2017 m. sausio 5 d., ketvirtadienis

Karališkoji šeima


Ramią ketvirtadienio popietę MA pasirodė naujas žemėlapio tipo žaidimas "Karališkoji šeima", pakeitęs naujametinę 3x3 lentelę. Pamačiusi pavadinimą kažkodėl nutariau, kad būsiu praleidus kokį filmą ar pasaką su princesėm ir karalaitėm, o pasirodo žaidimas tiesiog skirtas karalienei Elžbietai II, kuri vis dar gyva ir vis dar valdo Angliją. Žemėlapyje turime šešias grafystes, kurių kiekvienoje rasime Elžbietos II suknelę iš gausios ir žėrinčios kolekcijos. Pasidairykim ;)



Pirmoje grafystėje turime galimybę susirinkti žavųjį Elžbietos II karūnavimo derinį, tai viena žinomiausių ir labiausiai kavapą gniaužiančių suknelių Elžbietos kolekcijoje. Pagrindinis prizas - apsiaustas, didžiai mano nuostabai apsiaustas yra ne vienos spalvos, kaip kad dažniausiai būna su pagrindiniais prizais.


Apie antrą derinuką kažko stebuklingo ar įspudingo pasakyt nepavyks, tačiau pagrindinis prizas - šukuosena - labai dailiai sudėtos garbanos, tai labai daili ir labai "elžbietiška" šukuosena.



Trečioje grafystėje randame Elžbietos II vestuvinę suknią, kuri taip pat atrodė labai įspūdingai ir susilaukė nemažai dėmesio ir pagyrų. Kaip pagrindinį prizą šioje grafystėje turime Elžbietos vestuvinę puokštę.


Truputėli apmaudu, kad napavyko rasti štai šios suknelės interneto platybėse, nes ji atrodo tikrai įspūdingai. Musų spintose, žinoma, ir taip pilna įvairių pūstų suknių, blizgančių aksesuarų, na bet pasidžiaugti dailiu rūbu tai tikrai nedraudžia ;) Pagrindinis prizas - pūkuotas šalis, kaip ir apsiaustas yra kelių spalvų :)


Visos derinio dalys gali būti ir užtikrintai bus naudojamos MA žaidėjų įvairiuose deriniuose. Tačiau juk ne derinys svarbiausias, o pagrindinis prizas - susipažinkite damos - jūsų naujasis augintinis korgis. Deja suteikia tik tris papildomus ištikimybės taškus, bet vis geriau nei nieko, o ir šiaip būna mielas :D Taip pat manau nieko nestebina, kad pasirinktas būtent korgis - jie Elžbietos numylėtiniai.




Iškart po karūnavimo Elžbieta su šia suknia pozavo portretui, kuris vėliau buvo panaudotas atvirukams, tad tai ko gero labiausiai žinoma ir labiausiai matyta Elžbietos II suknelė. Paskutinėje grafystėje kaip pagrindinį prizą turime profilio foną - viena iš karališkųjų rezidencijų.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą