2016 m. balandžio 29 d., penktadienis

Sostų kovos


Vakar labai tyliai ir nepastebėtai "Elfų kronikų" 3x3 lentelę pakeitė "Sostų žaidimų" 3x3 lentelė. Sostų žaidimai MA lankėsi 2014m rudenį, jei neklystu. Tad pakartojimas puiki proga perlipti pirmos lentelės barjerą nenaudojančiom safyrų žaidėjom. Na, o jau pirmą kartą viską surinkusiom nusimato ramios kelios savaitės ir visą dėmesį galės skirti laikinajai parduotuvei.


Brace yourself, winter is coming





"Sostų žaidime" randam keturias lenteles. Pirmoje lentelėje galima laimėti vienos pagrindinių veikėjų - Daenerys Targaryen - aprangą, su kuria ją matėm didžiąją dalį pirmojo sezono, o kaip pagrindinį prizą laimime profilio foną - Winterfell'yje esančio dievų medžio vaizdelis, kurį taip pat dažnai matom pirmąjame sezone.












Antroje lentelėje turime kitos, gal ne tiek ryškios, veikėjos Margaery Tyrell suknią, su privalomu jos "šeimos" atributu - rože (diržas ir žiedas su rožėm). Kaip pigrindinį priza galime laimėti Margaery šukuoseną, kuri buvo viena pirmųjų banguotų garbanėlių šukuosenų žaidime. Šiuo metu ji būtų tik dar viena į kolekciją :)












Trečioje lentelėje mus pasitinka vėl gi Daenerys suknutė, kuri šmėstelėjo ekrane antrojo sezono metu. Kaip pagrindinį prizą galime laimėti nuostabųjį radonąjį drakoną-aksesuarą, kuris bus tupdomas jums ant kairiojo peties.












Paskutinėje, ketvirtoje lentelėje atrandam Catlyn Stark vieną pagrindinių aprangų - mėlyną suknią, dekoruotą kailiukais ant rankovių, bei juodajį apsiaustą su kailiniu "šaliku". Taip pat kelios smulkmenėlės/ aksesuarai, buvę reikšmingi seriale - didysis Stark'ų šeimos kardas, bei sagtelė vadinamoji "Kings hand". Pagrindinis prizas šioje lentelėje vilkas - augintinis, pridedantis "net" tris ištikimybės taškus, nooors, vis daugiau nei Ketty ir Yuki =^.^=






Visos keturios aprangos, šmėžavusios TV ekrane

2016 m. balandžio 27 d., trečiadienis

Pavasario kolekcija


Kur buvus, kur nebuvus, vakar popiet žaidime atsirado nauja laikina parduotuvė - Pavasario kolekcija. Džiaugsmo buvo ne tiek ir daug paaiškėjus, kad norint į ją patekti reikia susimokėti 50 safyrų arba dar pakentėti 48 valandas. Na, panašu, kad turim dvi dienas pasipildyti smaragdų atsargas, nes kolekcija kaip reta gausi daiktų ir spalvų. Seniai jau nesam turėjusios tokios didelės kolekcijos. Kolkas dalinuosi lengvu žvilgtelėjimu į parduotuvėje būsiančius daiktus ;)


Šių metų pavasario kolekcija yra piešta pagal naujausią Dolce&Gabbana kolekciją "Spring 2016". Neįmanoma nepastebėti kolekcijos margumo - raštuoti raštai raštuose su begale spalvų. Iš pirmo žvilgsnio kolekcija dvelkia pensija, ypač nužvelgiant administracijos pateiktą pristatomąją nuotrauką. Tačiau kai peržvelgi D&G reklaminius plakatus naujieji rūbai atsiskleidžia visai nauju kampu - ši kolekcija smagiai vintažinė ir saulėta. Pati labai džiaugiuosi galvos puošmenų gausa ir esu beveik įsitikinusi, kad tie skarelių kaspinėliai taps neatsiejamu pavasario-vasaros derinių akcentu. Na o dabar kviečiu ir jus atrasti pavasario kolekcijos žavesį dairantis po D&G pristatomuosius plakatus ;)


Šiame plakate matome keturias iš šešių suknelių, esančių naujoje parduotuvėje (trys prie staliuko ir panelės, darančios selfiuką su kunigu).


Visas atskiras plakatukas skirtas akiniams nuo saulės. Panašu, kad šiemet populiarūs bus akinukai su stambiu margintu rėmeliu, išryškinančiu viršutinį išorinį akinių kampą. O tie dryžuoti akiniai tiesiog verti nuodėmės :D


Kolekcijoje yra gausu suknelių reprezentuojančių miestus/šalis. Mūsų parduotuvėje tokia vos viena, beeeet bent jau kelių skirtingų spalvų ^^


Labai didelį dėmesį šioje kolekcijoje D&G mados namai skyrė rankinėms - populiariausios būtent dvigubos rankinės, kurių savo spintoje galėsim turėti kelias skirtingas.

Išsamesnė parduotuvės apžvalga






Trys su trupučiu puslapių drabužių! kada paskutinį kartą matėm tokio dydžio kolekciją? Didysis klausimas - kodėl šią parduotuvę gavome tik savaitei? Lyginant su vargana išparduotuve, kuri pas mus išbuvo ko ne mėnesį su viršum, šiai kolekcijai skirta savaitėlė laiko apsipirkti truputi graudina. O bet tačiau, apsižvalgykim ką čia galim rasti ;)




D&G ruduo-žiema 2015, Maiolica kolekcijos derinukas. Ši kolekcija buvo skirta renesanso laikotarpiu Italijoje gamintai keramikai, o konkrečiau - keramikinėms plytelėms, kurios buvo kvadratinės, dengtos balta glazūra ir dekoruotos mėlynos spalvos raštais.
Derinio kaina parduotuvėje: 47 smaragdai + 7 safyrai




D&G pavasaris-vasara 2016. Man asmeniškai labiausiai patikęs derinys, matyt dėl nevaldomos meilės dryžiukams :D be to šie rankinukai, akiniai ir plaukų skarelė yra tobulo dydžio ir formos, gal tik bateliai didelio susižavėjimo nekelia.
Derinio kaina parduotuvėje: 21 safyras





D&G ruduo-žiema 2015. Visos pamačiusios skarelę turbūt iš kart pagalvoja apie pensiją arba bažnyčią :D iš esmės, tai skarelės yra dažnas svečias D&G mados namų kolekcijose, nes tai yra neatsiejama Italijos moterų aprangos dalis. Dabar jos nėra tokios populiarios, bet istorija mena laikus, kai moterys be skarelių į gatvę neidavo, kaip kad mūsų moterys dabar be makiažo ^^
Derinio kaina parduotuvėje: 10246$ + 12 smaragdų + 6 safyrai



D&G ruduo-žiema 2015. Man asmeniškai mažiasiai ypatingas derinys, gal ti rankinukų kelios spalvos dailiai atrodo. Kad džinsai nebūtų toookie nuobodūs, visada galima derinį pagyvinti spalvingom ausinėm, kuriomis šį pavasarį mirgėte mirgėjo podiumas D&G kolekcijos pristatymo metu.
Derinio kaina parduotuvėje: 6540$ + 15 safyrų



D&G pavasaris-vasara 2016. Šilkinis derinys su viena iš kelių, parduotuvėje esančių, dvigubų rankinių. Suknelių spalvų skirtumai tokie nežymūs, kad neįgudus akis gali ir nepastebėti. Beje ši suknutė yra iš margintų miestais serijos.
Derinio kaina parduotuvėje: 2725$ + 16 smaragdų + 10 safyrų





D&G pavasaris-vasara 2016, "Sicilian Carretto" kolekcija. Šia pavasario kolekcijos dalis buvo įkvėpta tradicinių sicilietiškų vežimaičių - nedidukai, dviejų ratų, stipriai marginti įvairiomis spalvomis. Palaidinės dryžiai imituoja vežimaičio ratą. Šis motyvas plačiai naudojamas visoje kolekcijoje.
Derinio kaina parduotuvėje: 10791$ + 16 smaragdų + 6 safyrai





D&G pavasaris-vasara 2016. Citrinomis dekoruota suknelė iš serijos su citrusinių vaisių spauda. Prie šios suknelės puikiai dera rudens kolekcijos rankinė iš Maiolic serijos. Galvos puošmena kiek trigdo, bet su mados namais nepasiginčysi :)
Derinio kaina parduotuvėje: 5159$ + 41 smaragdas + 8 safyrai





D&G pavasaris-vasara 2016, "Sicilian Carretto" kolekcija. Dar vienas derinukas, įkvėptas spalvingų Sicilijos vežimaičių. Akiniai, beje, mediniu rėmeliu ir išpiešti rankomis.
Derinio kaina parduotuvėje: 11445$ + 46 smaragdai





D&G pavasis-vasara 2016. Viena iš daugelio suknelių-miestų, pristatančių įvairius Italijos miestus ir miestelius. Labai smagiai atrodančios simpatiškos, trumpos, lengvai plazdančios, šilkinės suknutės.
Derinio kaina parduotuvėje: 3161$ + 35 smaragdai






Įvertinus bendrą kolekcijos "svorį", norint susipirkti visą kolekciją, tektų pakloti 312612$, 1268 smaragdus ir 477 safyrus, bet užsidirbtumėte 9085 mados taškus :)

2016 m. balandžio 14 d., ketvirtadienis

Elfų kronikos



Atsiradus teleporteriui žaidime MA tarsi žiemos miegu užmigo, visos pasinėrėm į langelių vartymus ir dėl to matyt pastarosios kelios savaitės buvo stebėtinai ramios ir nuobodžios. Tačau teleporteriui artėjant į pabaigą, kaip kad ir buvo tikėtasi, šiandien žaidime pasirodė nauja atrakcija - "Elfų kronikos". Šį kartą sulaukėme "3x3 lentelės" tipo žaidimo. Mažai kas džiaugiasi šiomis lentelėmis, nes labai jau laimingą ranką reikia turėti, kad surinkti daugiau nei vienos lentelės prizus be safyrų pagalbos. Šį kartą turime vos keturias lenteles.
"Elfų kronikų" aprangos pieštos pagal visai šviežiai "keptą" fantasy adventure stiliaus serialą, kuris kolkas turi vos 10 serijų - The Shannara Chronicles.








Pirmojoje lentelėje randame elfų karininkės aprangą, o kaip pagrindinį prizą gauname -auskarą. Sutinku, kad elfų ausytės yra smagus dalykas, bet sutikit tokia smulkmena kaip pagrindinis prizas lengvai prajuokino.














Atroje lentelėje randame pagrindinę elfų princesės aprangą, su kuria ją matome ištisas dešimt serijų. Surinkusios visas devynias aprangos detales, kaip pagrindinį prizą gauname princesės šukuoseną. Iš visų keturių aprangų, mane asmeniškai, ši džiugina labiausiai, nes išardžius ją dalimis visus daiktus galima sėkmingai naudoti ir paprastuose deriniuose (neskaitant kardo, kardai visada lieka teminėm aprangom). Be to labai džiugina spalvos :)













Trečioje lentelėje randame antros (iš visų dviejų) pagrindinės serialo veikėjos aprangą ir šukuoseną, kaip pagrindinį prizą. Būtent ši šukuosena yra turbūt geidžiamiausias daugumos MA žaidėjų laimikis "Elfų kronikose". Čia vis tos žaismingos kasytės =^.^=

















Paskutinėje, ketvirtoje, lentelėje randame daaaug metalinių aksesuarų ir žaviąją raudoną suknelę, kaip pagrindinį prizą. Leisiu sau pastebėti, kad žaidime ši suknelė atrodo žymiai geriau, nei "gyvai" seriale :D 

2016 m. balandžio 4 d., pirmadienis

Naujienų apžvalgėlė


Per pastarąją savaitę Mados Arenoje turėjome keletą įdomybių ir naujienų:
* Visų pirma administracija papildė taisykles keliais punktais - draudžiama kurstyti nesantaiką...religiniais, rasiniais ar tautiniais motyvais. Kaip ir drausti nesantaikos kurstymą yra puiki idėja, bet kodėl pasirinkti tokie absurdiški motyvai? Tad Mados Arenoje nesantaikos kurstymas ir toliau gyvuos ir klestės. Taip pat MA uždraustos nacistinė ir sovietinė atributika, nes juk tokios atributikos ir tikrai pilna ant kiekvieno kampo žaidime? Žodžiu, taisyklės niekam apie nieką ir iš esmės nieko nekeičiančios. Gal aš tiesiog kažko nesuprantu :)


* Balandžio pirmąją sulaukėm pasiūlymo nupiešti baldų žaidimui. Įdomu, o kiek merginų Mados Arenoj moka piešti baldus su tam skirtom programom? Kai turėjom konkursą gyvūnėliui viskas buvo kiek paprasčiau, o šį kartą konkursas skirtas tik keliom išrinktosiom.



*Kiek smagesnė Balandžio 1-osios staigmena buvo dovanėlė melagių dienos proga su šauniu pokštu. O kiek kartų jūs bandėt atidaryti tą vis iššokančią dovanėlę? :D Pati dovana - klouno apranga - puikiai tinkanti melagių dienai.






2016 m. balandžio 1 d., penktadienis

Ledo karalienė


Ramią ketvirtadienio popietę, kaip kad ir buvo tikėtasi, pasibaigus velykiniam žaidimui MA atsirado nauja atrakcija - teleporterio tipo žaidimas "Ledo karalienė". Kostiumų idėjų šiam teleporteriui kūrėjai sėmėsi iš balandį kino teatruose pasirodysiančio filmo - "Medžiotojas: Žiemos karas" (Huntsman : Winter's War). Šį kartą teleporteryje kaip visuomet turim penkis portalus su panelės drabužiais, kuriuose surinkusios visas detales galime laimėti keturias naujas šukuosenas ir aksesuarą - varną. Didžioji naujiena - šeštasis portalas, skirtas toms, kurios turi sužadėtinius. jame randame vaikino rūbus ir šukuoseną, kaip pagrindinį prizą.