2017 m. vasario 24 d., penktadienis

Mados apdovanojimai


Kad savaitgali nenuobodžiautume kūrėjai mus nusprendė pradžiuginti net keliom naujienom iškarto :) Kasmet Oskaro apdovanojimai nepraslysta žaidime nepaminėti ir šie metai ne išimtis - jūsų dėmesiui naujo tipo žaidimas - "Mados apdovanojimai", kuriame laimės rato kvadratukai pateikiami nauju formatu - žymiai draugiškesniu ir visoms žaidėjoms įkandamu. Prasinešusios žvaigždžių alėja turit galimybę surinkti tris šaunias šventines aprangas.





2017 m. vasario 23 d., ketvirtadienis

Milano mados savaitė


Trečioji mados savaitė mus nukelia į saulėtąjį Milaną ir pristato mums net du derinius iš tos pačios Valentino 2017 Resort kolekcijos: už rastas nuotraukas galime surinkti sodriai raudoną ir tikrai akį traukiantį derinį bei dar vieną šukuoseną, na o dėžėje galime rasti švelnių pastelinių ir labai pavasariu dvelkiančių spalvų derinuką, margintą gėlėmis.




2017 m. vasario 19 d., sekmadienis

Londono mados savaitė


Kaip ir buvo tikėtasi pasibaigus mados savaitei Niujorke mes sėkmingai persikėlėm į Londoną ir čia randame dar du naujus, ką tik podiumu prasisukusius derinius: dėžėje randame margą Alexander McQueen suknutę su stambiais aksesuarais, o su rastom nuotraukom galime surinkti Fendi mados namų palaidinės-sijono derinį bei naują ilgų garbanų šukuoseną




SPA namuose


SPA namuose kolekcija žaidime lankėsi 2014 metų rudenį. Ši baldų kolekcija yra viena tų, kurios, mano nuomone, nusipelno pakartojimo :) Žavėjausi ja, kai pirmą kartą pasirodė žaidime, ir vis dar žaviuosi matydama pakartojimą. Vonios kambarys retai kada sulaukia kūrėjų dėmesio, tad tai puiki proga naujoms žaidėjoms juo pasirūpinti.




Mados mašina


Valentino dienos proga kūrėjai pradžiugino mus Mados Mašinos papildymu - suknelė, bateliai ir diržas, marginti širdelėm, penkių skirtingų spalvų. Derinys žaidime pasilieka su visam.



2017 m. vasario 11 d., šeštadienis

Niujorko mados savaitė ir ne tik ^^


Įvykiais gausi savaitė pasitaikė, o aš kaip tyčia užsivertus darbais :) Per pastarąją savaitę sulaukėme naujo žaidimo - "NY mados savaitė", sužadėtinių drabužių kolekcijos, poros aukcionų bei pagaliau galėjome išlukštenti per praeitą savaitę užkauptas dovanas, yay! Bet gal apie viską po truputi ir išeilės ;)

Prasidėjus apdovanojimų maratonui - auksiniai gaubliai, oskarai, grammy ir kt. - mados savaičių pasirodymas tebuvo laiko klausimas. Mados savaitės visada būna dovanų dėžės tipo žaidimas ir jos visada būna keturios: Niujorkas, Londonas, Paryžius ir Milanas. Tad šią savaitę nukeliavom į Niujorką ir galime laimėti dvi naujas aprangas bei papildyti grožio saloną dar viena šukuosena. Kiek nustebau paaiškėjus, kad šios savaitės aprangos raudonuoju kilimu dar neprabėgo, bet visai neseniai prasiėjo podiumu pristatant pavasario kolekcijas. Keliaudamos šukuosenos link galime susirinkti Roberto Cavalli šių metų "Resort" kolekcijos aprangą - stipriai gėlėtą, su keliais kutukais, platėjančiom kelnėm, visa iš savęs lengvai hipiška. Na, o dėžėje randame Michael Costello šių metų pavasario kolekcijos  perliuką - smagiausia šios suknelės dalis ta, kad ji kaip ir žemę šluojanti, bet tuo pačiu puikiai atidengianti kojas :)




Kiek netikėta staigmena - sužadėtinių kolekcija, retai kada besulaukiam tokios malonės iš kūrėjų. Šį kartą į "Gražuolės ir Pabaisos" pasaką įtraukiamos ne tik mūsų panelės, bet ir jų antrosios pusės, nes "Šv. Valentino" kolekcija Jam paremta ta pačia pasaka. Mums pateikiamos dvi aprangos iš būsimo filmo: viena priklauso niekingam niekšeliui Gastonui, o kita, be abejo, pagrindiniam personžui Pabaisai.





Aukcionai

Jau senokai žaidime nesirodė aukcionai, o šią savaitę apturėjom net visus du! :)