2020 m. gegužės 29 d., penktadienis

Sneak Peak - Birželis



Ar jau užuodžiate vasarą? Už lango vis drąsiau ir šilčiau šviečia saulė ^^
Paskutinį pavasario penktadienį palydime besižvalgant po birželio naujienas (ir ne tik) žaidime. Kūrėjai mums pažadėję pakartoti : 
→ dėžes, pirmąją gavom jau šiandien ir džiaugsimės iki pat birželio galo
→ žaidėjų balsavimu išrinktą teleporterį "Retro vasara", 2017m.
Iš naujienų sutiksime dvi naujas laikinas kolekcijas bei prisiminsim su kuo valgomi: 3x3 lentelės, soliteris bei slots'ai. Taip pat derėtų priminti, kad birželio 1d. yra tarptautinė vaikų gynimo diena, tad mes ta proga kasmet gauname dovanų, šie metai ne išimtis ^^

← Naujos šukuosenos bei aprangos kaip ir galėtų būti 3x3, tik ta sofa blaško
↑ Suknia su poza ir tokia "ale Monroe žvaigždutės" atmosfera praktiškai rėkia "slots"
→ Matyt laikinoji kolekcija

← Labai teminis žaidimas, tikėtina, kad bus soliteris
↑ Dar viena kolekcija
→ Visko po truputi, bet matote profilio fono kampą ir VIP dovanos palaidinę

← VIP dovana
→ Retro vasara, soliteris, 2017m

Labiausiai tikėtina - birželio 1d. dovana

Mados savaitės (pakartojimas)


Gegužei betirpstant kalendoriuose kūrėjai paskutiniam pavasario pasispardymui pakartojimui grąžina mados savaites. Tokių naujų jau kuris laikas nebeturim, o ir išvis dėžės tipo žaidimas retas paukštis, vis ten kokie soliteriai, kauliukai, 3x3 ir pan. Pakartojimas pas mus atkeliauja iš 2016 metų rugsėjo, kai ištisas keturias savaites bastėmės po skirtingus mados miestus (nes taip veikia mados savaitės) ir purtėm jiems dedikuotas dėžes. Šios savaitės labiausiai įsiminė dėl fakto, kad dėžėse buvo baldai, o ne kokia papildoma daugiaspalvė apranga. Pvz. Niujorko savaitę dėžėje galėsite surinkti patį žaviausią vonios kambarį, kokį tik yra tekę sutikti MA. Londone susirinksim raudonų plytų sienom įrėmintą svetainę su tiek turistinės londoniškos atributikos, kad gali apsvaigti galva. Milane įsikursim jaukioje terasoje su vaizdu į garsiąją Milano katedrą, o Paryžiuje atrasim labai "bohemiškai" netvarkingą cukruotai avietinį miegamąjį (turbūt), kur pro langą būtinai matosi Eifelio bokštas. Nors kartą norėčiau pro langą pamatyti kokį Luvrą, nes jau tiek eifeliukų turim, kad net Paryžiaus gatvės prekeivius "perspjautume".
Apart baldų, keletos fancy aprangų, nurinktų nuo 2016 metų podiumų, visose dėžėse bus po vieną veido bruožą: NY - antakiai, LND - akys, MLN - nosis, PRS - lūpos, tad įveikus visas keturias savaites galėsite susidėlioti naują veidą ;) Beje, Milanas mus dar pradžiugins ir profilio fonu, labai saulėtu, pats tas vasarai pasitikti ♥

Niujorkas - Londonas - Milanas - Paryžius
Lėlės veidas sudėliotas iš mados savaitėse galimų laimėti veido bruožų

05.29 - NY mados savaitė




06-05 LND mados savaitė




06-12 MLN mados savaitė



Profilio fonas ^^

06-19 PRS mados savaitė




Tekstas - .X., vizualai - Lindey, .X.

