2016 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Mėnesio apžvalga


Mėnuo kaip reta pasitaikė aktyvus ir kupinas žaidimų, akcijų-atrakcijų bei dovanų. Tad kaip tyčia mano asmeninis lapkritis taip pat buvo užverstas darbais, kurie niekaip neleido skirti žaidimui daugiau dėmesio ir vis vėluodavau ar net praleisdavau MA naujienas. Na, bet dabar turiu puikią progą apžvelgti visą mėnesį nuosekliai ir apie viską po truputį, tad įsitaisykit patogiau =^.^=

Ma žaidimai

Lapkričio mėnuo išties džiugino, ypač lyginant su skurdžiuoju spaliu :) Mėnesį pradėjom nuo trijų dovanų tipo žaidimo "Angelai prieš demonus", po to galėjome pasidžiaugti "Pozuok stilingai"parduotuvėmis Jai ir Jam, nurimus lukštenamų dovanų garsams žaidime padirodė labirintas "Stebuklingos žemės", ypatingai džiuginęs Hario Poterio mylėtojas. Žinoma, mėnuo be pakartojimų turbūt nebenutinka, tad ir lapkritį turėjome senučio, net 2012 metų, MA žaidimo pakartojimą - salų žemėlapį "Gaublys". Taip pat šiemet kaip niekad didžiulio dėmesio susilaukęs Juodasis Penktadienis neliko nepastebėtas ir žaidime - apturėjom jam skirtą aukcioną.







 Dovanos

Lapkritį buvom pradžiugintos net dvejomis dovanomis: viena pagerbė vyrų sprandimą nesiskusti visą mėnesį - žavusis ūsuotas aksesuaras, o kita pažymėjo beroc jau ketvirtąjį Mados Arenos gimtadienį - šukuosena. Beje šukuosena žaidime atsirado rugpjūti kartu su trijų dovanų tipo žaidimu "Muzikinės natos", tad buvo nurašyta prie žaidimo prizų...na kam klaidelių nepasitaiko ^^



Vakarėliai

 Aria - Kimedon

 Brokerė - Gabriele smile

Klubo gimtadieniai

Lapkričio mėnesį atšokom trijų klubiečių gimtadienius: 16 dieną - Sinerta, 19 dieną - Sabina., 20 dieną - Indrė333. Lapkričio 4 dieną savo gimtadienį šventė panelė M.o.r.e.n.a, kuri prie mūsų kolektyvo prisijungė mėnesio gale. Tad dar kartelį sveikinimai jums visoms! 



2016 m. lapkričio 22 d., antradienis

Gaublys


Hmm..kur man tai matyta? Ach, taip - 2012 metų rugsėjis, žaidimas tinkamas kelionei aplink pasaulį, ar bent jau tokia buvo pradinė idėja :) Taigi, leiskimės į kelionę, aplankykim šešias spalvingas šalis, kur galim susirinkti šešias spalvingas reprezentatyvias aprangas ir laimėti šešis profilio fonus. Labiausiai mane visad žavėjo Japonijos tiek apranga, tiek profilio fonas, tad visai džiaugiausi šiuo pakartojimu, nors norėtųsi, kad jų žaidime būtų kuo mažiau.

Ispanija


Japonija


Puerto rikas


Tanzanija



Indija



Italija

2016 m. lapkričio 17 d., ketvirtadienis

Stebuklingos žemės


Laplkričio vidury kinuose sulauksim Hario Poterio kūrėjos naujo filmo "Fantastiniai gyvūnai", ta proga žaidime sulaukėme akcijos, skirtos būtent šiam filmui. Fantastiniai gyvūnai kviečia mus pasiblaškyti stebuklingose žemėse ridenant kauliuką ir aplankyti šešias skrynias - penkiose iš jų randame aprangas, o vienoje keleta būsto daiktų.

1-oji skrynia


2-oji skrynia


3-oji skrynia


4-oji skrynia


5-oji skrynia


6-oji skrynia

2016 m. lapkričio 10 d., ketvirtadienis

Pozuok stilingai ir ne tik ^^

"Kaip diena - taip naujiena" - tinkamiausias šios savaitės apibūdinimas žaidime, nes trijų dienų bėgyje sulaukėme trijų naujienų : "Pozuok stilingai" kolekcijos panelėms antradienį, dovanos trečiadienį, bei "Pozuok stilingai" kolekcijos sužadėtiniams ketvirtadienį.


Paskutinę naujai kurtą drabužių kolekciją turėjome birželio pradžioje, tad beveik prieš pusmetį. Ši kolekcija, kaip įprasta "Pozuok stilingai" kolekcijoms, turi rūbų su pozomis iš kurių keletas yra naujos ir žaidime dar nesisvečiavusios. MA simpatijas vienbalsiai laimėjo veidrodiniai batukai. 





Lapkričio mėnuo - oficialus nesiskutimo mėnuo, t.y. - šį mėnesį vyrai bando kažką įrodyti tiesiog nesiskusdami, tad administracija ir nusprendė, kad "mėnuo priklauso vyrams". Būtent šia proga gavome dovanėles ir ūsai ant tų ledinukų ne šiaip sau prikabinti ;)







Paskutinę kolekciją vyrams turėjom daugiau nei prieš metus. Aš vis tikėjausi ko nors pavasarį, po to vasarą, na o rudeniop pasidaviau. Kolekcija nelabai įspūdinga, akivaizdžiai matosi, kad ties panelės pozom yra žymiai ilgiau dirbama. Šuo kaip aksesuaras yra vienintelis šios kolekcijos pliusas. Tikiu, ateis diena, kai žaidime sulauksim sužadėtinio kolekcijos, kurioje bus gražios vyriškos avalynės :D

2016 m. lapkričio 4 d., penktadienis

Angelai prieš demonus


Ketvirtadienį iš žaidimo pasitraukus Helovino teleporteriui, kaip ir tikėtasi, sulaukėm naujo žaidimo - trijų dovanų tipo "Angelai prieš demonus". Tikiuosi turite užkaupusios energijos vienetų atsargų, nes didžiausia kova mados arenoj jau įsibėgėjo :)
Žaidimas kurtas remiantis šiemet pasirodžiusiu serialu "Lucifer". Šį kartą dėžėse galėsime rasti ne tik drabužių, bet ir net visus tris vienetus baldų, profilio foną, keturias naujas šukuosenas bei naują automobilį. Kadangi jaučiu silpnybę seniems mašiniukams, tad ši 1962m. Chevrolet Corvette C1 yra tikras saldainis akims ir būtent jos planuoju ieškoti dėžėse. O bet tačiau, ne beliatriskos paskaitinėti susirinkom, o panagrinėti piešinukus, tad kviečiu apžiūrėti, ko konkrečiai galima tikėtis dėžėse ;)








Būsto tapetai, grindys ir socialiniai skilčiai priskiriamas pats Luciferis, bei žavioji Corvette. Deja administracija pranešime apie žaidimą nenurodė kokį priedą suteiks šis automobilis, tad belieka tik spėlioti


Matydamos profilio foną galime pažaisti žaidimą "Surask 10 skirtumų" lyginant su baldų kompozicija :D