2020 m. kovo 30 d., pirmadienis

Princesė Mulan


Kur buvus, kur nebuvus, Mados Arenoje netikėtai apsilankė "Princesė".
Užsuka ji visai trumpam, kokiom šešiom valandom, bet dažniausiai būna sutaršoma per kokią valandą (ypač jei neseniai žaidime buvo dėžių žaidimas ir daugelis turi užkauptų energijos pakuočių). Šį kartą laimėjusios bent vieną dvikovą dalyvės laimi šukuoseną (o tai juk visada svarbiausia), taip pat kelnes, batus ir aksesuarą-diržą. Į top kovotojų lentelę pakliuvusios dalyvės papildomai laimi ir švarką su poza.
Tad pasipuošiam naujais apdarais ir pasišokinėdamos laukiam šiemet pasirodančio naujojo Mulan filmo, kuris, beje, ir įkvėpė mūsų kurėjus ^^


2020 m. kovo 28 d., šeštadienis

Sneak Peak - Balandis


 Dažną mėnesį kūrėjai pasidalina su smalsaujančiomis žaidėjomis subtiliomis užuominomis apie būsimas akcijas atrakcijas. Tad likus nepilnai savaitei iki balandžio jau galime apsidairyti ir nusižiūrėti savus favoritus artėjančiam mėnesiui ^^

Beje, drįsiu spėti, kad šuo pas mus atkeliaus kaip naujas augintis, tad metas pradėti kaupti smaragdus, nes augintinių kainos kiek pamenu nuo kokių 100 žaliųjų akmenukų prasideda. O kur naujas augintinis, ten ir jam skirta laikina drabužių kolekcija, kuri kainomis dažnai pralenkia bet kurią jūsų matytą kolekciją lėlei ar sužadėtiniui.


2020 m. kovo 24 d., antradienis

Kosmosas


Paskutinę kovo savaitę mados arenoje pasitinkame su nauju blokelių/žvaigždučių (čia kaip kam žaviau skamba) tipo žaidimu - "Kosmosas". Labai skambus ir daug žadantis pavadinimas, o kur dar kosminis vizualas. Net rankoves pasiraitojus kibau naikinti piktų spalvingų blokelių vis ieškodama kur čia tas fantastic kosmosas. Deja, apart iki negalėjimo nuostabaus profilio fono, iki kurio kelias ilgas ir prakaitu aplaistytas, tarp prizų eilinės palaidinės/suknelės/bateliai etc., tik kad marginti žvaigždutėm ir mėnuliukais. Kiek labiau kvapą gniaužiančio ir pavadinimą atspindinčio turinio tikėjausi. 
Anyway, palieku apžiūrėjimui visų žvaigždučių iššūkius. Pačios nuspręsit patinka jums naujasis žaidimas ar ne. Dar pastebėsiu, kad labiausiai užsispyrusios 6 bei 14 žvaigždutės, nes ten reikalingi geltoni blokeliai kaip kokie vienaragiai - visi yra girdėję, bet niekam nėra tekę matyt. 


Iš kairės į dešinę 1-6 žvaigždutės
Iš kairės į dešinę 7-12 žvaigždutės
Iš kairės į dešinę 13-18 žvaigždutės


Iš daiktų, surankiotų "Kosmose", susidėlioja šešios aprangos (↑)
Žavingasis profilio fonas (↓)


2020 m. kovo 19 d., ketvirtadienis

Japonija (pakartojimas)


Savaitei įsibėgėjus, didžiam kai kurių žaidėjų džiaugsmui, į MA platybes pakartojimui grįžo soliterio tipo žaidimas "Japonija", kurį teko matyt 2015 metų rudenį. Jame vis dar šešios kaladės, kurių kiekvienoje rasite aprangą, o pirmose kaladėse dar ir po daiktą būstui (tapetai, grindys, panelė iš socialinio skyrelio). Tarp pargrindinių gi prizų - keturios šukuosenos, profilio fonas ir pirmoji ever žaidime atsiradusi kaukė, keliaujanti į aksesuarų skiltį.
Belieka palinkėti laimingos rankos dėliojant kortas ♥

1-oji, 2-oji bei 3-oji kaladės (↑)
4-oji, 5-oji bei 6-oji kaladės (↓)



Visos aprangos iš eilės (↑)
Profilio fonas (↓)

2020 m. kovo 10 d., antradienis

Modernas

Mėnesį pradėjome pasivaikščiojimais rožių soduose, o pratęsiame pasimatyme su nauju stiliumi - Modernu, kuris pas mus atkeliauja išsislapstęs dovanų dėžėse. Pats metas pasiraitoti rankoves, pasitikrinti energijos atsargas ir kibti į dvikovas. Dar būtų smagu išsiaiškinti, o dėl ko gi visas tas vargas? Tai va, kaip visad dėžėse rasime naujų šmutkių (šešios aprangos, visos penkių dalių ir šešių spalvų), šešias šukuosenas, du profilio fonus bei truputi baldų. Tačiau šį kartą mus papildomai džiugins penki specialūs makiažai - šešėliai su pilnu veido kontūravimu (pritaikytu skirtingiems įdegiams) - bei pora naujų vešlesnių antakių. Pasidairykim atidžiau ^^


Viso dėžėse galime rasti 60vnt daiktų


Specialieji makiažai su naujaisiais antakiais labesniam apžiūrėjimui (↑)
Kontūravimas skamba labai šauniai, bet teks matyt gerokai padirbėti ieškant tinkamų veido bruožų, kad lėlė neatrodytų suodina, žvaira ar ūsuota. Good luck with that.


Profilio fonus rasime du, šiaip identiškus, tik atspalviai truputuką skiriasi, dėl to ir baldai bus dvispalviai


Na ir didžiam finalui pilnos aprangos su visa spalvų gama






2020 m. kovo 8 d., sekmadienis

Rožių sodas


Sveikos atvykusios į pavasarį, kaip retą šiltą ir vietomis saulėtą nuo pat pirmųjų dienų. Mados Arenoje kovą pasitinkame su itin pavasarišku žaidimu - 3x3 lentelėmis "Rožių sodai". Manau, šis žaidimas ne tik pažymi naujo sezono pradžią, bet ir puikiai pasveikina žaidėjas su tarprautine moters diena kovo 8-ąją. Pasidairykim kokių gėlėtų gėrybių mums pateikia kūrėjai =^.^=
Iš esmės randame šešias lenteles, kiekvienoje šešių dalių apranga + šukuosena. Kai kurios šukuosenos matytos ir tikrai bent po vieną ar kelias panašias jau turite savo grožio salonuose. Vienintelė akį užkabinanti ir žaidime dar nematyta yra ketvirtosios lentelės šukuosena, bet čia gal dėl to, kad kuodeliai violetiniai ^^ Na o pačios aprangos tikrai pradžiugins pūstų, žemę šluojančių suknių gerbėjas, nes jos visos iki vienos yra įspūdingos. Nealpstat dėl suknių? - oh well, tuomet beliks tyliai džiaugtis įvairiais aksesuarais, kaip pvz. kvapą gniaužianti skrybėlė pirmoje lentelėje ar fantaziją išlaisvinantis švarkelis šeštoje. Belieka palinkėti laimingos rankos vartant langelius ;)

1-oji lentelė - 2-oji lentelė - 3-oji lentelė

4-oji lentelė - 5-oji lentelė - 6-oji lentelė