2017 m. vasario 11 d., šeštadienis

Niujorko mados savaitė ir ne tik ^^


Įvykiais gausi savaitė pasitaikė, o aš kaip tyčia užsivertus darbais :) Per pastarąją savaitę sulaukėme naujo žaidimo - "NY mados savaitė", sužadėtinių drabužių kolekcijos, poros aukcionų bei pagaliau galėjome išlukštenti per praeitą savaitę užkauptas dovanas, yay! Bet gal apie viską po truputi ir išeilės ;)

Prasidėjus apdovanojimų maratonui - auksiniai gaubliai, oskarai, grammy ir kt. - mados savaičių pasirodymas tebuvo laiko klausimas. Mados savaitės visada būna dovanų dėžės tipo žaidimas ir jos visada būna keturios: Niujorkas, Londonas, Paryžius ir Milanas. Tad šią savaitę nukeliavom į Niujorką ir galime laimėti dvi naujas aprangas bei papildyti grožio saloną dar viena šukuosena. Kiek nustebau paaiškėjus, kad šios savaitės aprangos raudonuoju kilimu dar neprabėgo, bet visai neseniai prasiėjo podiumu pristatant pavasario kolekcijas. Keliaudamos šukuosenos link galime susirinkti Roberto Cavalli šių metų "Resort" kolekcijos aprangą - stipriai gėlėtą, su keliais kutukais, platėjančiom kelnėm, visa iš savęs lengvai hipiška. Na, o dėžėje randame Michael Costello šių metų pavasario kolekcijos  perliuką - smagiausia šios suknelės dalis ta, kad ji kaip ir žemę šluojanti, bet tuo pačiu puikiai atidengianti kojas :)




Kiek netikėta staigmena - sužadėtinių kolekcija, retai kada besulaukiam tokios malonės iš kūrėjų. Šį kartą į "Gražuolės ir Pabaisos" pasaką įtraukiamos ne tik mūsų panelės, bet ir jų antrosios pusės, nes "Šv. Valentino" kolekcija Jam paremta ta pačia pasaka. Mums pateikiamos dvi aprangos iš būsimo filmo: viena priklauso niekingam niekšeliui Gastonui, o kita, be abejo, pagrindiniam personžui Pabaisai.





Aukcionai

Jau senokai žaidime nesirodė aukcionai, o šią savaitę apturėjom net visus du! :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą