2017 m. liepos 21 d., penktadienis

Konkursai (Naujas Formatas)


Kur buvęs, kur nebuvęs, po ilgokos pertraukos grįžta klubo konkursas su nauja tvarka, susipažinkime :)
Ankstesni klubo konkursai buvo kiek lėtesni - gaudavote dvi temas per mėnesį, pačios galėjote balsuoti už jums labiausiai patikusius derinius ir būtent jūs spręsdavote, kuri dalyvė verta prizo. Tačiau laikui bėgant vis mažiau dalyvių susirinkdavo, o ir entuziazmo balsuojant nepasireikšdavo. Dėl to konkursui tiesiog teko daryti pertrauką, kurios metu buvo ieškoma aktyvesnė ir labiau įtraukianti "sistema".
Visų pirma nusprendžiau suburti komandą konkurso kuravimui, nes po pusantrų metų idėjos temoms tiesiog išsisėmė ir reikėjo "šviežių akių ir minčių". Šiuo metu komandoje esame trise: .X., Rūta123 ir Shellė. Pati konkuso sistema gan nesudėtinga - kartą per savaitę gausite temą, tai galėtų būti teminė apranga, derinys su tam tikru rūbu ar grožio salono elementu, galbūt netgi tema būstui ar augintiniui. Paruoštus derinius siųsite panelei Rūta123. Derinių siuntimui skirsime 3-4 dienas, tiek tikrai turėtų užtekti ^^ 
Jūsų atsiųstus derinius mūsų kompetetinga komanda vertins balais skalėje nuo 1 iki 10 ir bendras įvertinimas bus vidurkinamas bei pateikiamas su trumpučiu jūsų derinio aptarimu/komentaru. Kodėl ir kam to reikia? Tiesiog manau, kad komentarai/atsiliepimai apie derinius, kuruos žaidėjos randa savo profilio komentaruose, visada pradžiugina ir paskatina tobulėti :)
Konkurso prizas išlieka nepakitęs - 13 safyrų. Keičiasi laimėtojos rinkimo principas. Jei ankščiau balsuodamos išrinkdavote jūs, tai dabar laimėtoja bus renkama burtų keliu iš visų dalyvių mėnesio bėgyje atsiuntusių bent vienai temai derinį :) Taip pat iš visų per mėnsesį surinktų derinių bus atrenkami 3-4 žavingiausi ir panaudojami klubo blogo viršeliui, nebent labai prieštarausit jūsų derinio naudojimui. 
Savo mintimis apie naują konkurso formatą galite pasidalinti komentaruose ;)
Belieka palinkėti neblėstančio įkvėpimo ir smagios kūrybos

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą