2016 m. birželio 26 d., sekmadienis

Radinys


Netikėtai interneto platybėse pas lenkaites rastas "nutekintas" paveikslėlis. Atkreipus dėmesį į nematytą palaidinę ir aksesuarus, galima spėti jog tai būsimos žaidimo naujienos. Man žymiai smalsiau ar galime tikėtis ir naujų veido bruožų - pamerkta akis ir šypsnis su prikąstu liežuviu - nes jie nuostabūs!
Pasvarstant, kokiam formate šios naujienos bus pateiktos, galim pabandyt išsiskaičiuoti: žemėlapį turim dabar, labirinto formatas netiktų, taip pat kaip ir trijų dovanų tipo žaidimas ar soliteris, kuris irgi bubo ką tik; mėgiamiausi kūrėjų žaidimai - 3×3 lentelė, buvau jau tiek kartų, kad gal metas daryti pertrauką, ir vienos dovanos tipas, kur jau turėjom galimybę laimėti lūpas, tad formatas tiktų, bet šis žaidimas labiau naudojamas proginiams rūbams. Lieka ne tiek ir daug variantų - visų išsvajotas teleporteris, kurį turėjom ankstyvą pavasarį, ir ratas, kurio šiemet išvis dar nebuvo.
Tai tiek rytinių pasvarstymų, nors kiaulystės dėsnis kužda, jog šis paveikslėlis gali būti ir tiesiog šiaip sau nupaišytas :D

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą