2016 m. spalio 31 d., pirmadienis

Mėnesio apžvalga


Taip jau nutinka, kad šio mėnesio apžvalgėlė skelbiama vienos smagiausių rudens švenčių metu, tad įžangai puikiai tiks sveikinimas ;)



Ma žaidimai

Kaip reta žaidimais skurdus mėnuo - pirmosios atrakcijos sulaukėme tik spalio 11d. - laikinosios kortų kaladės "Oktoberfest", po kurios sekė 3x3 lentelės pakartojimas "Mados šalis", na o mėnesio gale žinoma sulaukėme Helovinui skirto teleporterio "Tamsusis Helovinas". Kartu su teleporteriu žaidime atsirado ir laikinas gyvūnėlių drabužių parduotuvių papildymas - drabužiai Helovino tematika, kurie taip pat jau buvo žaidime kažkada prieš pora metų, tačiau pranešimas apie juos kiek vėlavo.






Dovana

Spalio 12 dieną MA šventė "Rožinio kaspino" dieną. Rožinis kaspinas - visame pasaulyje žinomas kovos su krūties vėžiu solidarumo simbolis. Ta proga administracija pradžiugino mus dovanėle - palaidine su rožiniu kaspinu, žinoma :)


Trikdžiai

Kurį laiką jau nebuvom patyrusios rimtesnių sutrikimų žaidime, o bet tačiau, gero po trupti :D Kaip visada, administracija gražiai atsiprašė ir pratęsė žaidimus, nors dalis žaidėjų būtų visai nesupykus, jei ir gyvūnėlių parduotuvės laikinasis papildymas žaidime būtų pasilikęs kiek ilgėliau :)



Ma naujienos

Žaidimo forume kurį laiką vyko diskusija dėl neaktyvaus FB puslapio, skirto lietuviškajai žaidimo versijai, nes kitų šalių puslapiuose reguliariai rengiami žaidimai, kurių metu galima laimėti safyrų. Panašu, kad po neprailgusių apmąstymų administracija nusprendė ir mūsų versijai surengti konkursą. Galbūt tokių konkursų galime tikėtis ir daugiau ateityje, tad pats metas kurtis FB anketas savo lėlėms ;)
Kita naujiena - gyvūnėlių drabužių parduotuvių papildymas, kuris žaidime pasilieka su visam! Jau seniai atsidavimo statistika verkė, neturėdama jokios galimybės pasistūmėti į priekį. Metų pradžioje turėjome ne vieną galimybę padidinti kūribyškumo statistiką laimėdamos baldus žaidimuose ir ne tik, tačiau su atsidavimo statistika taip nenutinka. Tad užtikrintai didžiulis AČIŪ administracijai už papildymą ^^



Vakarėliai


Gerd - Zigi


Marcelė - Giulija


Avei - Lana Del Rey Grant


Klubo gimtadieniai

Spalio mėnesį klube atšventėm trijų narių gimtadienius: spalio 4 dieną - Heilė L., spalio 9 dieną - Zuzana34, spalio 16 dieną - Smail. Dar kartelį sveikinimai ;)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą