2017 m. kovo 8 d., trečiadienis

Moters diena


amią antradienio popietę iš žaidimo pasitraukus pavasario kolekcijai bei apdovanojimų žaidimui mums buvo pristatytas naujas 3x3 lentelės tipo žaidimas skirtas moters dienai. Šį kartą randame penkias lenteles, kurių kiekvienoje galime laimėti po žavingą 50-60-ųjų dvasia alsuojančią aprangą ir naują šukuoseną. Įkvėpimo šioms aprangoms žaidimo kūrėjai sėmėsi iš Audrey Hepburn - vienos geriausių visų laikų aktorių, kuri iki šiol (net po mirties) laikoma stiliaus ikona. 

1-oji lentelė








Vienas garsiausių filmų, kuriame ji vaidino - "Pusryčiai pas Tifanę" (Breakfast at Tiffany's), būtent šio filmo žymiausią aprangą ir randame pirmoje lentelėje ;)











2-oji lentelė 








Antroji apranga yra iš filmo "My Fair Lady" - jei pati apranga ir ne tokia lengvai naudojama kasdieniuose deriniuose, tai bent jau filmo pavadinimas puikiai tinka Superpanelei ^^










3-oji lentelė








Derinukas vilkėtas filmuojant "War and Peace". Trečioji lentelė labai jau kukli daiktais lyginant su kitomis lentelėmis, bet pats derinukas man asmeniškai iš visų penkių galimų patinka labiausiai, gal tik batelių kitos spalvos norėtųsi :)









4-oji lentelė





















5-oji lentelė






Paskutinėje lentelėje randame antrą garsiausią Audrey derinį, kurį galite pamatyti filme "Sabrina". Nuoširdžiai tikėjausi, kad pudeliai bus kaip augintiniai, bet eilinį kartą gyvūnėliai atkeliauja tik kaip aksesuarai :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą