2020 m. kovo 10 d., antradienis

Modernas

Mėnesį pradėjome pasivaikščiojimais rožių soduose, o pratęsiame pasimatyme su nauju stiliumi - Modernu, kuris pas mus atkeliauja išsislapstęs dovanų dėžėse. Pats metas pasiraitoti rankoves, pasitikrinti energijos atsargas ir kibti į dvikovas. Dar būtų smagu išsiaiškinti, o dėl ko gi visas tas vargas? Tai va, kaip visad dėžėse rasime naujų šmutkių (šešios aprangos, visos penkių dalių ir šešių spalvų), šešias šukuosenas, du profilio fonus bei truputi baldų. Tačiau šį kartą mus papildomai džiugins penki specialūs makiažai - šešėliai su pilnu veido kontūravimu (pritaikytu skirtingiems įdegiams) - bei pora naujų vešlesnių antakių. Pasidairykim atidžiau ^^


Viso dėžėse galime rasti 60vnt daiktų


Specialieji makiažai su naujaisiais antakiais labesniam apžiūrėjimui (↑)
Kontūravimas skamba labai šauniai, bet teks matyt gerokai padirbėti ieškant tinkamų veido bruožų, kad lėlė neatrodytų suodina, žvaira ar ūsuota. Good luck with that.


Profilio fonus rasime du, šiaip identiškus, tik atspalviai truputuką skiriasi, dėl to ir baldai bus dvispalviai


Na ir didžiam finalui pilnos aprangos su visa spalvų gama






1 komentaras:

  1. su naujais makiažais tikrai bus daug problemų, nes net neaišku, kurioms akims jie labiausiai tiks. pati buvau savąjai uždėjus, tai kažkodėl juoktis užsimaniau :D visai iškraipė veido bruožus.

    AtsakytiPanaikinti