2020 m. gegužės 19 d., antradienis

Modernus loftas


Ramią gegužės popietę į žaidimą pakartojimui grįžo baldų kolekcija "Modernus loftas". Gal tam, kad turėtume ką veikti, kol atsistato energiją ar būtų kur nukreipti mintis nuo supermodelių medžioklės, juk šiuo metu kovinė nuotaika pačiam pike - renkam cukrines vatas atrakcionų parko dovanoms. O kaip, beje, jums sekasi su dovanomis ir jų turiniu?
Iš esmės, baldų kolekcijos visuomet buvo didi retenybė, net tuomet kai kūrybiškumo statistikai kilstelt verkiant reikėdavo pirkti baldus, kurių tiesiog nebuvo. Dabar, kai pačios sprendžiam kur ir kaip savo mados taškus išnaudoti, tokios kolekcijos praktiškai nereikalingos - baldų susirankiojam iš žaidimų, o būstą perstatom kartą metus, geriausiu atveju, jei pasidaro baisiai nuobodu. 
Aš asmeniškai turiu įrengus po kambarį kiekvienam sezonui, tad belieka nepamiršti pakeisti "pagrindinio kambario", kad ta reta į būstus užklystanti siela nepasiklystu Velykų sode prieš Kalėdas.  Esu žaidime sutikus vos keletą žaidėjų, kurios jaučia malonumą stumdydamos baldus ir daro tą reguliariai, kas yra išties žavu.
Kadangi kolekcija kartojama, ta proga mes su klubo merginom pasičiupom keletą "duster'ių" ir gerokai užtrukom kol įveikėm užsikaupusį dulkių sluoksnį, bei sudėliojom visus lofto akcentus į savo vietas. Pati žaviausia lofto dalis, kuri akį užkabino dar patį pirmą kartą, tai langų siena - labai šviesų kambarį galima įsitaisyti. Kitos kolekcijos detalės primena "IKEA" katalogą, bet skandinaviškas minimalizmas vis dar "ant bangos", tad nenuostabu, kad jo sulaukiame ir žaidime.
Belieka palikėti kūrybinio įkvėpimo atrandant/įrengiant naujas erdves savuose būstuose ^^




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą