2016 m. gruodžio 13 d., antradienis

Kalėdų dvasia


Iš žaidimo pasitraukus žieminei "Pozuok stilingai" kolekcijai jos vietą užėmė labai kalėdinis teleporteris "Kalėdų dvasia". Esu visiškai įsitikinus, kad šiuo metu džiūgauja visa MA, nes teleporteris išlieka visų mėgiamiausiu žaidimu :) Šį kartą mus pasitinka penki portalai, kurių net trijuose galime laimėti baldus ir tik dviejuose rasime drabužius. Taip pat leisiu sau pastebėti, kad drabužiai skirti slidinėjimo kurortams, o ne podiumams, tad jie labiau šildantys, nei grakštūs :)Pasidairykim po portalus iš arčiau ;)

Kalėdinis prekybos centras


Labai kalėdinės vitrinos, keturios naujos figūrėlės skilčiai "socialinis", bet labiausiai mano dėmesį patraukė suknelė iš eglės šakų - nuoširdžiai norėčiau, kad tą suknelę sukurtų kaip rūbą, o ne kaip dekoraciją vitrinai :) Šiame portale pagrindinis prizas - šukuosena, beje labai žavinga trumpų plaukų, tokių retai pas mus pasitaiko, dažniau sulaikiam ilgų garbanų.


Slidinėjimo karalienė


Šalikas, palaidinė ir kelnės labai universlūs ir puikiai tiks ne tik žieminiuose deriniuose. Pagrindinis prizas - striukė su poza, jei ne tos slidės irgi būtų puikus rūbas, o šiuo atveju gaunasi truputėli vienkartinis, nors ir labai dailus :)

Žiemos SPA


Terminės vonios po atviru dangumi kalnų pusnynuose - tobulos atostogos, bet kodėl beždžionės? Jaučiuosi kažką ryškiai praleidus, nes sniegynai man visada rišosi su briedžiais ir elniais, nu bet tikrai ne su beždžionėmis :D  O šiaip tai labai jaukus ir atpalaiduojantis vaizdelis susideda iš portalo baldų, galėtų toks ir profilio fonas būti, žiemine tema foną paskutinį kartą galėjome laimėti prieš kokius du-tris metus.



Snieglenčių lenktynininkė


Turbūt labiausiai nuviliantis portalas su mažiausiai įspūdingu pagrindiniu prizu. Akis užkabina tik striukė, nors spalvos galėtų būti kiek rimtesnės, na o visi kiti rūbai tiesiog jokie.

Žiemos trobelė


Kiekvieną kartą kai kas nors užsimena apie kalėdinį interjerą, mes nejučia pradedam įsivaizduoti medieną, kailius, židinį, gal kokią eglutę ar bent jos šaką, garuojantį puodelį šildančio gėrimo - ir štai jis, viską apjungiantis portalas - "Žiemos trobelėje" rasim viską ko gali reikėti šiltam ir jaukiam žieminiam kambariui susikurti :)



Belieka palinkėti sėkmingų langelių visoms ;)

Jei kartais kyla sunkumų susigaudant lentelėse -->Štai Čia<-- rasite aprašą, bandantį paaiškinti teleporterio subtilybes

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą