2019 m. vasario 21 d., ketvirtadienis

Oskarai


Rami ketvirtadienio popietė MA sublizgėjo oskariniais blizgučiais 3x3 lentelės tipo žaidime - atsidarai lentelę ir beveik gali girdėti kaip šiugžda raudono kilimo suknelės šluodamos grindis. Oskarų teminis žaidimas mus aplanko kiekvienais metais, taip ne tik primindamas apie reikšmingiausią renginį filmų industrijoje, bet kartu papildydamas mūsų spintas "vienkarinėm proginėm sukniom". Šiemet ne išimtis. Viso mums pateikiamos septynios lentelės - šešios lėlei ir viena sužadėtiniui.
Ak, ir nepamirškim apdainuoti džiugių 3x3 lentelės naujinių: lentelė atsinaujina kas dvi valandas (ankščiau atsinaujindavo kas šešias), "nunulinti" lentelę kainuoja tris, o nebe penkis safyrus, bei šis tas ko anščiau net nebuvo - likus trims minutėms iki lentelės automatinio atsinaujinimo pačios žaidėjos savarankiškai negali "nunulinti" lentelės (t.y. susimokėjusios 3sf). Apibendrinant - 3x3 lentelė tapo draugiškesnė ir labiau įveikiama. Audringi plojimai atnaujinimams, o dabar pasidairom po pačias lenteles (↓)


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7

Konkursas (SP Kolekcija)


Kad jau sulaukėme labai šaunios naujos kolekcijos žaidime, tai išsirenkam po vieną labiausiai patikusį daiktą ir sukuriam su juo derinuką klubo konkursui ;)
Derinius (be fono) siųskite klubo prezidentei iki vasario 25 dienos




2019 m. vasario 12 d., antradienis

Raudonas kilimas


Žaidėjoms vis dar dėliojant kryžiukus//klaustukus teleporterio lentelėse į MA pasitaikė tiesiog karališka Deja Vu savaitė - pirmadienį pakartojimui grįžo žieminė baldų kolekcija "jaukiai trobelei miškuose" įkurti, na o antradienį sulaukėm dar vieno pakartojimo - dėžės tipo "Raudono kilimo". Ko nors naujo be kitos savaitės, matyt, tikėtis neverta, bet galim pasidairyti ir prisiminti ką galima rasti stebuklingoje dėžutėje ^^




2019 m. vasario 10 d., sekmadienis

Konkursas (Mano labai romantiškas Vasaris)


Kad ir kaip bandytume išvengti ar išsisukinėti, mums vistiek nepavyktų paneigti fakto, kad vasaris yra paženklintas valentinkės ir dėl to apkaišiotas iš visų pusių širdutėmis bei aprištas rožiniu masyviu kaspinu. Bet o kodėl gi nepasidavus šiai akis badančiai beprotybei ir nepabandžius sukurti pačio romantiškiausio derinio šiemet? Tokia tad pirmoji vasario mėnesio užduotis - labai romatiškas labai cukruoto vasario derinys ;)
Savo nuotraukas (be fono) siųskite klubo prezidentei iki vasario 15 dienos



2019 m. vasario 6 d., trečiadienis

Gruodžio ir sausio konkursų apžvalga



Prisėskit, patogiau įsitaisykit ir, žinoma, nepamirškit spragėsių - atsiskaitinėsim už du mėnesius! Po teisybei, net nepastebėjau kaip du mėnesiai prabėgo, bet pagaliau prisiruošiau pasidalinti su interneto platybėm Jūsų teminiais kūriniais, gana tyliai ir savanaudiškai džiaugtis jais pasislėpus ^^

Gruodį, vos arenoje pasirodžius naujai laikinai kolekcijai,*Cutest* merginos iškart gavo užduotį sukurti derinį su vienu iš labiausiai patikusiu daiktu kolekcijoje. Kiek vėliau, jau pajutus atpuškuojančių kalėdų atodūsius, dėliojome savo "Labai kalėdinius" derinius. Na o metus palydėjome atšokdamos karališką puotą, mat pas mus lankėsi šiuolaikinė "Pelenė" ir mes nuoširdžia bandėme įsivaizduoti, kaip ji atrodytų 21a.

Oversized paltų



Mano labai kalėdinis derinys



21a. Princesė - pelenė


Sausio mėnesį pradėjome nuo labai languoto iššūkio su languotom (turbūt nesitikėjot, nes iššūkio pavadinimas tikrai nepasufleravo) kelnėm iš tuo metu žaidime buvusios laikinos kolekcijos. Žiemai visapusiškai įpusėjus nėrėm į fantastikos erdves ir kūrėm savo asmenines elfes. Sausio finišui į svečius pasikvietėme dar vieną princesę - Bela - ir vėl gi įpūtėm jai 21a idėjų aprangai.

Labai languotas iššūkis


"Elfė"


21a. Princesė 


Sausis - Gruodis


Kadangi atsiskaitom už du mėnesius, tai ir pagrindinį prizą, be abejo, gauna dvi laimingosios: Xena ir Olivia. Na o mėnesio višelį papuošia merginos - Mercury, Olivia, Xena ir .X.

2019 m. vasario 2 d., šeštadienis

Naujieji romantikai


Širdelėm ir rožiniais šilkiniais kaspinais apkaišiotas į Mados Areną įsiveržė vasaris - meilės mėnuo. O kartu su juo ir labai romantiškas teleporteris. Septyni cukruoti portalai - penki dedikuoti lėlėms, vienas sužadėtiniui ir vienas būstui. Na ir negaliu nepastebėti, kad portalai pavadinti dainomis "apie meilę" (ak).

1 - Debesų devyni

 2 - Meilės istorija


 3 - Pakvaišę iš meilės


 4 - Mano širdies forma


 5 - Myliu tave kaip dainą apie meilę


 6 - Mano mielasis Valentinas


 7 - Viskas mano


Pagrindinis prizas - profilio fonas (↑)