2019 m. sausio 26 d., šeštadienis

Konkursas (21a. princesė - Bela)


Gruodį atšokom su Pelene naujametinėje puotoje, o sausi brausimės per pusnis bei slapstysimės knygų puslapiuose nuo nuobodulio su Bela. Užduotis išlieka ta pati, kaip ir ankstesniais mėnesiais - gražuolę įvilkti į šiuolaikinį derinį išlaikant jai būdingas spalvas ^^
Savo kūrinius (be fono) siųskite klubo prezidentei iki vasario 2 dienos.



2019 m. sausio 22 d., antradienis

Modernios princesės


Sausio mėnesiui po truputi ritantis finišo link MA sulaukėme "Moderniųjų Princesių" - šešios glamūrinės Disnėjaus princesės įsipakavusios į šiuolaikines aprangas, papildysiančios ne tik mūsų drabužines, bet ir grožio saloną.











2019 m. sausio 16 d., trečiadienis

Bondo merginos


Gan netikėtai savaitės pradžioje buvau užklupta "Bondo merginų" sugrįžimo, nes šiuo metu ir taip turim ką veikti Mados Arenoje rankiodamos šarvus. Na, bet su tokiom žaviom ir kovinėm damom nepasiginčysi. Pirmą kartą žaidime jos lankėsi vėlyvą 2015 metų lapkritį, maždaug tuo metu pasirodė filmas "Spectre" - dar viena James Bond šlovės akimirka - ir visi pametė galvas, o kartu ir žaidimo kūrėjai. Tuo metu dar turėjom ir parduotuvę sužadėtiniui su Bondo apranga, kurią matote žaidimo plakatuke, tad teks nuvilti tas žaidėjas, kurios tikėjosi smokingą rasti dėžėse.
Apžvelgiant dėžių turinį:
- rūbų nestebuklingai daug, nors keli jų su pozom;
- baldų pakankamai "bondiškam" kambariui apstatyti (tuo metu - 2015m. - labai kūrybiškumo statistikos verkdavo, tad ir baldų dažnai dėžėse būdavo daugiau nei viso kito kartu sudėjus)
- taip pat grožio saloną galima pasipildyti ne tik keturiom naujom šukuosenom, bet ir veido bruožais
- na ir kaip gi be profilio fono bei automobilio.
Turiu pastebėti, kad tarp būsto dekoracijų turim naujutėlaitį Aston Martin (jei neklystu, filmo metu buvo sukultas į šipulius, kaip ir bet kuris kitas automobilis, kurį imasi vairuoti Bondas), o vat priedus suteikiantis (skurdžiom trim valandom) - gražutis senojo modelio Aston Martin (tai turbūt bondiškiausias automobilis, kokį tik galima įsivaizduoti, beje senajam modeliui filme irgi ne kažką baigėsi).
Tai tiek, sėkmės dvikovose and may the odds be ever in your favor ^^





Iš randamų grožio salono papildymų (antakiai, akys, nosis, lūpos bei šukuosenos) galima suformuoti gan ispaniškų bruožų veidą ir pradžiugint save šelmiškom garbanėlėm




Konkursas (Elfai)



Paskutiniu metu žaidime padavė fantastikos žanro, tad ir konkurso temos norom nenorom ta linkme krypsta - sausiui įpusėjant siūlau pamankštinti vaizduotę kuriant savo asmeninę Elfę ;)
Derinius (be fono) siųskite klubo prezidentei į asmenines žinutes iki sausio 21 dienos


2019 m. sausio 11 d., penktadienis

Spindintys šarvai


Retai kada naujienų sulaukiame penktadieniais, bet juk ir stebuklų pasitaiko :) Mados Arenos erdvę apleido Auksiniai gaubliai, o jų vietą užėmė - "Spindintys šarvai". Čia man vienai visas mėnuo labai jau "metalinis"? Anyway, naujoji atrakcija paduoda keturias tikrai metalu pakaustytas aprangas, o įveikus visą žvaigždžių taką laimimas profilio fonas. Aprangos labiau Sci-Fi stiliaus, palydėtos tiaromis, simpatiška avalyne ir keliais drąsesniais aksesuarais (pvz.: tas metalinis antpetis - tikrai nematytas daikčiukas, kuris turi potencialą tapti net ir ramesnio derinio pagrindiniu akcentu).  Na bet čia kukli mano, kaip prisiekusios fantazy ir Sci-Fi gerbėjos, nuomonė ^^




2019 m. sausio 10 d., ketvirtadienis

Pozuok stilingai


Ketvirtadienio popietę iš žaidimo pasitraukus languotai kolekcijai labai tikėjausi ko nors naujo ir labiau "vau" nei poros metų senumo kolekcijos sužadėtiniams. O ir kolekcija nebuvo tokia įspūdinga ar gausi, kad dar būtų likę kuo pradžiugint sužadėtinį dabar. Ech, visos viltys tenka penktadieniui (no pressure).
Bet, tos žaidėjos, kurios kolekciją mato pirmą kartą, tikrai turėtų apsidžiaugti augintiniu kaip aksesuaru, o ir paltukai su poza labai retas paukštis vaikino drabužinėje.



2019 m. sausio 8 d., antradienis

Konkursas (Languotas iššūkis)

Žaidime metus pradėjome nuo auksinių gaublių ir labai languotos kolekcijos, tad ir klubo konkurse metus pardėsim nuo itin languoto iššūkio: derinį turėsite sukurti su languotomis kelnėmis (↓) iš naujosios "Languotos žiemos" kolekcijos ;)
Savo derinius (be fono) siųskite klubo prezidentei į asmenines žinutes iki sausio 13 dienos



2019 m. sausio 7 d., pirmadienis

Užmeskim akį į sausį ^^


Jau kuris laikas žaidimo kūrėjai praktikuoja mėnesio pradžioje pasidalinti būsimų akcijų-atrakcijų detalėmis. Čia matyt, kad žaidėjos neužknistų zyzimais "o kas toliau?", "o kada?" ir pan. Visai smagus ir džiuginantis sprendimas.