2021 m. kovo 2 d., antradienis

Sneak Peak - Kovas


 Kiek neįprasta Sneak Peak'o sulaukti mėneiui jau prasidėjus, bet žaidimo kūrėjai tai jau tikrai nedirbtų savaitgalį, o penktadienis gal koks magiškai užimtas pasitaikė ^^

Kovo mėnesį mums pažadėti:

- Teleporteris (kurio jau taip iškart ir sukaukėme)

- Superherojai

- Lygiai ir gyvybės (liaudyje žinomi kaip blokeliai arba žvaigždutės)

- Keturios kolekcijos (įtariu, kad viena jų bus skirta sužadėtiniui)

- Pakartojimui grįš žemėlapis.






Perlų teleporterį jau galite gyvai pačiupinėti žaidime.











Gyvūnų raštų kolekcija jau tuoj tuoj taip pat pasirodys MA platybėse. Panašu, kad GK mirgės ne tik nuo pudelių bet ir nuo močiutės staltiesių, bandančių primesti High Fashion









Štai čia matome naujas šukuosenas ir užtikrintai vienspalvius, daug detalių turinčius drabužius, tad spėčiau, kad tai kadras iš būsimų superherojų, atkeliaujančių nuo kurio nors raudono kilimo/scenos/apdovanojimų. Su jais galbūt net ir naujų bruožų sulauksim.







Keli papildomi kadrai, sužvejoti internete, kurie ir kelią įtarimus dėl būsimų naujų bruožų ^^





Kadangi į kadrą įdėtas profilio fonas, tai spėčiau, kad tai dalis "blokelių" žaidimo, kur profilio fonas bus pagrindinis prizas. Aprangos kaip ir sufleruoja, kad gausim kokią nors kelionę po Europos miestus ar kažką panašaus.

Ar tik nebus tai spintos papildymas skirtas užpildyti grožio konkurso temoms, kurios tampo mus po visokius miestus be aiškesnio nurodymo kuo aprangos turėtų skirtis?





Keli papildomi kadrai, kurie ko gero mus aplankys su "blokeliais".









Plati spalvinė gama, nestipriai detalizuoti drabužiai, užtikrintai kvepia kolekcija. Labai languota kolekcija.







Irrr taip, papildomi kolekcijos kadrai ^^






Dar viena (iš keturių žadėtų) kolekcija. Pakeliausime laiku, sušoksim vieną kitą valsą, galbūt padėsim Šerlokui išspręsti vieną kitą bylą ^^

Būtent ši kolekcija bus skirta ne tik lėlei, bet ir turės atitikmenį sužadėtiniui. Kada paskutinį kartą matėt ką nors savo išlaikytiniui, kas nebūtų kedai, maikė ir džinsai (70% tikimybė, kad plėšyti). 

Gal tokie vintage dalykai ir nėra jūsų arkliukas, bet įvertinkit bent jau temos unikalumą visų tų vienodų palaidinių ir kelnių fone.







Papildmi abiejų kolekcijų kadrai






Pakartojimui, kaip jau minėjau, grįš žemėlapis - 2017-ųjų sausį MA buvusi "Karališkoji šeima". Žaidimą pakartojimui išbalsavo žaidėjos. Pats žaidimas tuo metu buvo įkvėptas serialo "Crown".

Tarp pagrindinių prizų - vieniša šukuosena, augintinis - korgis (įtariu jis ir pritempė šį žaidimą prie pergalės pakartojimo lenktynėse), profilio fonas irrr keletas "įdomesnių" drabužių.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą