2017 m. sausio 19 d., ketvirtadienis

Blogiukės


Praeitą savaitę interneto platybėse pasirodžius užuominai apie būsimą žaidimą visos su nekantrumu laukėme kada gi pagaliau jis pasirodys. Tai va, sulaukėme - soliterio "Blogiukės". Kaip ir buvau spėjusi radus užuomina mus aplankė "Resident Evil" ir "Underworld" pagrindinės (ir ne tik) herojės:
- Pagrindinė Absoliutaus Blogio (angl.k. - Resident Evil) veikėja - Alisa (ją vaidina žavioji ukrainiečių kilmės aktorė Milla Jovovich) - jau net šeštą kartą išbėga į aikštelę naikinti zombių. Paskutiniojo filmo pavadinimas - Absoliutus Blogis : Paskutinis skyrius - kaip ir teigia, kad šis filmas bus paskutinis, bet niekada negali būti tikras, mat filmas kuriamas pagal labai populiarų kompiuterinį to paties pavadinimo ir tematikos žaidimą, o žaidimo kūrimo niekas tikrai neplanuoja nutraukti. Tik tiek kad filmų serijos ir žaidimų siužetai jau seniai gyvena atskirus gyvenimus. Na bus matyt ar tikrai paskutinis, ar vis tik nutiks kaip su Sel koncertais - jau kokius 10 metų vis po paskutinį reguliariai sugroja.
- Kito Pasaulio (angl.k. - Underworld) filmų serijoje pagrindinė veikėja - Selena (kurią vaidina aktorė Kate Beckinsale). Ji kol kas dar tik ketvirtą kartą (nors filmas Underworld serijoje jau penktas, bet vienas jų buvo kurtas kaip priešistorė, tad Selenos ten dar ir planuose nebuvo) bandys kovoti už savo tiesas, ieškos savo paklydusio vyro vilkolakio ir laiko prastūmimui panašu, kad mažins tiek vampyrų, tiek vilkolakių populiacijas. Jos atveju galima puikiai taikyti posakį - "Yra tik dvi nuomonės: Selenos arba neteisinga", tad rinkitės atsakingai ;)

1-oji kaladė - Selena



Pirmoje kaladėje randame Selena ir jos odinę/lateksinę aprangą, kuri visuose filmuose praktiškai ta pati. Kartu su apranga turime galimybę laimėti ir paltuką, besipuikuojanti filmo plakatuose, ir Selenos šukuoseną, kuri yra šios kaladės pagrindinis prizas. Būčiau žymiai laimingesnė, jei korsetas ir būtų korsetu - kaip atskiras rūbas. 

2-oji kaladė - Alisa




Antroje kaladėje mus pasitinka kovingai nusiteikusi Alisa. Ši apranga yra iš penktojo filmo "Resident Evil : Retribution". Dar truputis latekso ir ginklų, mmm... Panašu, kad MA po truputį apsiginkluoja neaišku kokiems tikslams. Pagrindinis prizas - Alisos šukuosena, žinoma.

3-oji kaladė - Alisa




Trečioje kaladėje su mumis vėl sveikinsis Alisa ir jos Paskutinio Skyriaus kovinė apranga - taip. taip - dar daugiau odinių kelnių, kovinių pirštinaičių, bet negaliu nepastebėti batų rimtumo ir kiek įdomesnio diržo, o tai paskutiniu mietu žaidime kaip diržas - taip kaspinėlis.
Pagrindinis prizas šioj kaladėje - profilio fonas.





4-oji kaladė - Semira


Semira - personažas iš naujausio Underworld filmo. Ji yra viena iš piktųjų vampyrių trukdančių Selenai užsiiminėti savo veikla. Apžvelgiant derinį - negaliu nepastebėti kad sijonas ir palaidinė yra ne per daug įmantrus, tad bus lengvai derinami įvairiuose deriniuose. Juodų pirštinių mums tikrai netrūksta, bet bateliai dailiai dygliuotu kulnu net labai verti dėmesio.

Pagrindis prizas - Semiros šukuosena.

5-oji kaladė - Amelija



 Viena iš vampyrių, kuriai akivaizdžiai nepasiseks filmo eigoje. Suknelės žėrėjimas ir subtilus puošnumas tikrai pakeri. Pagrindinis prizas, tikėtina, bus specialus makiažas - vilkolakio nagų žymės ant veido ir peties.


6-oji kaladė - Sonja


Sonja galėjome matyti trečiame filme "Underworld : Rise of the Lycans". Ji - viso labo vampyrų le princesė sukėlusi vampyrų ir vilkolakių karą ir dėl ko? - dėl meilės. 
Su Sonja pagrindinis prizas turėtų būti profilio fonas. Jau kurį laiką laukiau kada gi žaidime atsiras koks padoresnis žieminis fonas profiliui, tai va - panašu, kad sulaukiau.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą