2018 m. gegužės 31 d., ketvirtadienis

Bohemiškas miško nuotykis


Kankinančiai ilga savaitė pasitaikė : jau antradienį tikėjausi ko nors naujo, bet ne, teko laukti kol visos trys žaidime esančios akcijos po vieną pasibaigs ir tik tada kūrėjai teikėsi pristatuti naujienas. Iš kitos pusės, naujienos tikrai džiugios - baldų kolekcija (retas paukšti mados arenoje, ypač atnaujinus statistikų kėlimo metodus) iiiiirrrr teleporteris (ar girdit kaip cypteli ir ošia iš laimės žaidėjos?). Abi atrakcijos boho tema pasitinka vasarą. Netikėtai daug portalų - net septyni! - bet nusivyliau neradus nei vienos šukuosenos. Kažkaip jau įprotis turbūt atsiradęs, kur smegenyse išvedama elementari lygtis "teleporteris = nauja šukuosena". O ir šiaip jau kelintą kartą atrakcijos "plakate" matau lėlę su abiem užmerktom akim, o žaidime tokio veido bruožo kaip nesulaukiam, taip nesulaukiam, nu wtf. Anyway, apie pačius portalus ir jų "pagrindinius prizus" spręskite pačios ;)


 Purpurinė princesė - Pagrindinis prizas švarkas (Šešios spalvos)
Spalvotas pojūtis - Pagrindinis prizas suknelė (Šešios spalvos)

 Nuostabi išvaižda - Pagrindinis prizas specialus makiažas
Kaip iš laukinių vakarų filmų - Pagrindinis prizas profilio fonas


Hipe ar lelytė - Pagrindinis prizas aksesuaras (Šešios spalvos)
Sportiška klasika - Pagrindinis prizas švarkas su poza


Diena miške - Pagrindinis prizas - profilio fonas




2018 m. gegužės 25 d., penktadienis

Džiunglės


Gegužės mėnesiui persiritus į antrą pusę Mados Arenoje sulaukėme kolekcijos "Išleistuvių" proga, nes ši "šventė" niekada nepraslysta nepaminėta ir kokia atrakcija nepažymėta, o taip pat ir jau matytos atrakcijos "Džiunglės" - dėžės tipo žaidimas Mauglio (a.k.a. "Džiunglių knyga") tematika. Rankiodamos ir kaupdamos letenėles galite surinkti aprangą, ųukuoseną ir profilio foną, na o dėžėje rasite būsto daiktus.


Pageidaujančios kiek išsamesnio rašinėlio, visada galite paskaityti ankstenį įrašą -->Štai Čia<--

2018 m. gegužės 19 d., šeštadienis

Hologramos


Tyliai pasitraukus Mados Gala pakartojimui bei nurimus dvikovų manijoms dėl balionėlių ir dovanų dėžučių į Mados Areną žvilgėdamas įslinko 3x3 tipo žaidimas "Hologramos" ir visa Superpanelė sužvilgo visom vaivorykštės spalvom kaip seniai nebenaudojami kompaktiniai diskai. 
Šį kartą randame šešias lenteles, kuriose apart naujų blizgių aprangų taip pat turime progą laimėti : pirmoje lentelėje - peruką (kuris atsiranda aksesuarų skyriuje drabužinėje, o ne plaukuosenų kolekcijoje grožio salone); antroje lentelėje - šukuosena; trečioje ir ketvirtoje - lūpos, prabrauktos turbūt metalic lūpų blizgiais, nes praktiškai apakti galima, kaip žėri; penktoje lentelėje galima laimėti skaisktalus - vienos spalvos highlighter'į skruostams (turiu pastebėti, kad dešinįjį skruostą visada norėsis slėpti plaukais, nes švytinti dėmė yra kiek žemiau skruostikaulio ir lėlės veidas pradeda panašėti į ryklį); na o paskutinėje - šeštojoje - suteikiama galimybė praturtinti savo grožio saloną super spec.makiažu - akių šešėliais, kurie primena veidrodinius katės akių pravedimus.
Ne, aš nesu nepatenkinta lentelėmis (nors pagrindiniai prizai tikrai verčia susimąstyti), aš tiesiog vis dar nepatenkinta po nesekmių retro dėžėse, tad dar kurį laiką niurzgėsiu. O kadangi nepavyko rasti širdelės formos akinių retro dėžėse, tai bent šiose lentelėse susimedžiosiu veidrodines širdeles, yay, ir galėsiu spiginti į kairę ir į dešinę iki nukritimo

Anyway, sėkmės vartant langelius! ♥♥♥





2018 m. gegužės 9 d., trečiadienis

Konkursas (Balandžio mėnesio rezultatai)



★★★★★

Nepastebėtai prabėgęs balandis su savimi nusinešė tris temas - MA prekybos centras, Porcelianinės lėlės bei #2 iššūkis. Klubo merginos tikrai pasistengė ir sukūrė ne vieną spalvingą bei išradingą derinį. O bet tačiau, kaip ir kiekvieną mėnesį, burtų keliu išrinkta viena laimingoji, laiminti safyrus, bei keturi žaviausi deriniai keliaujantys į blogo viršelį.
Mėnesio laimingoji, laiminti 13sf - Juste05
Naująjį klubo viršelį puošia - Austė23, Juste05, .Katherine., Shellė




Mados gala


Ramią antradienio popietę į Mados Areną pakartojimui grįžo 2016 metų pavasarį jau matytas dovanos tipo žaidimas "Mados gala". Vienas tų retesnių atvejų, kai dėžė siūlo laimėti net dvi šukuosenas. Pagrindinė apranga, gaunama už surinktas filmo juostas, priklauso žaviajai Emai Watson. Kiek pamenu, šis derinys buvo kurtas Calvin Klein mados namų, o audinys gamintas iš perdirbtų plastikinių butelių. Drąsus pasirinimas raudonajam kilimui. Antroji apranga priklauso Victoria's Secret modeliui - Alessandai Ambrosio.
Išsamesnį įrašą galite pasiskaityti --> ŠTAI ČIA <-- (

2018 m. gegužės 5 d., šeštadienis

Gegužės konkursai


★★★★★

Gegužės mėnesį klubo konkurse turėjome tris temas, tačiau dalyvavimas buvo labai vangus, gal dėl atsiskaitymų mokyklose, o gal dėl netikėto ir neįprasto pavasariui karčio. Dėl šios priežasties kiekvienai temai atskiri kuklūs įrašai nekurti. O bet tačiau, džiugu, kad vis tik atsirado bent po kelias dalyves kiekvienai temai ir turime kur paganyti akis ^^


1. Šokėja

  1. Juste05
  2. Vytautė78
  3. .X.
Žalia Balta




  1. Miss Cute
  2. Miley
  3. .X.
  4. Elijae

Fėja

  1. Juste05
  2. .X.


★★★★★

Nors dalyvių ir nedaug, tačiau mėnesio laimėtoją vistiek išsukom, o ir viršelį naują suklijavom ^^
Gegužės mėnesio laimėtoja - Elijae

Klubo viršelį (kažkaip labai žalią, bet jau dvelkiantį Joninėmis) puošia : Miley, Miss Cute ir .X.






2018 m. gegužės 3 d., ketvirtadienis

Retro automobilių paroda


Pirmai gegužės savaitei įgaunant pagreitį Mados Arenoje padvelkė retro vėjai nupūtę nuobodžiuosius Viktorijos žemėlapius ir pristatę mums trijų dovanų tipo žaidimą - "Retro automobilių paroda". Šį kartą dėžėse vien šmutkės, jokių baldų, taip pat šešios naujos šukuosenos ir net du automobiliau - raudonas kabrioletas (tokį jau turėjom iš Bondo dėžių žaidimo, tik tą kartą automobilis buvo juodas) ir nuostabus smaragdinis mustangas. Žaidimo apraše minimą, kad dėžėse rasim šešias naujas aprangas, deja man pavyko rasti tik penkias - akivaizdžiai neradau vienos suknelės, smeigtuko plaukam iš plakato ir tos širdutės po akim, kuri turėtų būti prie spec.makiažo. Oh well, kam nenutinka :)

Chevrolet Corvette C1 - Ford Mustang Shelby GT500



Belieka palinkėt sėkmės dvikovose ir atidarinėjant dėžes