados kruizas". Mėnesį užbaigėme su  "Muzikiniais apdovanojimais" - 3x3 lentelės tipo žaidimu.








Ma vakarėliai

Keturi vakarėliai per mėnesį - tai jau rimtas įvykis ^^ Nors panašu, kad rugsėjis bus žymiai gausesnis.


Qwera

Lukute0000000000  -  Alamanda



Kite1

Ma dovanos









Paskutinis vasaros mėnuo taip pat buvo pažymėtas Vasaros Olimpinėmis Žaidynėmis, kurios šiemet vyko Brazilijoje. Po uždarymo ceremonijos administracija visas MA žaidėjas pradžiugino dailia dovanėle - mėlyna papūga, kurią galime rasti savo drabužinėje, aksesuarų skyriuje.









Klubo gimtadieniai

Rugpjūtį klube atšventėm du gimtadienius - panelių Shellė (08.17) ir Ariannaa (08.27). Taip pat prieš pat prisijungdama prie mūsų komandos savo gimtadienį atšventė panelė Hermiona09 (08.18).


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą