2018 m. birželio 3 d., sekmadienis

Birželio konkursai


Tingus mėnuo pasitaikė birželis. Bagiasi mokslo metai, prasideda atostogos, dar ir orai stipriai palepino, tad nieko nuostabaus, kad tingiai kūrėsi temos, bet džiugu, kad klubo merginos nepasikuklinos pradžiuginti mus savo kūryba :) Vasarą pradėjome su dviem temom: "Vėliavos" ir "Paparčio žiedas"

Vėliavos

Pirmoji mėnesio tema buvo pusiau tema - pusiau iššūkis: merginos grožio salone esančio specialaus makiažo skiltyje turėjo išsirinkti vėliavą, sukurti derinį iš pasirinktos vėliavos spalvų, bei pateikiant derinį mūsų ir jūsų teismui papasakoti, kodėl buvo pasirinkta konkreti vėliava. Tad kviečiame pakeliauti ^^


  1. Rūta123 - Prancūzija"Nes ši šalis man labai svarbi ir apskritai ji labai graži. Mokausi jos kalbą, kurios skambesys yra kažkas... tokio. Net ko gero kada nors žadu ten gyventi. Todėl ir pasirinkau šią šalį. <3"
  2. Miley - Kanada "Nes su tokiomis spalvomis lengva sukurti apranga :D"
  3. Austė23 - Serbija "Nes ši vėliava labai graži"
  1. Mirtiše - Vokietija "Todėl kad ši šalis tvarkinga, be to joje yra daug pilių bei pramogų"
  2. .X. - Italija  "Nes dievinu itališką virtuvę, italų vartininką Gianluigi Buffon ir neįsivaizduoju meno be itališko renesanso"

Paparčio žiedas

 

  1. Elijae
  2. Austė23
  3. .X. 



★★★★★



Kaip ir kiekvieną mėnesį iš visų dalyvių burtų keliu išrenkam vieną laimingąją, o dar keturis žavingiausius derinius panaudojama klubo viršeliui.
Mėnesio laimingoji - Mirtišė
Klubo viršelį puošia - Miley, Austė23, Rūta123 ir .X.
(beveik simboliška Pasaulio Futbolo Čempionato metu viršelį papuošti vėliavomis)







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą