2016 m. kovo 28 d., pirmadienis

Velykos


Mielosios merginos,
sulaukėme pačios gražiausios ir spalvingiausios pavasario šventės - šv. Velykos. Šia proga norėčiau Jums visoms palinkėti pačio smagiausio pavasario su daug saulės, trupučiu nuotykių ir begalės šaunių prisiminimų! Nepamirštant stiprių margučių ;)

2016 m. kovo 26 d., šeštadienis

Savaitės naujienos


Panašu, kad atostogoms išsirinkau ne pačią ramiausią savaitę MA :D didžiai mano nuostabai per pastarasias kelias dienas sulaukėme net kelių naujų akcijų atrakcijų. Tad jas apžvelkime po truputį, neskubant, bet ir per daug nesiplėčiant.

"Velykų žaidimas" - žaidime iki kovo 31d., 14val.


Visų pirma - antradienį žaidime pasirodė "laimės rato" tipo žaidimas, kuriame galima laimėti labai mielų velykinių dekoracijų (ir ne tik) būstui. Smagu, kad administracija pagaliau prisiminė mūsų būstus ir papaišė jau net antrą "partiją" baldų iš eilės :) "Velykų žaidime" galime laimėti šešiolika skirtingų baldų (13 dekoracijų, 2 lėkštes ir 1 pagalvę) išsibarsčiusių dešimtyje "laimingojo rato" zonų, o surinkusios visus baldus iš visų zonų laimime pagrindinį prizą - panelės šypseną, t.y. lūpas.




Pavasario išparduotuvė


Antroji naujiena žaidime pasirodė trečiadienį - "Pavasario išparduotuvė". Tai riboto leidimo drabužių parduotuvė, kuri žaidime pasirodžius neapibrėžtam laiko tarpui. Kadangi yra "ribotas kiekis" drabužių, tai panašu kad ši parduotuvė žaidime bus tol, kol bus "išpirkta", t.y. bus parduotas nustatytas kiekis drabužių vienetų. Patys drabužiai gan paprastučiai ir kasdieniai, o tai tikrai atgaiva po vasario mėnėsio karnavalų ir princesių, be to yra labai žavių aksesuarų, iš kurių keletas yra nauji šuniukai-pozos, kokių dar tikrai nesame turėjusios žaidime.

Esu tikra, kad ir pačios jau viską apžiūrėjot ir nusižiūrėjot savo favoritus, tad šiam kartui tiek.

2016 m. kovo 17 d., ketvirtadienis

Šv. Patriko diena


Didžiai mano nuostabai šiandien administracija pasveikino mus su Šv. Patriko diena ir kiekviena gavome dovanų dailią "leprikono" kepurytę net penkių spalvų. Tai kur jie buvo per kovo 8-ąją? :D
Toms, kurioms kyla klausimas "o kas tas Šv. Patrikas?" ir "kas tai per šventė?" galiu trumpai apibendrint:
Šv. Patrikas yra Airijos globėjas, jo diena švenčiama kiekvienais metais kovo 17d., ši diena yra laikoma jo mirties data. Šv. Patriko simbolis yra trilapis dobilas, todėl ir pati šventė dažniausiai yra žaliai žalia kur akys mato. Pagal nerašytas tradicijas, šią dieną visi įsisegam po dobiliuką į atlapą ir traukiam iki artimiausio pub'o atsigaivinti Guiness alumi arba airišku viskiu =^.^= Išties tai yra be proto linksma ir triukšminga šventė, tad ir jums, mielosios, linkiu smagaus ketvirtadienio.



2016 m. kovo 16 d., trečiadienis

Pozuok stilingai


laikinoji rūbų kolekcija "Pozuok stilingai", kuri taip pat nusidažiusi pavasarinėm spalvom. Šį kartą apart rūbelių su pozom, taip pat turime labai smagų kudkotą šunėką ir dviratį kaip aksesuarus. Be to vienas iš švarkelių yra su nauja poza - priekyje sukryžiuotos rankos, tokios žaidime dar neturėjom :) Taip pat džiugu, kad kolekcijoje yra daugiau nei kokie šeši daiktai, o ir spalvų turi ne po vieną, noooors marškinėlių galėtų būti ir daugiau :D  O bet tačiau, manau savaitė laukimo atsipirko su kaupu :)




Pavasaris atklydo į Mados Arena :)


Žaidime iki Kovo 23d., 14val.

Na pagaliau sulaukėm naujų akcijų-atrakcijų žaidime. Viena jų - naujas žaidimas, dėžės tipo, kuris visai neseniai pas mus lankėsi su "Raudonuoju kilimu". Tačiau šįkart iš dėžės traukiame baldus, kurių joje galim surinkti net visus 36, kurių kiekvieno vertė - 50 mados taškų, tad viso susidaro 1800 taškų. Puiki proga pasikelti kūrybiškumo statistiką ;) Už surinktus "krepšiukus" galime laimėti pagrindinę aprangą, šukuoseną ir profilio foną. Kaip turbūt daugelis jau pastebėjot - šukuosena (ir lankelis su ausytėm) yra Arianos Grande, na o pagrindinę aprangą dėvėjo Taylor Swift Grammy apdovanojimuose.

Kalbant apie baldus - labai šviesūs, pavasariški, gėlėti ir dar tas ežiukas su vainikėliu, damn, kaip tik tai ko trūko šį niūrų pavasarį :D Ir šiaip pati visada labai džiaugiuosi naujais baldais žaidime, labai jau retai mes jų besulaukiam =^.^=


 Baldai, kuriuos galim rasti dėžėje

Pagrindinis prizas - profilio fonas

2016 m. kovo 12 d., šeštadienis

Hanna Marin Sužadėtuvių vakarėlis


Ramus šeštadienis MA. Dalis merginų pasipuošusios vasarinėmis suknelėmis ir pasičiupusios puokštę gėlių į rankas - tokia vakarėlio tema. Svečių skaičius vakarėlyje nesiekia trijų šimtų, prisijungusių mažiau nei du šimtai. Be juk dėl to tik tvarkingesni pokalbiai. Vienintelė mistika - o kur pati vakarėlio šeimininkė? Vakarėlio fone rami ir saulėta diena paplūdimyje, pokalbių skiltyje klega "etatinės" vakarėlių lankytojos, o šeštadienis juk dar tik prasideda ;)
Sveikinimai Hanna Marin surengus vakarėlį, o jums linkiu smagaus šeštadienio.