2017 m. kovo 23 d., ketvirtadienis

Misija : pavasaris


Iš žaidimo pasitraukus laikinai kortų kaladei ir mums jau spėjus pasidžiaugti "Pozuok stiligai" kolekcijos pakartojimu MA atsirado labirinto tipo žaidimas skambiu pavadinimu - "Misija: Pavasaris". Labirinte rasime šešis sodus su pavasarine apranga kiekviename, o surinkus visus daiktus visuose soduose turite galimybę laimėti pavasarišką vėjyje plazdančią palaidinę su poza. 







Čia randame keletą aksesuarų, labai paprastą kasdienę suknutę, gan žavų rankinuką, be proto praktišką ilgą megztuką ir ... avalynę. Spalvos ramios ir pavasariškos :)














Antrame sode mus pasitinka sportiškas derinukas, kurio pagrindinis akcentas - rankinė su rausva gėle akivaizdžiai iš šių metų Fendi rankinių kolekcijos, tokią jau turbūt penktą gauname žaidime tik vis kitos spalvos :D














Dar vienas Fendi kurinys. Suknelė kurta nešioti su marškiniais po ja, bet manau, kad MA tikrai turim atvirų ir drąsių sunknių nevengiančių žaidėjų, kurios marškinių nė nepastebės savo spintoje :)
















Fendi? - užtikrintai taip :D Labiausiai akį šiame derinyje traukia kelnės perrištos masyviu diržu, jos gal ir ne taps visų mėgiamiausiomis, bet užtikrintai turi potencialo sužibėti įdomesniuose deriniuose.















Penktame sode randame dar vieną įdomesnių palaidinių - diržu suveržta kaip korsetas, ilgom laisvom rankovėm, pamačiau ir įsimylėjau. O ir dailiai pieštų baltų batų žaidime retai pasitaiko.









Paskutiniame sode akis užkabina klostuota/sluoksniuota palaidinė bei šviesios odos stiukė. Ilgi sijonai niekada nebuvo mano mėgiami ar naudojami deriniuose, bet juos mėgstančioms žaidėjoms šis tikrai turėtų patikti savo lengvom klostėm dvelkiančiom labiau vasara nei pavasariu. Atidariusios paskutinę skrynią kartu gaunate ir pagrindinį labirinto prizą - palaidinę su poza :)







Belieka palinkėti sėkmingų kauliukų ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą