2016 m. spalio 31 d., pirmadienis

Mėnesio apžvalga


Taip jau nutinka, kad šio mėnesio apžvalgėlė skelbiama vienos smagiausių rudens švenčių metu, tad įžangai puikiai tiks sveikinimas ;)



Ma žaidimai

Kaip reta žaidimais skurdus mėnuo - pirmosios atrakcijos sulaukėme tik spalio 11d. - laikinosios kortų kaladės "Oktoberfest", po kurios sekė 3x3 lentelės pakartojimas "Mados šalis", na o mėnesio gale žinoma sulaukėme Helovinui skirto teleporterio "Tamsusis Helovinas". Kartu su teleporteriu žaidime atsirado ir laikinas gyvūnėlių drabužių parduotuvių papildymas - drabužiai Helovino tematika, kurie taip pat jau buvo žaidime kažkada prieš pora metų, tačiau pranešimas apie juos kiek vėlavo.






Dovana

Spalio 12 dieną MA šventė "Rožinio kaspino" dieną. Rožinis kaspinas - visame pasaulyje žinomas kovos su krūties vėžiu solidarumo simbolis. Ta proga administracija pradžiugino mus dovanėle - palaidine su rožiniu kaspinu, žinoma :)


Trikdžiai

Kurį laiką jau nebuvom patyrusios rimtesnių sutrikimų žaidime, o bet tačiau, gero po trupti :D Kaip visada, administracija gražiai atsiprašė ir pratęsė žaidimus, nors dalis žaidėjų būtų visai nesupykus, jei ir gyvūnėlių parduotuvės laikinasis papildymas žaidime būtų pasilikęs kiek ilgėliau :)



Ma naujienos

Žaidimo forume kurį laiką vyko diskusija dėl neaktyvaus FB puslapio, skirto lietuviškajai žaidimo versijai, nes kitų šalių puslapiuose reguliariai rengiami žaidimai, kurių metu galima laimėti safyrų. Panašu, kad po neprailgusių apmąstymų administracija nusprendė ir mūsų versijai surengti konkursą. Galbūt tokių konkursų galime tikėtis ir daugiau ateityje, tad pats metas kurtis FB anketas savo lėlėms ;)
Kita naujiena - gyvūnėlių drabužių parduotuvių papildymas, kuris žaidime pasilieka su visam! Jau seniai atsidavimo statistika verkė, neturėdama jokios galimybės pasistūmėti į priekį. Metų pradžioje turėjome ne vieną galimybę padidinti kūribyškumo statistiką laimėdamos baldus žaidimuose ir ne tik, tačiau su atsidavimo statistika taip nenutinka. Tad užtikrintai didžiulis AČIŪ administracijai už papildymą ^^



Vakarėliai


Gerd - Zigi


Marcelė - Giulija


Avei - Lana Del Rey Grant


Klubo gimtadieniai

Spalio mėnesį klube atšventėm trijų narių gimtadienius: spalio 4 dieną - Heilė L., spalio 9 dieną - Zuzana34, spalio 16 dieną - Smail. Dar kartelį sveikinimai ;)




2016 m. spalio 20 d., ketvirtadienis

Tamsusis helovinas


Pagaliau kažkas naujo ir šiurpiai smagaus! Antradienį, kaip ir tikėtasi, pasitraukus Oktoberfest kortų kaladei žaidime pasirodė Helovinui skirtas teleporteris ^^ Teleporteryje randame šešis portalus, kurių kiekviename aptinkame puikius teminius derinius, penkias naujas šukuosenas ir vieną nuostabų profilio foną. Suprantu, kad didžioji dalis drabužių sunkiai įsipaišytų į kasdienius derinius, bet tai netrukdo jaustis kaip vaikui saldainių parduotuvėje ir krykštauti :D Pasižvalgykim po portalus ;)

Kruvinasis pjūklas


Kas būtų pagalvojęs, kad žaidime kada nors turėsim benzopjūklą! :D jau pati idėja sukelia netramdomą juoką, lyg to nebūtų gana, viena iš šešių galimų spalvų - rožinė.. Nusimato smagus Helovinas :D

Kruvinoji princesė


Labai dailiai suklostuota suknutė. Daili rožė plaukams, kuri akivaizdžiai nedulkės spintoj. Na o kapoklė, jei kam kiltų klausimų - stilinga sezoninė rankinė ;)

Akių vagis


Šio portalo suknutė pakerėjo mane iš pirmo žvilgsnio :) rankinukas kiek drąsesniems deriniams, bet unikalumą nuginčyti būtų tikrai sudėtinga. Šis portalas yra vienintelis, kuriame pgrindinis  prizas ne šukuosena, o šventinis profilio fonas :)


Mados vampyrė


Jei ne išskirtinės kelnės ir rankinė, tai derinys būtų turbūt menkavertis

Juodoji kerėtoja


Iš visų portalų labiausiai nuviliantis - neįsimintina suknelė, neaiškios formos ir paskirties "kepurė", sodininkės batai. Gal bent korsetas ras savo vietą mūsų deriniuose. Visai žavi šukuosena - įstrižas "ombre" garbanų variantas, bet ar verta rankiotis visą derinį tik dėl jos? Čia jau kiekvienai iš jūsų spręsti asmeniškai :)

Varnų ragana


Turbūt labiausiai pompastiškas derinys. Varnų karūna užtikrintai atrodo įspūdingai. Knyga-rankinė taip pat super akcentas bet kuriam tamsesniam deriniui. Palaidinės puikiai susigulės bet kuriame kasdieniame derinyje, na o plunksnų sijonai nepaliks abejingų plunksnų mylėtojų :)


Kartu su Helovino teleporteriu žaidime atsirado ir laikinas gyvūnėlių parduotuvės papildymas ta pačia tematika. Šią gyvūnėlių kolekciją jau turėjom prieš pora metų, bet vis tiek smagu, kai gaunam galimybę kiek pajudinti savo miegnačias atsidavimo statistikas.


Belieka palinkėti šaunių pirkinių gyvūnėliams ir sėkmingų langelių teleporteryje ;)
Jei būnate pasimetusios tarp visų klaustukų ir kryžiukų, visada galite pabandyti panagrinėti teleporterio niuansus ir patarimus ŠTAI ČIA

2016 m. spalio 15 d., šeštadienis

Helovynas artėja


Mados kūrėjai jau ruošiasi artėjančiam Helovynui ir nenusėdėdami vietoje (puikiai pasidarbavę) pasidalino keliais kūriniais iš būsimo žaidimo. Panašu, kad nusimato puikiai šiurpus ir kokybiškas Helovynas. Naujo žaidimo turėtume sulaukti turbūt antradienį iš MA pasišalinus Oktoberfest laikinajai kortų kaladei ;) O jūs ar jau pradėjot ruoštis?




2016 m. spalio 13 d., ketvirtadienis

Mados šalis


Iš žaidimo pasitraukus "Afrikos žavesio" soliteriui mums pristatyta 3x3 lentelė "Mados šalis", kuri beje žaidime jau lankėsi 2013 metais. Žaidimas skirtas filmui "Ozas : didis ir galingas" (angl.k. - Oz : great and powerful). "Mados šalyje" randame keturias lenteles, kurių kiekvienoje po aprangą iš filmo ir šukuoseną, kaip pagrindinį prizą. Manęs asmeniškai nei aprangos, nei šukuosenos nesužavėjo, o gal man tiesiog atsibodo nesibaigiantis 2013 metų pakartojimas, nu kiek galima? O bet tačiau, pasidairykim kurioj lentelėj ką galima rasti ^^


Pirmoji lentelė

Antroji lentelė

Trečioji lentelė

Ketvirtoji lentelė



2016 m. spalio 11 d., antradienis

Oktoberfest


Niekada nemaniau, kad Superpanelėje galėtume sulaukti Oktoberfest'ui skirto žaidimo/kolekcijos. Kodėl? - na, tai viso labo didžiausias ir žinomiausias alaus festivalis pasaulyje. Ką bendro turi mada ir alaus festivalis išlieka mistika, o bet tačiau - pagaliau kažkas naujo!, tad susipažinkime: laikinoji kortų kaladė "Oktoberfest", kurioje randame tradiciniam priartintą Bravarijos regiono merginų aprangą ir naują šukuoseną kaip pagrindinį prizą, kurį gauname surinkusios visas 31ą aprangos dalis :)
Sėkmingų kortų!