2016 m. rugpjūčio 31 d., trečiadienis

Mėnesio apžvalga


Štai ir pralekė paskutinis vasaros mėnuo. Palydėdamos rugpjūtį pasitinkame rudenį. Pats metas pradėti laukti Kalėdų? :D Pasižvalgykim kuo galėjom džiaugtis rugpjūtį MA.

Ma akcijos

Rugpjūtį pradėjome nuo trijų metų senumo "Paplūdymio kolekcijos", kurią pakeitė trijų dovanų tipo žaidimas "Muzikos natos" įnešęs į mados arena blizgučių bei keletą netikėtų muzikinių instrumentų mūsų drabužinėms. Taip pat mums buvo pristatyta nauja drabužių kolekcija "Aukštoji mada" ir dar vienas pakartotas žaidimas - vėl gi trijų metų senumo "Mados kruizas". Mėnesį užbaigėme su  "Muzikiniais apdovanojimais" - 3x3 lentelės tipo žaidimu.








Ma vakarėliai

Keturi vakarėliai per mėnesį - tai jau rimtas įvykis ^^ Nors panašu, kad rugsėjis bus žymiai gausesnis.


Qwera

Lukute0000000000  -  Alamanda



Kite1

Ma dovanos









Paskutinis vasaros mėnuo taip pat buvo pažymėtas Vasaros Olimpinėmis Žaidynėmis, kurios šiemet vyko Brazilijoje. Po uždarymo ceremonijos administracija visas MA žaidėjas pradžiugino dailia dovanėle - mėlyna papūga, kurią galime rasti savo drabužinėje, aksesuarų skyriuje.









Klubo gimtadieniai

Rugpjūtį klube atšventėm du gimtadienius - panelių Shellė (08.17) ir Ariannaa (08.27). Taip pat prieš pat prisijungdama prie mūsų komandos savo gimtadienį atšventė panelė Hermiona09 (08.18).


2016 m. rugpjūčio 25 d., ketvirtadienis

Muzikos apdovanojimai


Kaip ir buvo galima tikėtis, šiandien, užsidarius "Aukštosios mados" laikinajai parduotuvei, žaidime sulaukėm naujos atrakcijos - 3x3 lentelės tipo "Muzikos apdovanojimų". Tačiau lentelių pavadinimas ne visai atitinka jų turinį. Aš kažkaip "apdovanojimai" asocijuojasi su raudonuoju kilimu ir automatiškai tikiesi pamatyti šusnį proginių/vakarinių suknių, o bet tačiau - mus pasitinka aprangos iš kelių atlikėjų vaizdo klipų. Panašu kad MA kūrėjai susirado naują mūzą - Beyonce, nes trejose iš šešių lentelių galėsime laimėti aprangas iš jos vaizdo klipo "Formation". Dar dvejose lentelėse rasim Ariana Grande (kaip netikėta) aprangas - viena iš jos vaizdo klipo "Into you", o kita - dėvėta koncerto metu. Na o paskutinė apranga priklauso retai žaidimo kūrėjus įkvepiančiai atlikėjai Rihanna, mums parinkta apranga iš vaizdo klipo "Work". Kiekvienoje lentelėje kaip pagrindinį galime laimėti šukuoseną.  




1-oji lentelė


Suknelės kūrėjai - Gucci mados namai. Tai tiek malonių dalykų apie ją :D Iš viso derinio mane žavi tik bateliai - tiek forma, tiek spalva. Visa kita dvelkia klounais ir beskonybe, bet čia tik mano, neišprususios mados subtilybėse moterytės, nuomonė.




2-oji lentelė



Lengvai pašėlus ir stipriai džinsinė apranga, bei puikiai visą įvaizdį papildandi šukuosena.












