2016 m. birželio 20 d., pirmadienis

Ledas ir ugnis


Kaip kad ir buvo tikėtasi, pirmadienį popiet 3x3 lentelę pakeitė naujas žaidimas - žemėlapio tipo "Ledas ir ugnis". Tai jau bene trečias žaidimas skirtas serialui "Game of Thrones". Šį kartą žaidimas vadinasi taip pat kaip ir knygos pagal kurias buvo kuriami pirmieji serialo sezonai - "Ledo ir ugnies daina". 
Žemėlapyje mes randame šešias pilis, kurios atsirakins kas pora dienų. Beje žemėlapis beveik pilnai atitinka "Game of Thrones" žemėlapį, tad pasiruoškite aplankyti šešis miestus ir susipažinti su šešiais personažais ;)





Sveiki atvykę į Braavos miestą - čia įsikūręs paslaptingasis "žmogus be veido", kuris veidus keičia dažniau nei mes kojines, ir jo mokinė - Arya Stark, viena pagrindinių veikėjų nuo pat pirmųjų sezonų, čia atklydus, po to kai neteko tėvų. Būtent jos aprangą ir galime surinkti šiame mieste - šešių dalių apranga, kiekvienos dalies po penkias spalvas, viso 30 drabužių, o kaip pagrindinį prizą gauname - grindis būstui.
















Winterfell pilyje viskas prasidėjo, tad nenuostabu, kad mes reguliariai gauname ką nors susijusio būtent su šia vieta. Tai Stark'ų šeimos buveinė ir šį kartą mes turime galimybę susirinkti Sansa Stark aprangą, susidedančią iš keturių dalių, tačiau plačios spalvinės gamos. Kaip pagrindinį prizą gauname tapetus būstui.















Sveikos atvykusios į Septynių karalysčių centrą ir širdį, karališkąją sostinę - King's Landing. Taip, būtent čia įsikūrę karaliai, karalienės ir jų atžalos. Mes gi turim galimybę susirinkti karalaičio motinos Cersei Lanister aprangą, sudarytą iš keturių dalių, tačiau plačia spalvine gama. Pagrindinis prizas - Septynių karalysčių didysis siaubas - White Walker King, atsirandantis jūsų būsto inventoriuje, skiltyje "socialinis".













Nuo birželio 27 dienos kelsimės į šiaurę - Castle Black yra šiauriausiai įrengta tvirtovė, nuo likusio šiaurinio krašto atsitvėrus milžiniška ledo siena ir šioje pilyje įsikūrę Septynių karalysčių gynėjai nuo gyventojų, ir ne tik, esančių už sienos. Šiaurinės pilies lentelėje randam vienos antraplanės veikėjos - Lady Bienne of Tarth - šarvus. Ji yra unikali, kaip personažas, jau vien dėl to, kad ji yra riterė!















Miestas kitapus vandenyno, nepriklausantis Septyniom karalystėm. Meereen mieste įsikūrusi "Drakonų karalienė" (administracijos numylėtinė), tačiau šį kartą mums pateikiama jos asmeninės vertėjos - Missandei - apranga.















Piečiausiai esantis Septynių karalysčių miestas. Mažai kas jame vyksta ir retai ten nuklystama serialo metu, bet nepasain to mes čia keliaujam susipažinti su aršia ir kovinga moterim - Ellaria Sand. Didžiai mano nuostabai Ellarijos aprangą sudaro vos du rūbai - suknelė ir batai - bet jų yra net penkiolika skirtingų spalvų! Pagrindinis prizas paskutinėje pilyje - profilio fonas.




Penkiose pilyse surinkus visus daiktus iš pagrindinių prizų susidėlioja štai toks vaizdelis, kuris visai netikėtai sutampa su šeštoje pilyje laimimu profilio fonu =^.^=

Vaizdas sumetus būsto daiktus

Profilio fonas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą