2016 m. birželio 27 d., pirmadienis

Vasaros teleporteris


Kiek netikėtai šiandien žaidime pasirodė naujas žaidimas "Vasaros teleporteris", juk žemėlapyje dar ne visos pilys atrakintos, o bet tačiau, MA žaidėjos turbūt nuoširdžiai džiūgauja, juk tai teleporteris! Tad ilgai nevyniojus į vatą kviečiu pasidairyti po portalų turinius :)




Pirmasis portalas turbūt gausiausias daiktais, jų įvairove. Negalėjau nepastebėti, kad palaidinė be proto panaši į pernai kažkuriame žaidime buvusią, bet nesvarbu :D
Pagrindinis prizas - naujos akys - mirktelėjimas. Kiek suprantu šios akys visiškai nesuderinamos su šešėliais .





Antrajame portale randam vėjyje besiplaikstančią suknelę ir daug aksesuarų, bei chna dešinei rankai. Kaip turbūt pastebėjote, besiplaikstanti suknelė neturi batų, bet kam jie reikalingi, kai lakstai pajūriu ^^
Pagrindinis prizas - šukuosena, kuri labai panaši į pernai metų "Jachtos" žaidimo šukuoseną, tik kiek ilgesni plaukai plaikstos.

Trečias portalas - Kukliausias daiktais portalas, matyt dėl to daugelis nuo jo ir pradėjo savo kelione po portalus :D Man asmeniškai labai smagiai atrodo kepurė, mes gan retai turim galimybę įsigyti/gauti dailių kepurių, tad Yay! ^^
Pagrindinis prizas - suknelė su poza. Labai žavi, bet toms, kurios neturi supynių, ore pakibusi panelė atrodys kiek keistai.




Ketvirtas porlatas - Lengvas vasaros vakarui puikiai tinkantis derinys su sunkesniais aksesuarais.
Pagrindinis prizas - naujos lūpos su prikąstu liežuviu. Jos žaismingos, šelmiškos ir visaip kaip kitaip nuostabios, puikiai tiks pagyvinti lėlių veidus.










Paskutinis portalas skirtas baldams. Čia randam daug vasariškų, ypatingai rožinių baldų, skirtų baseinui ir jo aplinkai. Šiemet vasaros pasiplaukiojimų tema, panašu kad. flaminfai ir spurgos :D
Pagrindinis prizas - profilio fonas.











Sėkmingų visoms langelių!

Teleporterio langelių vartymo subtilybes prisiminti galite -->štai čia<--

2016 m. birželio 26 d., sekmadienis

Radinys


Netikėtai interneto platybėse pas lenkaites rastas "nutekintas" paveikslėlis. Atkreipus dėmesį į nematytą palaidinę ir aksesuarus, galima spėti jog tai būsimos žaidimo naujienos. Man žymiai smalsiau ar galime tikėtis ir naujų veido bruožų - pamerkta akis ir šypsnis su prikąstu liežuviu - nes jie nuostabūs!
Pasvarstant, kokiam formate šios naujienos bus pateiktos, galim pabandyt išsiskaičiuoti: žemėlapį turim dabar, labirinto formatas netiktų, taip pat kaip ir trijų dovanų tipo žaidimas ar soliteris, kuris irgi bubo ką tik; mėgiamiausi kūrėjų žaidimai - 3×3 lentelė, buvau jau tiek kartų, kad gal metas daryti pertrauką, ir vienos dovanos tipas, kur jau turėjom galimybę laimėti lūpas, tad formatas tiktų, bet šis žaidimas labiau naudojamas proginiams rūbams. Lieka ne tiek ir daug variantų - visų išsvajotas teleporteris, kurį turėjom ankstyvą pavasarį, ir ratas, kurio šiemet išvis dar nebuvo.
Tai tiek rytinių pasvarstymų, nors kiaulystės dėsnis kužda, jog šis paveikslėlis gali būti ir tiesiog šiaip sau nupaišytas :D

2016 m. birželio 23 d., ketvirtadienis

Joninės


Joninės - viena ryškiausių vasaros švenčių. Tai ilgiausia diena ir trumpiausia naktis metuose. Žinomiausia Joninių tradicija/atrakcija - paparčio žiedo paieškos. Mitai ir sakmės teigia, kad radus paprčio žiedą žmogus tampa visažinančiu ir laimingu. Tad norėčiau Jums, mano žaviosios, palinkėti smagios trumpiausios nakties metuose paparčio žiedo beieškant. Ir žinoma, nepamirškit pasveikinti pažįstamų Jonų ir Janinų ;)

2016 m. birželio 20 d., pirmadienis

Ledas ir ugnis


Kaip kad ir buvo tikėtasi, pirmadienį popiet 3x3 lentelę pakeitė naujas žaidimas - žemėlapio tipo "Ledas ir ugnis". Tai jau bene trečias žaidimas skirtas serialui "Game of Thrones". Šį kartą žaidimas vadinasi taip pat kaip ir knygos pagal kurias buvo kuriami pirmieji serialo sezonai - "Ledo ir ugnies daina". 
Žemėlapyje mes randame šešias pilis, kurios atsirakins kas pora dienų. Beje žemėlapis beveik pilnai atitinka "Game of Thrones" žemėlapį, tad pasiruoškite aplankyti šešis miestus ir susipažinti su šešiais personažais ;)





Sveiki atvykę į Braavos miestą - čia įsikūręs paslaptingasis "žmogus be veido", kuris veidus keičia dažniau nei mes kojines, ir jo mokinė - Arya Stark, viena pagrindinių veikėjų nuo pat pirmųjų sezonų, čia atklydus, po to kai neteko tėvų. Būtent jos aprangą ir galime surinkti šiame mieste - šešių dalių apranga, kiekvienos dalies po penkias spalvas, viso 30 drabužių, o kaip pagrindinį prizą gauname - grindis būstui.
















Winterfell pilyje viskas prasidėjo, tad nenuostabu, kad mes reguliariai gauname ką nors susijusio būtent su šia vieta. Tai Stark'ų šeimos buveinė ir šį kartą mes turime galimybę susirinkti Sansa Stark aprangą, susidedančią iš keturių dalių, tačiau plačios spalvinės gamos. Kaip pagrindinį prizą gauname tapetus būstui.















Sveikos atvykusios į Septynių karalysčių centrą ir širdį, karališkąją sostinę - King's Landing. Taip, būtent čia įsikūrę karaliai, karalienės ir jų atžalos. Mes gi turim galimybę susirinkti karalaičio motinos Cersei Lanister aprangą, sudarytą iš keturių dalių, tačiau plačia spalvine gama. Pagrindinis prizas - Septynių karalysčių didysis siaubas - White Walker King, atsirandantis jūsų būsto inventoriuje, skiltyje "socialinis".













Nuo birželio 27 dienos kelsimės į šiaurę - Castle Black yra šiauriausiai įrengta tvirtovė, nuo likusio šiaurinio krašto atsitvėrus milžiniška ledo siena ir šioje pilyje įsikūrę Septynių karalysčių gynėjai nuo gyventojų, ir ne tik, esančių už sienos. Šiaurinės pilies lentelėje randam vienos antraplanės veikėjos - Lady Bienne of Tarth - šarvus. Ji yra unikali, kaip personažas, jau vien dėl to, kad ji yra riterė!















Miestas kitapus vandenyno, nepriklausantis Septyniom karalystėm. Meereen mieste įsikūrusi "Drakonų karalienė" (administracijos numylėtinė), tačiau šį kartą mums pateikiama jos asmeninės vertėjos - Missandei - apranga.















Piečiausiai esantis Septynių karalysčių miestas. Mažai kas jame vyksta ir retai ten nuklystama serialo metu, bet nepasain to mes čia keliaujam susipažinti su aršia ir kovinga moterim - Ellaria Sand. Didžiai mano nuostabai Ellarijos aprangą sudaro vos du rūbai - suknelė ir batai - bet jų yra net penkiolika skirtingų spalvų! Pagrindinis prizas paskutinėje pilyje - profilio fonas.




Penkiose pilyse surinkus visus daiktus iš pagrindinių prizų susidėlioja štai toks vaizdelis, kuris visai netikėtai sutampa su šeštoje pilyje laimimu profilio fonu =^.^=

Vaizdas sumetus būsto daiktus

Profilio fonas

2016 m. birželio 14 d., antradienis

Kompensacija



Forume nerimstant nepasirenkinimo bangom vis tik pavyko rasti konkretų ir išsamų administracijos atsakymą į visus rūpimus klausimus - laimės ratą atstatys, akcijas pratęs ir žinoma kompensacija bus. Kada? - bus pranešta žinute žaidime. Nežinau kaip jūs, bet aš tikrai ramiau naktį miegosiu :D

Tai tiek trumpai, jaukaus vakaro visoms ^^