2017 m. sausio 26 d., ketvirtadienis

Kinų naujieji metai


Kadangi jau senokai tapo įprasta viemu metu MA turėti keletą vysktančių žaidimų, tad su nekantrumu laukiau kas gi papildys visą savaitę vienišu buvusį soliterį. Vakar forume šmėstelėjo administracijos žinutė, teigianti, kad šiandien galime tikėtis ko nors naujo. Tad popiet sulaukėme seniai žaidime bebuvusio laimės rato tipo žaidimo "Kinų naujieji metai". Laimės rate randame dešimt skilčių : šešios skiltys turinčios po vieną rūbą(rankinė, kojinės, abejos suknelės ir abu paltukai), trys skiltys su dviem rūbais/aksesuarais (rankinė ir auskarai, akiniai ir vėrinys, batai ir pirštinės) ir vieną skiltį su trim rūbais/aksesuarais (batai, kepurė ir akiniai). Surinkus visus prizus iš visų skilčių turime galimybę laimėti šventišką ir spalvingą profilio foną.



Aš, aišku, sukprantu, kad Azija visada asocijuojasi su savitu stiliumi, neįprastom spalvom, formom ir kiek keistoku spalvų derinimu, bet žvelgiant į nekuriuos drabužius (taip vienas jų - absurdiška juoda kepurė :D) šiame žaidime nori nenori pradedi svarstyt ar nebus perlenkta lazda. Iš kitos pusės - kaip atskiros pavienės detalės didžioji dalis šių rūbų ir aksesuarų gali būti sėkmingai įkomponuoti į mūsų kasdienius derinius :)





2017 m. sausio 19 d., ketvirtadienis

Blogiukės


Praeitą savaitę interneto platybėse pasirodžius užuominai apie būsimą žaidimą visos su nekantrumu laukėme kada gi pagaliau jis pasirodys. Tai va, sulaukėme - soliterio "Blogiukės". Kaip ir buvau spėjusi radus užuomina mus aplankė "Resident Evil" ir "Underworld" pagrindinės (ir ne tik) herojės:
- Pagrindinė Absoliutaus Blogio (angl.k. - Resident Evil) veikėja - Alisa (ją vaidina žavioji ukrainiečių kilmės aktorė Milla Jovovich) - jau net šeštą kartą išbėga į aikštelę naikinti zombių. Paskutiniojo filmo pavadinimas - Absoliutus Blogis : Paskutinis skyrius - kaip ir teigia, kad šis filmas bus paskutinis, bet niekada negali būti tikras, mat filmas kuriamas pagal labai populiarų kompiuterinį to paties pavadinimo ir tematikos žaidimą, o žaidimo kūrimo niekas tikrai neplanuoja nutraukti. Tik tiek kad filmų serijos ir žaidimų siužetai jau seniai gyvena atskirus gyvenimus. Na bus matyt ar tikrai paskutinis, ar vis tik nutiks kaip su Sel koncertais - jau kokius 10 metų vis po paskutinį reguliariai sugroja.
- Kito Pasaulio (angl.k. - Underworld) filmų serijoje pagrindinė veikėja - Selena (kurią vaidina aktorė Kate Beckinsale). Ji kol kas dar tik ketvirtą kartą (nors filmas Underworld serijoje jau penktas, bet vienas jų buvo kurtas kaip priešistorė, tad Selenos ten dar ir planuose nebuvo) bandys kovoti už savo tiesas, ieškos savo paklydusio vyro vilkolakio ir laiko prastūmimui panašu, kad mažins tiek vampyrų, tiek vilkolakių populiacijas. Jos atveju galima puikiai taikyti posakį - "Yra tik dvi nuomonės: Selenos arba neteisinga", tad rinkitės atsakingai ;)

1-oji kaladė - Selena



Pirmoje kaladėje randame Selena ir jos odinę/lateksinę aprangą, kuri visuose filmuose praktiškai ta pati. Kartu su apranga turime galimybę laimėti ir paltuką, besipuikuojanti filmo plakatuose, ir Selenos šukuoseną, kuri yra šios kaladės pagrindinis prizas. Būčiau žymiai laimingesnė, jei korsetas ir būtų korsetu - kaip atskiras rūbas. 

2-oji kaladė - Alisa




Antroje kaladėje mus pasitinka kovingai nusiteikusi Alisa. Ši apranga yra iš penktojo filmo "Resident Evil : Retribution". Dar truputis latekso ir ginklų, mmm... Panašu, kad MA po truputį apsiginkluoja neaišku kokiems tikslams. Pagrindinis prizas - Alisos šukuosena, žinoma.

3-oji kaladė - Alisa




Trečioje kaladėje su mumis vėl sveikinsis Alisa ir jos Paskutinio Skyriaus kovinė apranga - taip. taip - dar daugiau odinių kelnių, kovinių pirštinaičių, bet negaliu nepastebėti batų rimtumo ir kiek įdomesnio diržo, o tai paskutiniu mietu žaidime kaip diržas - taip kaspinėlis.
Pagrindinis prizas šioj kaladėje - profilio fonas.





4-oji kaladė - Semira


Semira - personažas iš naujausio Underworld filmo. Ji yra viena iš piktųjų vampyrių trukdančių Selenai užsiiminėti savo veikla. Apžvelgiant derinį - negaliu nepastebėti kad sijonas ir palaidinė yra ne per daug įmantrus, tad bus lengvai derinami įvairiuose deriniuose. Juodų pirštinių mums tikrai netrūksta, bet bateliai dailiai dygliuotu kulnu net labai verti dėmesio.

Pagrindis prizas - Semiros šukuosena.

5-oji kaladė - Amelija



 Viena iš vampyrių, kuriai akivaizdžiai nepasiseks filmo eigoje. Suknelės žėrėjimas ir subtilus puošnumas tikrai pakeri. Pagrindinis prizas, tikėtina, bus specialus makiažas - vilkolakio nagų žymės ant veido ir peties.


6-oji kaladė - Sonja


Sonja galėjome matyti trečiame filme "Underworld : Rise of the Lycans". Ji - viso labo vampyrų le princesė sukėlusi vampyrų ir vilkolakių karą ir dėl ko? - dėl meilės. 
Su Sonja pagrindinis prizas turėtų būti profilio fonas. Jau kurį laiką laukiau kada gi žaidime atsiras koks padoresnis žieminis fonas profiliui, tai va - panašu, kad sulaukiau.






2017 m. sausio 13 d., penktadienis

Radinys


Vakar LP instagrame pasirodė užuomina apie būsimą žaidimą - ruoškitės, damos, kietos supermoterys atkeliauja ^^





2017 m. sausio 11 d., trečiadienis

Aukštoji mada


Saulėtas ir ramus trečiadienis pradžiugina mus nauja drabužių kolekcija "Aukštoji mada". Manu tikrai nereikia būti didžiu ekspertu, kad suprastum, jog naujosios kolekcijos tema akivaizdžiai Venecijos karnavalas. Iki šiol žiemą pirma sulaukdavom kolekcijos ar žaidimo skirto Brazilijos karnavalui ir tik po to skirto Venecijai, ar jau turim pakankamai "kislotnų" plunksnų savo spintose ir Brazilijos šiemt nebus? :D Žvelgiant į naują kolekcija kyla įvairių minčių: trumpa suknutė labai daili ir tikrai puikiai tiks tiek puošniems, tiek kasdieniams deriniams, besiplaikstanti vėjyje suknia labai žaviai atrodys vasariniuose deriniuose, nors man kelia asociacijų ir su vaiduokliais, nelygu kaip sužaisit su aksesuarais :D pūstos vakarinės suknios dailios, bet stipraus įspūdžio nepalieka, nors čia gal dėl pūstų suknių fiestos "Karališkos šeimos" žaidime. Visos kaukės visada buvo labai teminis dalykas, kuris retai panaudojamas deriniuose. Banguota palaidinė traukia akį, tačiau su ja derinamos kalnės galėjo likti ir nenupieštos. Iš pateiktų penkių batelių porų vos pora (dailūs aukštakulniai ir ilgaauliai) verti dėmesio, bet aš tiesiog nesu platformų ar gėlėtų dalykų mylėtoja.
O bet tačiau, esu tikra, kad kiekviena jūsų šioje kolekcijoje suras ką nors dailaus savo išskirtiniams deriniams. Smagių pirkinių ;)




2017 m. sausio 5 d., ketvirtadienis

Karališkoji šeima


Ramią ketvirtadienio popietę MA pasirodė naujas žemėlapio tipo žaidimas "Karališkoji šeima", pakeitęs naujametinę 3x3 lentelę. Pamačiusi pavadinimą kažkodėl nutariau, kad būsiu praleidus kokį filmą ar pasaką su princesėm ir karalaitėm, o pasirodo žaidimas tiesiog skirtas karalienei Elžbietai II, kuri vis dar gyva ir vis dar valdo Angliją. Žemėlapyje turime šešias grafystes, kurių kiekvienoje rasime Elžbietos II suknelę iš gausios ir žėrinčios kolekcijos. Pasidairykim ;)



Pirmoje grafystėje turime galimybę susirinkti žavųjį Elžbietos II karūnavimo derinį, tai viena žinomiausių ir labiausiai kavapą gniaužiančių suknelių Elžbietos kolekcijoje. Pagrindinis prizas - apsiaustas, didžiai mano nuostabai apsiaustas yra ne vienos spalvos, kaip kad dažniausiai būna su pagrindiniais prizais.


Apie antrą derinuką kažko stebuklingo ar įspudingo pasakyt nepavyks, tačiau pagrindinis prizas - šukuosena - labai dailiai sudėtos garbanos, tai labai daili ir labai "elžbietiška" šukuosena.



Trečioje grafystėje randame Elžbietos II vestuvinę suknią, kuri taip pat atrodė labai įspūdingai ir susilaukė nemažai dėmesio ir pagyrų. Kaip pagrindinį prizą šioje grafystėje turime Elžbietos vestuvinę puokštę.


Truputėli apmaudu, kad napavyko rasti štai šios suknelės interneto platybėse, nes ji atrodo tikrai įspūdingai. Musų spintose, žinoma, ir taip pilna įvairių pūstų suknių, blizgančių aksesuarų, na bet pasidžiaugti dailiu rūbu tai tikrai nedraudžia ;) Pagrindinis prizas - pūkuotas šalis, kaip ir apsiaustas yra kelių spalvų :)


Visos derinio dalys gali būti ir užtikrintai bus naudojamos MA žaidėjų įvairiuose deriniuose. Tačiau juk ne derinys svarbiausias, o pagrindinis prizas - susipažinkite damos - jūsų naujasis augintinis korgis. Deja suteikia tik tris papildomus ištikimybės taškus, bet vis geriau nei nieko, o ir šiaip būna mielas :D Taip pat manau nieko nestebina, kad pasirinktas būtent korgis - jie Elžbietos numylėtiniai.




Iškart po karūnavimo Elžbieta su šia suknia pozavo portretui, kuris vėliau buvo panaudotas atvirukams, tad tai ko gero labiausiai žinoma ir labiausiai matyta Elžbietos II suknelė. Paskutinėje grafystėje kaip pagrindinį prizą turime profilio foną - viena iš karališkųjų rezidencijų.