 3-oji - 4-oji - 5-oji Lentelė


6-oji lentelė

2016 m. rugpjūčio 19 d., penktadienis

Mados kruizas


Šiemet pas mus tiesiog pakartojimų vasara, toks nesibsigiantis deja vu. Ketvirtadienį žaidime netikėtai pasirodė naujas žaidimas salų žemėlapio tipo - "Mados kruizas". Šis kruizas pas mus jau plaukiojo 2013m. liepos mėnesį. Iš dalies visai apsidžiaugiau šiuo pakartojimu, nes jau kuris laikas varvinau seiles matydama keletą daiktų iš šio žaidimo kitų panelių deriniuose, tačiau bendrai vertinant - kruizas labai nenusisekęs. Kodėl? - pasidairykime salose ir panagrinėkim.

Žaros paplūdimys



Pirmame paplūdimyje randame baldus - viso 16 vienetų. Tikrai šaunūs, pinti, pliažiniai/kurortiniai baldai. Apart sofučių ir kėdžių taip pat galime gauti grindis (rupaus paplūdymio smėlio) ir būsto foną, kurio nederėtų painioti su profilio fonu. Jokių pagrindinių prizų, kaip kad esame pratusios, tik 16 baldų.

Saulėtas paplūdimys - atsirakina 08.20.







Antrajame paplūdimyje randame šešių dalių aprangą, kurių kiekvienos yra penkios spalvos, tad viso trisdešimt daiktų. Šiame derinyje man žaviausia rankinė. Kaip ir baldų atveju - surinkus visus 30 daiktų jokio papildomo prizo negauname.









Koralų paplūdimys - atsirakina 08.22.






Trečia sala mus pasitinka su dar viena šešių dalių apranga. Būtent ši suknutė buvo mano norų saraše nuo neatmenamų laikų, visos kitos derinio dalys dailios, bet ne per daug įspūdingos. Vėl gi - jokio pagrindinio prizo.










Palmių paplūdimys - atsirakina 08.24.







Palmėse plaikstosi žavinga ilga suknia su pusėtinais aksesuarais. Vėl gi - šešių dalių derinys, viso 30 daiktų ir jokio pagrindinio prizo.










Dieviškasis paplūdimys - atsirakina 08.26.






















Dieviškasis turbūt labiausiai nuviliantis paplūdimys. Tam, kad gautumėte šukuoseną, turite surankioti 30 kriauklių, kurios neduoda visiškai nieko ir būsto inventoriuje neatsiranda. Ar šukuosena tiek stebuklinga, kad būtų verta tiek vargo ir akivazdžių išlaidų? Čia jau pačios spręskite.

Bananų paplūdimys - atsirakina 08.28.














Paskutinėje saloje pagrindinis prizas - profilio fonas, saulėtas ir vasariškas. Tačiau kelias link jo toks pat kaip ir link šukuosenos - 30 beverčių moliuskų. Kažkaip jaučiuosi stipriai skriaudžiama "mados kruizo". Na, bent jau galim padidžiaugti, kad dabartiniai salų žemėlapiai būna dosnesni, ne tokie nuviluantys, kaip šis pakartojimas. Sėkmingų langelių ;)

2016 m. rugpjūčio 17 d., trečiadienis

Aukštoji mada


Kažko naujo žaidime dalis žaidėjų tikėjosi dar penktadienį, bet teko pakentėti iki pat atrandienio, tam kad tektų dar pakentėt iki ketvirtadenio, nes žaidime pasirodė rūbų kolekcija "Aukštoji mada", kuri atsirakins tik ketvirtadienį popiet. Žinoma, nekantraujančios gali ją atsirakinti ankščiau už "simbolinę" 50 safyrų sumą. Aš planuoju pakentėt, bet tai nereiškia, kad negalim pasidairyt po parduotuvės turinį ;)
Ši kolekcija surinkta iš įvairių kūrėjų šių metų pavasario/vasaros kolekcijų. Kai kuriuos mados namus mes puikiai pažįstam, dėl nenuginčijamos kūrėjų meilės jiems: Gucci (gėlėtoji suknelė su pensinikės akinukais su grandinėle) bei Zuhair Murad (baltasis kostiumėlis su nauja poza - rankos kelnių kišenėse), tačiau kai kurie man buvo visiškas atradimas, pvz: Ashi Studio (balta suknelė su suidabriniu švarkeliu ir pelerina - vestuvinių suknelių kolekcija) arba Guo Pei (kakavos spalvos derinys su rytietiškais motyvais). Apibendrinant - kolekcijoje galima rasti tiek dailių kasdienių daiktų, tiek puošnių vakarinių, visi daiktai turi 4-6 spalvas, tad kiek apmaudu, kad parduotuve džiaugtis galėsim gan trumpai.



2016 m. rugpjūčio 16 d., antradienis

Muzikos natos


Turbūt daugelis MA žaidėjų nekantraudamos laukė pirmadienio tikėdamosis naujo žaidimo ir akivaizdžiai ne veltui - savaitę pasitikome su trijų dovanų tipo žaidimu "Muzikos natos". Jau esu minėjus, kad tai bene mylimiausias žaidimas mados arenoje nusileidžiantis mylimųjų reitinge tik teleporteriui. Šį kartą žaidimas skirtas muzikai, labai įvairiai muzikai, nes tarp aprangų turim ne tik blizgančių pop žvaigždučių, o tai net labai džiugina ^^ Apart visos krūvos drabužių taip pat dėžėse galima bus rasti net penkias naujas šukuosenas kartu su naujom akim, lūpom, nosim ir antakiais.


Mažiausiai su muzika susijęs derinys - Zuhair Murad 2013m pavasario vasaros kolekcijoje pasirodę plunksnų apsiaustas ir viso kūno"bodis". Kepuraitė ryškiai dulkės giliausiuose drabužinės užkampiuose kartu su bateliais, plunksnos sublizgėti turėtų žiemą šventiniu laikotarpiu, na o "bodis" manau tikrai abejingų nepalieka.




Niekada nemaniau, kad žaidime teks sutikti Šer, praeito amžiaus muzikos divos, aprangą, o čia net ne viena, o dvi. Žinoma buvo galima ir ką nors įspūdingesnio parinkti, na bet ką turim, tą turim. Smagiausiai turbūt atrodo blizgučių perukas, kurį turėsite kaip kepurę ir tikrai dailiai žiūrisi plunksnuotoji suknelė ^^


Pamačiusi šį derinį tyliai sau sumurmėjau "na pagaliau" ir tikiu, kad tikrai nesu vienintelė besidžiaugianti. MA dažnai sulaukiam įvairių blizgučių, pūkučių, rožinių bei gėlėtų niekučių ir vis nesibaigiančios Lady Gaga su Taylor Swift, tad sunkesnei muzikai prijaučiančioms žaidėjoms likdavo tik padūsauti. Bet ne šį kartą! ^^Suprantu, kad švarkas su gitara rankose gal ir nėra labai tinkamas kasdieniams deriniams, bet tokį drabužį turėti savo spintoje tikrai norėtųsi vien dėl pačio fakto, juolab, kad šiam drabužiui įkvėpimo kūrėjai ryškiai sėmėsi iš vieno žinomiusių pasaulyje gitaristų Slash. Na o visi likę derinio rūbai jau seniai buvo laukti ir išsvajoti. 


Kontrabosas žaidime - labiausiai netikėta naujiena. Jį lydinčios suknutės gan paprastutės ir blizgančios, bet dailusis lankelis turbūt retai žaidėjai pro akis praslydo :)



Na ir kokia gi vasara be hipių. Labai smagios kelnės-suknelė, saulėtos, vasariškos, gal būt kaip tik tokių ir trūksta vasariškai nuotaikai sukurti, kai už lango niūru ir šlapia :)

Veido bruožai ir šukuosenos, kurias bus galima rasti dovanose


Belieka palinkėti dosnių dvikovų ir sėkmės išpakuojant dovanas kitą savaitę ^^

Jei dar turim pasimetusių ir neapsisprendžiančių kokias dovanas kaupti -->štai čia<-- galite pasiskaityti dovanų turinio apžvalgą, kuri galbūt padės apsispręsti ^^