2017 m. kovo 23 d., ketvirtadienis

Misija : pavasaris


Iš žaidimo pasitraukus laikinai kortų kaladei ir mums jau spėjus pasidžiaugti "Pozuok stiligai" kolekcijos pakartojimu MA atsirado labirinto tipo žaidimas skambiu pavadinimu - "Misija: Pavasaris". Labirinte rasime šešis sodus su pavasarine apranga kiekviename, o surinkus visus daiktus visuose soduose turite galimybę laimėti pavasarišką vėjyje plazdančią palaidinę su poza. 







Čia randame keletą aksesuarų, labai paprastą kasdienę suknutę, gan žavų rankinuką, be proto praktišką ilgą megztuką ir ... avalynę. Spalvos ramios ir pavasariškos :)














Antrame sode mus pasitinka sportiškas derinukas, kurio pagrindinis akcentas - rankinė su rausva gėle akivaizdžiai iš šių metų Fendi rankinių kolekcijos, tokią jau turbūt penktą gauname žaidime tik vis kitos spalvos :D














Dar vienas Fendi kurinys. Suknelė kurta nešioti su marškiniais po ja, bet manau, kad MA tikrai turim atvirų ir drąsių sunknių nevengiančių žaidėjų, kurios marškinių nė nepastebės savo spintoje :)
















Fendi? - užtikrintai taip :D Labiausiai akį šiame derinyje traukia kelnės perrištos masyviu diržu, jos gal ir ne taps visų mėgiamiausiomis, bet užtikrintai turi potencialo sužibėti įdomesniuose deriniuose.















Penktame sode randame dar vieną įdomesnių palaidinių - diržu suveržta kaip korsetas, ilgom laisvom rankovėm, pamačiau ir įsimylėjau. O ir dailiai pieštų baltų batų žaidime retai pasitaiko.









Paskutiniame sode akis užkabina klostuota/sluoksniuota palaidinė bei šviesios odos stiukė. Ilgi sijonai niekada nebuvo mano mėgiami ar naudojami deriniuose, bet juos mėgstančioms žaidėjoms šis tikrai turėtų patikti savo lengvom klostėm dvelkiančiom labiau vasara nei pavasariu. Atidariusios paskutinę skrynią kartu gaunate ir pagrindinį labirinto prizą - palaidinę su poza :)







Belieka palinkėti sėkmingų kauliukų ;)

2017 m. kovo 17 d., penktadienis

Šv. Patriko diena


Nors Šv. Patriko diena oficialiai švenčiama kovo 17 dieną, tačiau laikinoji kortų kaladė skirta šiai dienai pažymėti pasirodė truputėli ankščiau. Kartais pradedu įtarti, kad žaidimo kūrėjai ir administracija penktadieniais nedirba, todėl vėliau ketvirtadienio žaidime retai kas bepasirodo :D Pernai Patriko dienos proga gavome tiesiog dovanų, šiemet gi dovanomis bandysime apsirūpinti pačios vartydamos kortas laikinojoje kortų kaladėje, kurioje galime rasti visą iš savęs blizgantį derinuką. Šventinė palaidinė turi smaragdinį užrašą "St. Patric's Day", likusios keturios (kitų ne žalių atspalvių) bus su užrašu "Lady Popular", kas ištikrųjų yra net labai praktiška ir šios palaidinės, nors ir iš teminio žaidimo, galės būti naudojamos įprastuose kasdieniuose deriniuose. Laimėjusios pėdkelnes atkreipkite dėmesį, kad ant kairės kojos palei apatinių liniją galima įžiūrėti išsiuvinėtą užrašą "Lady Popular". Šis užrašas niekada neišlįs iš po drabužių, bet tai netrukdo būti dailia smulkmena. Sėkmingai vartant kortas ir surinkus visus 30 teminių rūbų galite laimėti pagrindinį prizą - švarką su poza. Iki šiol ranka ant klubų visada būdavo kairėje pusėje, tad galima sakyti, kad šis švarkas kaip ir pristato naują pozą žaidime. Belieka palinkėti jums sėkmingų kortų ;)



2017 m. kovo 8 d., trečiadienis

Moters diena


amią antradienio popietę iš žaidimo pasitraukus pavasario kolekcijai bei apdovanojimų žaidimui mums buvo pristatytas naujas 3x3 lentelės tipo žaidimas skirtas moters dienai. Šį kartą randame penkias lenteles, kurių kiekvienoje galime laimėti po žavingą 50-60-ųjų dvasia alsuojančią aprangą ir naują šukuoseną. Įkvėpimo šioms aprangoms žaidimo kūrėjai sėmėsi iš Audrey Hepburn - vienos geriausių visų laikų aktorių, kuri iki šiol (net po mirties) laikoma stiliaus ikona. 

1-oji lentelė








Vienas garsiausių filmų, kuriame ji vaidino - "Pusryčiai pas Tifanę" (Breakfast at Tiffany's), būtent šio filmo žymiausią aprangą ir randame pirmoje lentelėje ;)











2-oji lentelė 








Antroji apranga yra iš filmo "My Fair Lady" - jei pati apranga ir ne tokia lengvai naudojama kasdieniuose deriniuose, tai bent jau filmo pavadinimas puikiai tinka Superpanelei ^^










3-oji lentelė








Derinukas vilkėtas filmuojant "War and Peace". Trečioji lentelė labai jau kukli daiktais lyginant su kitomis lentelėmis, bet pats derinukas man asmeniškai iš visų penkių galimų patinka labiausiai, gal tik batelių kitos spalvos norėtųsi :)









4-oji lentelė





















5-oji lentelė






Paskutinėje lentelėje randame antrą garsiausią Audrey derinį, kurį galite pamatyti filme "Sabrina". Nuoširdžiai tikėjausi, kad pudeliai bus kaip augintiniai, bet eilinį kartą gyvūnėliai atkeliauja tik kaip aksesuarai :)

2017 m. kovo 5 d., sekmadienis

Paryžiaus mados savaitė


Pagaliau padiekėme paskutinę mados savaitę ir nukeliavom į Paryžių. Kaip įprasta turim dvi aprangas, beje abi šių metų pavasario kolekcijų: dėžėje Elie Saab derinuką, o už nuotraukas galim susirankioti Zuhair Murad rožinį kostiumėlį ir žinoma laimėti dar vieną šukuoseną - trumpas, tankias, žavias garbanėles :) Elie Saab ir žavesnių derinių turėjo savo kolekcijoje, mums pateiktasis įspūdžio nepalieka. Zuhair Murad kolekcijoje irgi įdomesnių ir mažiau rožinių derinių buvo, bet mūsų kūrėjai vis dar negali atsispirti šiai spalvai. Žiūrint į šiuos derinius susidaro įspūdis, kad į madą grįžta perdėtai išpūsti pečiai. Būtų smagu, jei rožiniai antpečiai būtų kaip atskira detalė - švarkas ar šalikas - tokių būdu būtu lengviau ir dažniau naudojami deriniuose.




2017 m. kovo 1 d., trečiadienis

Mados žiedai


Kiekvienais metais kovo mėnesį pradedame su nauja kolekcija, kurios pagrindinės spalvos - raudona ir balta. Kodėl? Na, pradžiai reikėtų prisiminti, kad Superpanelė yra Bulgarijoje sukurtas žaidimas ir tik vėliau pas mus atkeliavo kaip lietuviška versija. Bulgarijoje gi kovo mėnuo prasideda su Kovo Senelės (Baba Marta) diena, kurios metu bulgarai vieni kietiems dovanoja raudonai baltus talismanus, vadinamus "Maternitsa". Šie talismanai būna dėvimi iki parskrenda pirmoji kregždė arba pražysta pirmasis medis. Mums pateikiama kolekcija yra šių talismanų interpretacija :)