2018 m. birželio 20 d., trečiadienis

Mokslinės fantastikos soliteris


Birželis palengva persirito į antrą pusę, naktys trumpėja ir už lango vasara visu gražumu ^^ Nieko nuostabaus, kad kūrėjai nusprendė kiek patinginiauti ir į žaidimą pakartojimui grįžo "Mokslinės fantastikos soliteris", kurį jau matėm 2016 metų liepą. Penkiose kaladėse randame aprangas ir šukuosenas, o vienoje (trečiojoje) - baldus.
Išsamesnis/senasis įrašas -->Štai čia<--



2018 m. birželio 14 d., ketvirtadienis

Ryški mados kelionė


Niūriai apsiniaukusį ketvirtadienį atsisveikinome su teleporteriu bei laikina kolekcija ir atlaisvinome vietą naujam žaidimui - labirintas su sodais "Ryški mados kelionė". Labirinte mus pasitinka šeši sodai, kiekviename jų po naują aprangą, keturiuose rasime šukuosenas, o surinkus visus daiktus visuose soduose apsidovanosim nauju profilio fonu. Permetus akimis sodų turinį dėmesį iškart patraukia juodos odos, grandinių ir kniedžių bei dyglių gausa sumišusi su pūstais ar plunksnuotais sijonais vietomis rožiniais, vietomis žydrais. O dar tie masyvūs antkakliai.. Pure Candy land ^^


Pirmasis ir antrasis sodas
Pirmame - apranga ir šukuosena
Antrame - Tik apranga



Trečias ir ketvirtas sodas
Trečiame - Apranga ir šukuosena
Ketvirtame - Apranga ir šukuosena



Penktas ir Šeštas sodas
Penktame - Apranga ir šukuosena
Šeštame - Vos trys daiktai visame sode. Suprantu, kad sijonas su motoroleriu ir poza, nu bet vistiek kažkaip liūdnokai atrodo. O bet tačiau, kaip jau minėjau, įveikus visas skrynias dar ir profilio foną galima laimėti :)




Mmm... Italija ^^

2018 m. birželio 3 d., sekmadienis

Birželio konkursai


Tingus mėnuo pasitaikė birželis. Bagiasi mokslo metai, prasideda atostogos, dar ir orai stipriai palepino, tad nieko nuostabaus, kad tingiai kūrėsi temos, bet džiugu, kad klubo merginos nepasikuklinos pradžiuginti mus savo kūryba :) Vasarą pradėjome su dviem temom: "Vėliavos" ir "Paparčio žiedas"

Vėliavos

Pirmoji mėnesio tema buvo pusiau tema - pusiau iššūkis: merginos grožio salone esančio specialaus makiažo skiltyje turėjo išsirinkti vėliavą, sukurti derinį iš pasirinktos vėliavos spalvų, bei pateikiant derinį mūsų ir jūsų teismui papasakoti, kodėl buvo pasirinkta konkreti vėliava. Tad kviečiame pakeliauti ^^


  1. Rūta123 - Prancūzija"Nes ši šalis man labai svarbi ir apskritai ji labai graži. Mokausi jos kalbą, kurios skambesys yra kažkas... tokio. Net ko gero kada nors žadu ten gyventi. Todėl ir pasirinkau šią šalį. <3"
  2. Miley - Kanada "Nes su tokiomis spalvomis lengva sukurti apranga :D"
  3. Austė23 - Serbija "Nes ši vėliava labai graži"
  1. Mirtiše - Vokietija "Todėl kad ši šalis tvarkinga, be to joje yra daug pilių bei pramogų"
  2. .X. - Italija  "Nes dievinu itališką virtuvę, italų vartininką Gianluigi Buffon ir neįsivaizduoju meno be itališko renesanso"

Paparčio žiedas

 

  1. Elijae
  2. Austė23
  3. .X. 



★★★★★



Kaip ir kiekvieną mėnesį iš visų dalyvių burtų keliu išrenkam vieną laimingąją, o dar keturis žavingiausius derinius panaudojama klubo viršeliui.
Mėnesio laimingoji - Mirtišė
Klubo viršelį puošia - Miley, Austė23, Rūta123 ir .X.
(beveik simboliška Pasaulio Futbolo Čempionato metu viršelį papuošti vėliavomis)