2016 m. gruodžio 31 d., šeštadienis

Mėnesio apžvalga


Kartu su gruodžio mėnesiu baigiasi ir 2016 metai, tad apžvelkime paskutinį mėnesi paskutiniu metų įrašu ir keliaukime pasitikti naujuosius metus :)


Ma žaidimai






Ma vakarėliai

 Akvilytės - Madi

 AMORE 

Klubo gimtadieniai

Šį mėnesį savo gimtadienius šventė dvi klubo merginos :

gruodžio 1-ąją Ariana.Grande. ir gruodžio 14-ąją Airana.
Abi norėčiau dar kartelį pasveikinti ir palinkėt, kad ateinančiais metais pavyktų pasiekti visų užsibrėžtų tikslų =^.^=
p.s. Taip pat viso klubo vardu sveikinam Airaną sėkmingai užkariaujančią podiumus, šaunuolė!

2016 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

Naujieji metai


Antradienį tyliai ir ramiai iš žadimo pasitraukus kalėdiniam teleprteriui mums buvo pristatytas naujas 3x3 lentelės tipo žaidimas - "Naujieji metai". Didžiai mano nuostabai šį kartą randame vos tris lenteles, vietoje įprastų 5-6 lentelių, o ir langelius vartysim tik savaitę. Tad pasidairykim, kuo galima save pradžiuginti naujųjų metų proga ;)

1-oji lentelė

2-oji lentelė

3-oji lentelė


Pirmoje lentelėje pagrindinis prizas - grindys, o antroje - tapetai būstui. Tad tikrai nenustabau trečioje lentelėje radusi būsto daiktus ir profilio foną kaip pagrindinį prizą. Ir manau visos jau pripratom, kad profilio fonas išskaidomas daiktais iš kurių galime susidėlioti identišką vaizdelį savo būste :)



2016 m. gruodžio 13 d., antradienis

Kalėdų dvasia


Iš žaidimo pasitraukus žieminei "Pozuok stilingai" kolekcijai jos vietą užėmė labai kalėdinis teleporteris "Kalėdų dvasia". Esu visiškai įsitikinus, kad šiuo metu džiūgauja visa MA, nes teleporteris išlieka visų mėgiamiausiu žaidimu :) Šį kartą mus pasitinka penki portalai, kurių net trijuose galime laimėti baldus ir tik dviejuose rasime drabužius. Taip pat leisiu sau pastebėti, kad drabužiai skirti slidinėjimo kurortams, o ne podiumams, tad jie labiau šildantys, nei grakštūs :)Pasidairykim po portalus iš arčiau ;)

Kalėdinis prekybos centras


Labai kalėdinės vitrinos, keturios naujos figūrėlės skilčiai "socialinis", bet labiausiai mano dėmesį patraukė suknelė iš eglės šakų - nuoširdžiai norėčiau, kad tą suknelę sukurtų kaip rūbą, o ne kaip dekoraciją vitrinai :) Šiame portale pagrindinis prizas - šukuosena, beje labai žavinga trumpų plaukų, tokių retai pas mus pasitaiko, dažniau sulaikiam ilgų garbanų.


Slidinėjimo karalienė


Šalikas, palaidinė ir kelnės labai universlūs ir puikiai tiks ne tik žieminiuose deriniuose. Pagrindinis prizas - striukė su poza, jei ne tos slidės irgi būtų puikus rūbas, o šiuo atveju gaunasi truputėli vienkartinis, nors ir labai dailus :)

Žiemos SPA


Terminės vonios po atviru dangumi kalnų pusnynuose - tobulos atostogos, bet kodėl beždžionės? Jaučiuosi kažką ryškiai praleidus, nes sniegynai man visada rišosi su briedžiais ir elniais, nu bet tikrai ne su beždžionėmis :D  O šiaip tai labai jaukus ir atpalaiduojantis vaizdelis susideda iš portalo baldų, galėtų toks ir profilio fonas būti, žiemine tema foną paskutinį kartą galėjome laimėti prieš kokius du-tris metus.



Snieglenčių lenktynininkė


Turbūt labiausiai nuviliantis portalas su mažiausiai įspūdingu pagrindiniu prizu. Akis užkabina tik striukė, nors spalvos galėtų būti kiek rimtesnės, na o visi kiti rūbai tiesiog jokie.

Žiemos trobelė


Kiekvieną kartą kai kas nors užsimena apie kalėdinį interjerą, mes nejučia pradedam įsivaizduoti medieną, kailius, židinį, gal kokią eglutę ar bent jos šaką, garuojantį puodelį šildančio gėrimo - ir štai jis, viską apjungiantis portalas - "Žiemos trobelėje" rasim viską ko gali reikėti šiltam ir jaukiam žieminiam kambariui susikurti :)



Belieka palinkėti sėkmingų langelių visoms ;)

Jei kartais kyla sunkumų susigaudant lentelėse -->Štai Čia<-- rasite aprašą, bandantį paaiškinti teleporterio subtilybes

2016 m. gruodžio 6 d., antradienis

Mados dienoraščiai


Ar bebūna mėnesių be pakartojimų? - Ne, nebūna. Dovanos tipo žaidimas "Mados dienoraščiai" MA lankėsi 2013m. spalio mėnesį. Smagu, kad kūrėjai susigriebė ir pakeitė dėžės atidarymo intervalą į "kas šešias valandas", vietoj senojo gerojo "kas dvylika valandų". Pats žaidimas skirtas serialui "Vampyrų dienoraščiai". Tiek dėžėje, tiek už surinktus dienoraščius dovanų gauname pagrindinės veikėjos Elenos Gilbert aprangas. Apart dviejų aprangų taip pat turim galimybę laimėti net tris profilio fonus - iš pirmo žvilgsnio identiškus, juose skiriasi tik fonuojantys veikėjai: pirmame - vilkolakis Tyler Lockwood, antrame - vampyras Steffan Salvatore, o trečiame - taip pat vampyras Damon Salvatore.








2016 m. gruodžio 5 d., pirmadienis

Pozuok stilingai


Prieš gerą savaitę LP instagram'e buvo pasirodžiusi nuotrauka su užuominom į naują "Pozuok stilingai" kolekciją, skirtą be abejo žiemai. Ir štai antradienį popiet kartu su "Mados dienoraščiais" žaidime pasirodė ir kolekcija - labai kailiniuota, pūkuota ir užtikrintai žiemai apšarvuojanti. Visų pirma labai džiaugiausi, kad nėra atrakinimo mokesčio ir trintis palei tą parduotuvę pora dienų neteks. Antras stipriai pradžiuginęs dalykas - paltukas su abiem rankom kišenėse, puikiai nupieštas, universalios spalvos. Labai dailios suknelės ir rankinukai, be proto pradžiugino raštuotos kojinės. Batelių esame mačiusios ir dailesnių, kelnės kartojasi (tokias galėjome laimėti kažkuriame žaidime, bet tik vienos spalvos, tad kam trūko spalvinės gamos turėtų visai džiaugtis), džinsai vis dar plėšyti, kaip ir pastaruosius metus, jei ne pusantrų, palaidinės ir sijonas labai dailūs ir bus užtikrintai mėgiami ir naudojami įvairiuose deriniuose (ne tik žiemą). Kepurių žaidimo kūrėjai piešti turbūt nebeišmoks, man asmeniškai visada kažko trūksta jose arba nerandu šukuosenos kuri neišeitų už kraštų, kas baisiai erzina. Nuo aksesuarų galbūt reikėjo susilaikyti, gan vidutiniškai atrodo, bet gal tiesiog man norėtųsi ko nors rimtesnio. Ties paltu su šuniuku buvo galima labiau padirbėti. Apibendrinant - yra tikrai nuostabių daiktų, kuriais tiesiog būtina save palepinti :)