2016 m. liepos 31 d., sekmadienis

Mėnesio įvykių apžvalga


Štai ir prabėgo antrasis vasaros mėnuo per daug nelepindamas vasariškais orais, tad kviečiu prisiminti ir greituku apžvelgti liepos mėnesio įvykius Mados Arenoje.

Trikdžiai

Tikrai ne taip norėtųsi pradėti mėnesį, na bet ką padarysi. Tačiau šį kartą nesklandumai užklupo tik dalį mados arenos žaidėjų - pirmąjį liepos savaitglalį ne visoms pavyko sėkmingai prisijungti, dėl to administracija partęsė tuometinių akcijų buvimo laiką žaidime ir kaip visada gražiai atsiprašė :)



Ma Akcijos

Mėnesį pradėjom nuo poros metų senumo vasarinės drabužių kolekcijos lėlėms pakartojimo. Mėnesiui nespėjus įpusėti sulaukėme akcijų lavinos: pradėjom nuo seniai žaidime besilankiusio superherojų labirinto, juk šie metai kaip reta gausūs superherojų filmų, po poros dienų iškart sulaukėm, "Džiunglių" dovanų dėžės, dar po kelių dienų "Sodo baldų kolekcijos" - taip pat pakartojimas, bei iškart "Mokslinės fantastikos soliterio", na o pačiam mėnesio gale dar sulaukėm ir laikinosios kortų kaladės "Kepsių vakarėlis". Ir štai, sėdžiu aš ir vis dar laukiu sužadėtinių drabužių kolekcijos. Na, gal rugpjūtį.

Spustelėjusios paveikslėlį atsidursite akcijai skirtame įraše.









Vakarėliai

Paskutiniu metu gan įprastas reiškinys - per mėnesį MA buvo surengta vos pora sužadėtuvių vakarėlių.

.Eira

 Eldora - Nikolet


Klubo gimtadieniai

Liepos mėnesį klube šventėme trijų merginų gimtadienius : Enrika559 (liepos 21d.) ir dviejų klubo naujokių - .Gabužis. (liepos 22d.) bei Aurelija 258 (liepos 24d.). Dar kartelį dideliausi sveikinimai viso klubo vardu!




2016 m. liepos 28 d., ketvirtadienis

Kepsnių vakarėlis


Žaidimo kūrėjai nesiliauja lepine mūsų kūrybiškumo statistikų - vos pranykus sodo baldų kolekcijai, žaidime iškart pasirodė 28-oji laikinoji laimingų kortų kaladė "Kepsnių vakarėlis", kurioje galime laimėti 23 naujus baldus būstui, o surinkusios juos visus, kaip pagrindinį prizą gauname naują profilio foną :)
Ka gi, lieka palinkėti laimingų kortų ;)



Peržvelgus naujuosius baldus tampa akivaizdu, kad kūrėjai mus kviečia į saulėtą, vasarišką pikniką sodyboje kartu su keturkojais augintiniais bei būriu draugų. Panašu kad papildysim ne tik šuniukų ir maisto atsargų kolekciją, bet ir prasiplėsim socialinę skiltį. 


Vaizdelis susidedantis iš surinktų baldų


Pagrindinis prizas - profilio fonas

2016 m. liepos 23 d., šeštadienis

Mokslinės fantastikos soliteris


Pastarąją savaitę nespėju rašyti, nes akcijos atrakcijos "dygsta kaip grybai po lietaus" :D Tad labai labai netikėtai penktadienį popiet žaidime pasirodė "Mokslinės fantastikos soliteris". Atrakcijos pavadinimas kalba pats už save - aprangos futuristinės su daug metalinių detalių bei įmantrių formų, o žaidimo tipas - soliteris - vienas iš nedėkingųjų. Apžiūrėjus aprangas ir panarsčius internetą, paaiškėjo, kad šiam soliteriui aprangų idėjos buvo rankiotos iš visų kampų ir pakampių ir net ne būtinai šių metų kūrybos. Soliteryje mus pasitinka šešios kaladės, kuriose rasime penkias aprangas ir vieną kaladę skirtą baldams. Keliaukime pasidairyti?

Pirmoji kaladė







Pirmoje kaladėje randame labai švelnių tonų aprangą su keliai ryškesniais futuristiniais auksiniais akcentais. Tačiau atmetus tuos blizgučius gauname labai simpatiškas kelnes ir kiek įdomesnį ir nuobodžius derinius galintį paįvairinti bodį. Pagrindinis prizas - trumpų plaukų šukuosena.









Antroji kaladė 






Antroje kaladėje mus pasitinka viena labiausiai blizgančių aprangų, kurią galite iš visų pusių apžiūrėti Beyonce klipe "Run the World". Žiedų mėgėjas turėtų džiuginti masyvieji žiedai primenantys metalines pirštinaites, ypatingas akcentas - bateliai. Pagrindinis prizas - kuoduota šukuosena.









Trečioji kaladė




Trečioje kaladėje mus pasitinka baldai. Nesakyčiau, kad labai jau įspūdingai daug jų čia, bet baldais visada džiaugiausi ir šie ne išimtis. Šviesios spalvos ir vilnijantys kontūrai - turbūt labiausiai neatsiejami dalykai nuo ateities "vizijų". Pagrindinis prizas - netikėtai šukuosena. Manau viena įdomesnių ir atitikmens žaidime dar neturinčių vien dėl tų griežtų įrėminančių sruogų ^^


Ketvirtoji kaladė







Ketvirtoje kaladėje mus pasitinka pernai metų fime "Jupiter. Ascending" matyta gėlėtoji Jupiterės (akt. - Mila Kunis) suknelė. Na, bent jau aksesuarai dailūs - smagūs bateliai, kasdienybės paįvairinimui, lengvai priderinami auskarai bei apyrankė. O va blizgučių aura puikiai tiktų žieminiams deriniams, nes man tai primena sniegą pūgoje :D Pagrindinis prizas - šukuosena, kuri, jei ne tas pudelis viršugalvyje, visai dailiai atrodytų, nors ir primintu dar bent tris tokias pačias iš ankstesnių žaidimų.







Penktoji kaladė




Labai apmaudu, tačiau penktoje kaladėje randamos aprangos atitikmens rasti taip ir nepavyko. O bet tačiau, ši apranga turbūt labiausiai atspindi mokslinės fantastikos ir futurizmo idėją, tad vien dėl to bendras vaizdas palieka įspūdį. Man asmeniškai labiausiai patinka pėdkelnės!, nes mūsų turimas asortimentas niekaip nepatenkina mano poreikių, o ko nors tokio išskirtinio ir raštuoto jau seniai norėjosi. Bateliai manau irgi būtų lengvai pritaikomi, kaip ir palaidinė, apyrankės ar diržas. "Metaliniai" šortai vargu ar būtų dažnai naudojami, jei naudojami išvis, kaip ir akiniai bei spygliuota kepurė - čia daugiau teminėms aprangoms kartą per metus skirti daiktai. Pagrindinis prizas - trumpų plaukų šukuosena.




Šeštoji kaladė






Na ir paskutinėje kaladėje mums pateikiama viena iš daugelio Lady Gaga aprangų. Manau, kad būtų keistoka, jei fantastikos žaidime nerastume nei vieno šios atlikėjos kūrinio, juk jos aprangos vienos ekstravagantiškiausių, o ir kūrėjai atlikėjai neabejingi. Suknelė, bateliai ir aksesuaras - vienkartiniai, žavūs, bet vis tiek vienkartiniai. Va pėdkelnės ir palaidinė turėtų džiuginti ilgai. Pagrindinis prizas - šukuosena.

2016 m. liepos 22 d., penktadienis

Sodo baldų kolekcija




Kur buvus, kur nebuvus, vakar žaidime pasirodė "Sodo baldų kolekcija". Liepa pas mus šiemet kaip niekad pakartojimų mėnuo, nes tai jau antra pakartojama kolekcija. Būtent šia baldų kolekcija žaidime galėjome džiaugtis prieš kokius dvejus-trejus metus. Kaip kad būdavo įprasta ankstesnėms kolekcijoms - baldų šioje yra nemažai, o ir spalvų gama gan plati ir tikrai vasariška. Dar vienas džiaugsmas - didžioji dalis baldų kainuoja dolerius ir tik nedidelė dalis smaragdus, na o safyrų ši kolekcija iš vis nereikalauja. Tad linkiu visoms sėkmingų ir dailių pirkinių! Iki kitų susirašymų ;)

2016 m. liepos 14 d., ketvirtadienis

Džiunglės


Dar nespėjus kojų apšilti ir susidėlioti tikslų "Superherojų" labirinte, šiandien MA pasirodė naujas žaidimas - "Džiunglės". Žaidimas skirtas šių metų filmui "Džiunglių knyga" (angl.k. - The Jungle Book), kuris kinuose pasirodė balandžio mėnesį. Tai naujai pateikta visiem puikiai pažįstamo personažo - Mauglio - istorija. Žaidimo tipas - dovanų dėžė, binoklius renkam, kad gautume tikrai labai "džiungliška" aprangą, naują šukuoseną bei profilio foną, o dėžėje galime rasti net 30 naujų būsto daiktų. Vienintelis kurio pasigedau - Mauglis, nors tai jo filmas ir visa atributika, bet pagrindinio veikėjo taip ir neišvysim, o bet tačiau, visi kiti jį lydintys personažai puikiai nupiešti ir pateikti mūsų teismui: Lokys Balu, Pantera Bagira, Pitonas Kaa, Vilkė Rakša (užauginusi Mauglį) bei piktasis tigras Šerchanas. Tiek profilio fonas, tiek iš naujų būsto daiktų susidedantis vaizdelis atitinka filmo plakatą, tad gana rašliavos ir kviečiu pasidairyti po spalvingus paveikslėlius.








Manęs asmeniškai suknelė visiškai nesužavėjo, kaip ir neišbaigti bateliai, bet plaukų sruogos/plunksnos kaip aksesuaras labai dailiai atrodo ir tikrai smagiai turėtų derėti įvairiuose deriniuose. Šukuosena dailiai nupiešta, plunksnos gan vienkartinis dalykas, masyvus vėrinys visai traukiantis akį.









30 - tiek įvairių būsto daiktų galime rasti dėžėje, pagaliau prie gausios kišeninių šunyčių kolekcijos prisidės ir būrys įvairesnių gyvūnų (jūs tik pažiūrėkit į tas žavias varlytes! ir drugelius, žinoma). Kiti džiunglių atributai - krioklys, vijokliais apraizgyti medžiai - atveria daug galimybių pasireikšti fantazijai kuriant sodus būstuose ^^ Na o kas susideda iš būtent šio rinkinio galite matyti žemiau :)


Na ir, žinoma, profilio fonas visu gražumu ^^