2020 m. gegužės 20 d., trečiadienis

Išleistuvės


Gegužės mėnuo, dėl man nesuvokiamų priežasčių, yra išleistuvių mėnuo ir kūrėjai kiekvienais metais pateikia teminį žaidimą, dažniausiai dovanų tipo, o bet tačiau - šiemet dovanos panaudotos atrakcionams, tad išleistuvės atkeliauja salų pavidalu. Šį kartą žemėlapyje matome šešias "šokių aikšteles", kurių kiekviena, kaip įprasta, atsirakina skirtingomis dienomis, o jau jose rasite po šešių dalių/penkių spalvų aprangą bei pagrindinį prizą - penkiose aikštelėse šukuosenos, o paskutinėje naujos abi užmerktos akys. Kiek apie jas prisvajota, kiek pridejuota, kad vat žaidimų vizualuose jau kokius kelis metus matome, o pačiame žaidime vis nesulaukiame. Mūsų kančios baigtos - akis galime turėti, tik susirinkti jas teks maždaug per dvi paras, kas yra beveik neįmanoma be safyrinių išlaidų, nebent turit tokią stebuklingą ranką, kad po kiekvienu langeliu randate aprangos detalę.
Pačios aprangos iš pirmo žvilgsnio niekaip neįkvepiančios. Kadangi jų pagrindinė ašis yra suknelė, tai prie jos visada būna daug niekinių aksesuarų, kurių beveik nepastebi. Tik va bėda - kuo ilgiau į tas sukneles žiūri, tuo labiau kažkurios pradedi norėti, tik čia gal suveikia naujas žaidimas ir privalėjimas ko nors jame norėti. Deja šukuosenos tokiu pačiu efektu pasigirti negali, nebent akys bežiūrint apsiašaroja. Iš kitos pusės, daug ir ilgai buvo kūrėjams rašyta, kad trumpų plaukų šukuosenų žaidime verkiant trūksta, vis nesibaigiančios garbanos, tad manau mūsų šiųmetinės išleistuvės orientuotos į išverktus atributus grožio salonui gražiai įvyniotus į blizgančias suknias, kurių kiekviena, beje, yra savaip kaspinas ar mazgas.
Beje, negaliu nepasidžiaugti, kad žaidimo vizualas su šokių aikštelėmis yra labai jau žavingas ^^ žymiai įspūdingiau atrodo nei mums įprasti žemėlapiai


Prizai pagal aikšteles, su atsirakinimo datom
Visos šešios aprangos eilė tvarka (iš kairės į dešinę →)
05-20 : Pirmoji aikštelė, kurioje šokti pradedam vos žaidimui pasirodžius
Buvau šventai įsitikinusi, kad tą šukoseną jau turim žaidime, na bet gal ten kokia sruoga kitaip guli.
05-22 : Antroji atsirakinanti aikštelė
05-23 : Trečioji atsirakinanti aikštelė
O kaip aš norėčiau tokios kaspinuotos palaidinės, be sijono, oh the possibilities
05-25 : Ketvirtoji atsirakinanti aikštelė
05-26 : Penktoji atsirakinanti aikštelė
05-28 : Paskutinė - šeštoji - atsirakinanti aikštelė

Tekstas - .X., vizualai - Lindey, .X.

2020 m. gegužės 19 d., antradienis

Modernus loftas


Ramią gegužės popietę į žaidimą pakartojimui grįžo baldų kolekcija "Modernus loftas". Gal tam, kad turėtume ką veikti, kol atsistato energiją ar būtų kur nukreipti mintis nuo supermodelių medžioklės, juk šiuo metu kovinė nuotaika pačiam pike - renkam cukrines vatas atrakcionų parko dovanoms. O kaip, beje, jums sekasi su dovanomis ir jų turiniu?
Iš esmės, baldų kolekcijos visuomet buvo didi retenybė, net tuomet kai kūrybiškumo statistikai kilstelt verkiant reikėdavo pirkti baldus, kurių tiesiog nebuvo. Dabar, kai pačios sprendžiam kur ir kaip savo mados taškus išnaudoti, tokios kolekcijos praktiškai nereikalingos - baldų susirankiojam iš žaidimų, o būstą perstatom kartą metus, geriausiu atveju, jei pasidaro baisiai nuobodu. 
Aš asmeniškai turiu įrengus po kambarį kiekvienam sezonui, tad belieka nepamiršti pakeisti "pagrindinio kambario", kad ta reta į būstus užklystanti siela nepasiklystu Velykų sode prieš Kalėdas.  Esu žaidime sutikus vos keletą žaidėjų, kurios jaučia malonumą stumdydamos baldus ir daro tą reguliariai, kas yra išties žavu.
Kadangi kolekcija kartojama, ta proga mes su klubo merginom pasičiupom keletą "duster'ių" ir gerokai užtrukom kol įveikėm užsikaupusį dulkių sluoksnį, bei sudėliojom visus lofto akcentus į savo vietas. Pati žaviausia lofto dalis, kuri akį užkabino dar patį pirmą kartą, tai langų siena - labai šviesų kambarį galima įsitaisyti. Kitos kolekcijos detalės primena "IKEA" katalogą, bet skandinaviškas minimalizmas vis dar "ant bangos", tad nenuostabu, kad jo sulaukiame ir žaidime.
Belieka palikėti kūrybinio įkvėpimo atrandant/įrengiant naujas erdves savuose būstuose ^^




2020 m. gegužės 13 d., trečiadienis

Atrakcionų parkas


Naują gegužės savaitę MA pradedame su dovanų tipo žaidimu "Atrakcionų parkas". Kol pavasaris tik kalendorinis, o kai kur dar ir su sniegu, be to ir šiaip būnam užsirakinę karantine, kūrėjai kviečia bent virtualiai pasilinksminti atrakcionų parke. Žaidimo idėja išties smagiai nuteikianti, profilio fonai spalvingi, šukuosenos žaismingos, baldai- hmmm, nesigilinau, drabužiai - būtų iki išprotėjimo cute, jei ne spalvos. Kelios pastelinės spalvos visada žavu, bet ne tada, kai sunku atspalvius atskirti, o jų net septyni ir visi papilkėję lyg nusklabti bei 20 metų slėpti palėpėje. Iš kitos pusės, tokio stiliaus drabužių žaidime pasitaiko kaip stebuklų per Kalėdas, tad skųstis turbūt tiesiog nepadoru. Apart jau paminėtų daiktų dar dėžėse galėsite rasti dvi palaidines ir vieną suknią su itin teminėm pozom.

Pilna daiktų išklotinė
Pirmos dvi palaidinės ir suknia - vienspalviai drabužiai su pozom, kitos šešios aprangos turi septynis atspalvius
Pozavimu rūpinasi - Lindey
↑ Dieninis ir ↓ naktinis profilio fonai. 
Iš pirmo žvilgsnio spalvingi ir smagūs, bet dar klausimas ar tokį naudočiau, mat man juose per daug visko, o kai lėlės derinys pats iš savęs gausus detalėmis, tai toks fonas tampa tikru overkill

↓ Na, ir žinoma, aprangos visa savo spalvine gama ↓





2020 m. gegužės 9 d., šeštadienis

Iškyla prie laužo

Gegužei dar nė apšilti nespėjus žaidime iškart sulaukėme pakartojmo - 3x3 lentelės tipo žaidimo "Iškyla prie laužo". Viso žaidime jus pasitinka penkios lentelės - pirmos keturios su aprangom, kurių pagrindiniai prizai yra baldai (nusivylimas ir ne kitaip), o penktoje rasite visą arsenalą būstui ir profilio foną kaip pagrindinį prizą.

Labai nesubtilus lentelių turinys ↑


↑ Aprangos eilės tvarka (iš kairės į dešinę)
Dailiu pozavimu pasirūpino Lindey

Profilio fonas, kurį rasite penktoje lentelėje