2020 m. birželio 30 d., antradienis

Sneak Peak - Liepa

Palydėdamos birželį pasidairykime, ko galima tikėtis liepos mėnesį MA. Kūrėjai pasižadėjo, kad sulauksim:
  • Trijų naujų kolekcijų (kažkaip paskutiniu metu būdavo dvi naujos ir dvi kartojamos, bet va liepą gausim daugiau naujų dalykų ^^ )
  • Trijų naujų žaidimų : mėnesį pradėsim nuo žvaigždučių (dar vadinamos "blokeliais", o tarptautinėje versijoje "levels and lives"), po to dar sulauksim žemėlapių ir teleporterio
  • Dviejų kartojamų žaidimų: "Karibų piratų" (2017m.) superherojų ir kauliuko "Moters diena" (2016m.). Abu pakartojimai išrinkti žaidėjų balsavimo metu






2016 m. kauliukas "Moters diena"

2017m. superherojai "Piratų nuotykiai"

Į džiungles


Birželio mėnesį MA palydime kelione "Į džiungles" su soliterio tipo žaidimu. 
Nežinau, ar atkreipėt dėmesį ir ar tyliai pasidžiaugėt, tačiau šis soliteris atkeliavo su keliais atnaujinimais, kurie ženkliai sumažina išlaidas:
  • Nemokamą kortą galime atversti dažniau, nes nebereikia laukti visos valandos - laukimo laikas sutrumpintas iki 20 minučių
  • Papildomos kortos atpigo beveik per puse: 5 papildomas kortas galime įsigyti nebe už 27, o už 15 smaragdų, tuo tarpu 10 kortų kainuoja nebe 50, o 25 smaragdus. 
Tiesa, ankščiau nekreipiau dėmesio į kortų kaladės "lankymo" mokesčius ir laukimo laiką, tačiau nujaučiu, kad ir čia įkandamesnės kainos/laukimo laikas įvesti.

Pasidžiaugus naujinimais, galima ir po kalades pasidairyti. Viso jų turime šešias, visose po labai teminę zebrais ir lapais margintą aprangą, tarp pagrindinių prizų - penkios šukuosenos ir vienas profilio fonas (penktoje kaladėje). Jei pačios aprangos įvairių minčių sukelia, tai va profilio fonas tikrai vertas nuodėmės, nes tokio žalio ir neapkarstyto visokiom beždžionėm ar dar bala žino kuo tikrai žaidime dar neturėjom.



1-oji kaladė, daiktus meta 3-3

2-oji kaladė, daiktus meta 3-3
3-oji kaladė, daiktus meta 2-2-2


4-oji kaladė, daiktus meta 2-2-2

5-oji kaladė, daiktus meta 2-2-2

6-oji kaladė, daiktus meta po vieną (facepalm)


Visos aprangos eilės tvarka (iš kairės į dešinę →)
Nuostabusis profilio fonas.



2020 m. birželio 10 d., trečiadienis

Retro vasaros kelionė


Išvyniokite raudoną kilimą ir pasitikite žaidėjų išsirinktą teleporterį pakartojimui "Retro vasaros kelionė". Ar mes taip vasaros buvom išsiilgusios balsavimo metu ir pavadinimas suveikė kaip burtažodis, o gal tiesiog nelabai gilinomės kas ten portaluose slepiasi, bet esu tikra, kad galima buvo ir gersnių pakartojimui žaidimų rasti. Na bet ką turim, tą turim.
Lankėsi šis teleporteris pas mus 2017 metų liepos mėnesį. Viso jame rasite šešis portalus - penkis su aprangom ir šukuosenom bei vieną su baldais ir profilio fonu.

"Retro vasaros kelionės" portalai
"40-ųjų mada"
"50-ųjų mada"
"60-ųjų mada"
"70-ųjų mada"
"80-ųjų mada"
Visi "70-ųjų kambario" baldai 
"70-ųjų kambario" pagrindinis prizas - profilio fonas



Tekstas (more like "tekstukas") - .X., vizualai - Lindey, .X.

2020 m. birželio 2 d., antradienis

Mados namai


Vasarą Mados Arenoje pasitinkame itin spalvingai ir margai su 3x3 lentelės tipo žaidimu "Mados namai". Viso turime septynias lenteles - penkiose jų rasime aprangas su šukuosenomis, o dvejose slepiasi baldai ir profilio fonai.
Pačios žaidimo idėjos/koncepto niekaip nepavyksta apčiuopti, bet čia gal dėl to, kad nesuprantu tokių margų, neskoningas užuolaidas primenančių, drabužių ir visiškai nemoku su jais elgtis, tad dažniausiai apeinu plačiu ratu, jei tik tokia galimybė pasitaiko. Trečioje lentelėje esanti apranga būtų visai simpatiška, jei ne tas leopardo (ar ten kažkokios gyvatės odos) raštas. Šukuosenos beveik visos matytos, bet kūrėjai paskutiniu metu visai pamėgo perpiešinėti senas šukuosenas pridėdami papildomų vingių, sruogų ar žvilgesio, tad panašumai nebestebina.  Na, o profilio fonai sukelia prieštaringų jausmų - lyg ir spalvotas nesusipratimas, bet gal ne viskas taip jau ir blogai. 4-os lentelės fonas su purslais už lango vasariškai nuteikia ir atrodo gan jaukus.

1-oji, 2-oji, 3-oji, 5-oji ir 7-oji lentelės
4-osios lentelės profilio fonas
6-osios lentelės profilio fonas


1-oji lentelė
2-oji lentelė
3-oji lentelė
4-oji lentelė
5-oji lentelė
6-oji lentelė
7-oji lentelė

Tekstas - .X., vizualai - Lindey, .X.