2019 m. vasario 6 d., trečiadienis

Gruodžio ir sausio konkursų apžvalga



Prisėskit, patogiau įsitaisykit ir, žinoma, nepamirškit spragėsių - atsiskaitinėsim už du mėnesius! Po teisybei, net nepastebėjau kaip du mėnesiai prabėgo, bet pagaliau prisiruošiau pasidalinti su interneto platybėm Jūsų teminiais kūriniais, gana tyliai ir savanaudiškai džiaugtis jais pasislėpus ^^

Gruodį, vos arenoje pasirodžius naujai laikinai kolekcijai,*Cutest* merginos iškart gavo užduotį sukurti derinį su vienu iš labiausiai patikusiu daiktu kolekcijoje. Kiek vėliau, jau pajutus atpuškuojančių kalėdų atodūsius, dėliojome savo "Labai kalėdinius" derinius. Na o metus palydėjome atšokdamos karališką puotą, mat pas mus lankėsi šiuolaikinė "Pelenė" ir mes nuoširdžia bandėme įsivaizduoti, kaip ji atrodytų 21a.

Oversized paltų



Mano labai kalėdinis derinys



21a. Princesė - pelenė


Sausio mėnesį pradėjome nuo labai languoto iššūkio su languotom (turbūt nesitikėjot, nes iššūkio pavadinimas tikrai nepasufleravo) kelnėm iš tuo metu žaidime buvusios laikinos kolekcijos. Žiemai visapusiškai įpusėjus nėrėm į fantastikos erdves ir kūrėm savo asmenines elfes. Sausio finišui į svečius pasikvietėme dar vieną princesę - Bela - ir vėl gi įpūtėm jai 21a idėjų aprangai.

Labai languotas iššūkis


"Elfė"


21a. Princesė 


Sausis - Gruodis


Kadangi atsiskaitom už du mėnesius, tai ir pagrindinį prizą, be abejo, gauna dvi laimingosios: Xena ir Olivia. Na o mėnesio višelį papuošia merginos - Mercury, Olivia, Xena ir .X.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą