2019 m. sausio 16 d., trečiadienis

Bondo merginos


Gan netikėtai savaitės pradžioje buvau užklupta "Bondo merginų" sugrįžimo, nes šiuo metu ir taip turim ką veikti Mados Arenoje rankiodamos šarvus. Na, bet su tokiom žaviom ir kovinėm damom nepasiginčysi. Pirmą kartą žaidime jos lankėsi vėlyvą 2015 metų lapkritį, maždaug tuo metu pasirodė filmas "Spectre" - dar viena James Bond šlovės akimirka - ir visi pametė galvas, o kartu ir žaidimo kūrėjai. Tuo metu dar turėjom ir parduotuvę sužadėtiniui su Bondo apranga, kurią matote žaidimo plakatuke, tad teks nuvilti tas žaidėjas, kurios tikėjosi smokingą rasti dėžėse.
Apžvelgiant dėžių turinį:
- rūbų nestebuklingai daug, nors keli jų su pozom;
- baldų pakankamai "bondiškam" kambariui apstatyti (tuo metu - 2015m. - labai kūrybiškumo statistikos verkdavo, tad ir baldų dažnai dėžėse būdavo daugiau nei viso kito kartu sudėjus)
- taip pat grožio saloną galima pasipildyti ne tik keturiom naujom šukuosenom, bet ir veido bruožais
- na ir kaip gi be profilio fono bei automobilio.
Turiu pastebėti, kad tarp būsto dekoracijų turim naujutėlaitį Aston Martin (jei neklystu, filmo metu buvo sukultas į šipulius, kaip ir bet kuris kitas automobilis, kurį imasi vairuoti Bondas), o vat priedus suteikiantis (skurdžiom trim valandom) - gražutis senojo modelio Aston Martin (tai turbūt bondiškiausias automobilis, kokį tik galima įsivaizduoti, beje senajam modeliui filme irgi ne kažką baigėsi).
Tai tiek, sėkmės dvikovose and may the odds be ever in your favor ^^





Iš randamų grožio salono papildymų (antakiai, akys, nosis, lūpos bei šukuosenos) galima suformuoti gan ispaniškų bruožų veidą ir pradžiugint save šelmiškom garbanėlėm




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą