2016 m. lapkričio 10 d., ketvirtadienis

Pozuok stilingai ir ne tik ^^

"Kaip diena - taip naujiena" - tinkamiausias šios savaitės apibūdinimas žaidime, nes trijų dienų bėgyje sulaukėme trijų naujienų : "Pozuok stilingai" kolekcijos panelėms antradienį, dovanos trečiadienį, bei "Pozuok stilingai" kolekcijos sužadėtiniams ketvirtadienį.


Paskutinę naujai kurtą drabužių kolekciją turėjome birželio pradžioje, tad beveik prieš pusmetį. Ši kolekcija, kaip įprasta "Pozuok stilingai" kolekcijoms, turi rūbų su pozomis iš kurių keletas yra naujos ir žaidime dar nesisvečiavusios. MA simpatijas vienbalsiai laimėjo veidrodiniai batukai. 





Lapkričio mėnuo - oficialus nesiskutimo mėnuo, t.y. - šį mėnesį vyrai bando kažką įrodyti tiesiog nesiskusdami, tad administracija ir nusprendė, kad "mėnuo priklauso vyrams". Būtent šia proga gavome dovanėles ir ūsai ant tų ledinukų ne šiaip sau prikabinti ;)







Paskutinę kolekciją vyrams turėjom daugiau nei prieš metus. Aš vis tikėjausi ko nors pavasarį, po to vasarą, na o rudeniop pasidaviau. Kolekcija nelabai įspūdinga, akivaizdžiai matosi, kad ties panelės pozom yra žymiai ilgiau dirbama. Šuo kaip aksesuaras yra vienintelis šios kolekcijos pliusas. Tikiu, ateis diena, kai žaidime sulauksim sužadėtinio kolekcijos, kurioje bus gražios vyriškos avalynės :D

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą