2020 m. birželio 30 d., antradienis

Į džiungles


Birželio mėnesį MA palydime kelione "Į džiungles" su soliterio tipo žaidimu. 
Nežinau, ar atkreipėt dėmesį ir ar tyliai pasidžiaugėt, tačiau šis soliteris atkeliavo su keliais atnaujinimais, kurie ženkliai sumažina išlaidas:
  • Nemokamą kortą galime atversti dažniau, nes nebereikia laukti visos valandos - laukimo laikas sutrumpintas iki 20 minučių
  • Papildomos kortos atpigo beveik per puse: 5 papildomas kortas galime įsigyti nebe už 27, o už 15 smaragdų, tuo tarpu 10 kortų kainuoja nebe 50, o 25 smaragdus. 
Tiesa, ankščiau nekreipiau dėmesio į kortų kaladės "lankymo" mokesčius ir laukimo laiką, tačiau nujaučiu, kad ir čia įkandamesnės kainos/laukimo laikas įvesti.

Pasidžiaugus naujinimais, galima ir po kalades pasidairyti. Viso jų turime šešias, visose po labai teminę zebrais ir lapais margintą aprangą, tarp pagrindinių prizų - penkios šukuosenos ir vienas profilio fonas (penktoje kaladėje). Jei pačios aprangos įvairių minčių sukelia, tai va profilio fonas tikrai vertas nuodėmės, nes tokio žalio ir neapkarstyto visokiom beždžionėm ar dar bala žino kuo tikrai žaidime dar neturėjom.



1-oji kaladė, daiktus meta 3-3

2-oji kaladė, daiktus meta 3-3
3-oji kaladė, daiktus meta 2-2-2


4-oji kaladė, daiktus meta 2-2-2

5-oji kaladė, daiktus meta 2-2-2

6-oji kaladė, daiktus meta po vieną (facepalm)


Visos aprangos eilės tvarka (iš kairės į dešinę →)
Nuostabusis profilio fonas.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą