2016 m. kovo 26 d., šeštadienis

Savaitės naujienos


Panašu, kad atostogoms išsirinkau ne pačią ramiausią savaitę MA :D didžiai mano nuostabai per pastarasias kelias dienas sulaukėme net kelių naujų akcijų atrakcijų. Tad jas apžvelkime po truputį, neskubant, bet ir per daug nesiplėčiant.

"Velykų žaidimas" - žaidime iki kovo 31d., 14val.


Visų pirma - antradienį žaidime pasirodė "laimės rato" tipo žaidimas, kuriame galima laimėti labai mielų velykinių dekoracijų (ir ne tik) būstui. Smagu, kad administracija pagaliau prisiminė mūsų būstus ir papaišė jau net antrą "partiją" baldų iš eilės :) "Velykų žaidime" galime laimėti šešiolika skirtingų baldų (13 dekoracijų, 2 lėkštes ir 1 pagalvę) išsibarsčiusių dešimtyje "laimingojo rato" zonų, o surinkusios visus baldus iš visų zonų laimime pagrindinį prizą - panelės šypseną, t.y. lūpas.




Pavasario išparduotuvė


Antroji naujiena žaidime pasirodė trečiadienį - "Pavasario išparduotuvė". Tai riboto leidimo drabužių parduotuvė, kuri žaidime pasirodžius neapibrėžtam laiko tarpui. Kadangi yra "ribotas kiekis" drabužių, tai panašu kad ši parduotuvė žaidime bus tol, kol bus "išpirkta", t.y. bus parduotas nustatytas kiekis drabužių vienetų. Patys drabužiai gan paprastučiai ir kasdieniai, o tai tikrai atgaiva po vasario mėnėsio karnavalų ir princesių, be to yra labai žavių aksesuarų, iš kurių keletas yra nauji šuniukai-pozos, kokių dar tikrai nesame turėjusios žaidime.

Esu tikra, kad ir pačios jau viską apžiūrėjot ir nusižiūrėjot savo favoritus, tad šiam kartui tiek.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą