2021 m. gegužės 23 d., sekmadienis

Švyti tamsoje

 


Gegužės mėnesį MA vainikuoja žemėlapiai "Švyti tamsoje" - kad bent virtualioje erdvėje galėtume atšokti išleistuves. Viso mus pasitinka septynios zonos, kuriose rasime švytinčių suknių bei jas lydinčių aksesuarų, o tarp pagrindinių prizų mus džiugins dvi pozos, dvi šukuosenos, du profilio fonai ir jau labai labai seniai žaidime nematytas džiaugsmas - naujas automobilis.













2021 m. gegužės 9 d., sekmadienis

Bohemiškas miško nuotykis

 


Vos apšilom kojas su "Grotų" soliteriu, o į žaidimą iškart pakartojimui grįžo žadėtasis žaidėjų išsirinktas teleportas "Bohemiškas miško nuotykis". Prisiminkim portalus ir jų turinį ^^


↑ Šešios aprangos eilės tvarka ↑
↓ Profilio fonai iš 4 ir 7 portalų ↓



♥♥♥


#1 - Purpurinė princesė

#2 - Spalvotas pojūtis

#3 - Nuostabi išvaizda

#4 - Kaip iš laukinių vakarų filmų

#5 - Hipė ar lėlytė

#6 - Sportiška ar klasiška

#7 - Diena miške


2021 m. gegužės 6 d., ketvirtadienis

Grotos

 


Gegužę pradedame su soliteriu "Grotos", kuriame jus pasitinka septynios kaladės, o jose po šešių dalių išskirtinę aprangą ir šukuoseną, kaip pagrindinis prizas. Dalis šukuosenų yra senųjų pasikartojimai, bet yra ir keletas nematytų, o tai visada džiugina ^^ Bendrai vertinant, sakyčiau, kad pagaliau sulaukėm ko nors įdomaus ir verto dėmesio, nes paskutiniu metu gaudavom labai vienodus daiktus, kolekcijos keičiasi, o vaizdas vis tas pats. Tikiuosi, kad gegužės žaidimai pažadins mūsų vaizduotę :3

Visos aprangos eilės tvarka

♥♥♥









2021 m. gegužės 2 d., sekmadienis

Sneak Peak - Gegužė

 


Įsitaisykit patogiau, pasidairysim ko tikėtis gegužės mėnesį žaidime.

Kūrėjai mums žada:

- Soliterį

- Žemėlapių tipo žaidimą

- Žaidimo automato (slot's) tipo žaidimą

- Tris naujas kolekcijas

- Pakartojimui grįš teleportas

♥ ♥ ♥






Nepersistengta su detalėmis, be to kadre matom gausią spalvų paletę, tad galim neabejoti kad žiūrimm į kolekciją. Ši, beje, gali būt viena įdomesnių šiemet dėl savo temos. Ar tai bus duoklė Pablo Picaso kūrybai?









Dar vienas kadras su gan blankiais, bet plačią spalvinę gamą turinčiais drabužiais, tad dar viena kolekcija. Ši išsiskirs plačiom, pūstom, "visada svajojau būti bure" rankovėm.









Čia taip pat turėtų būti kolekcija, tik, lyginant su dviem ankstesnėm, bus detaliau nupiešta ir labai kvepės vasara. Ypač rankinukai nuteikia atostogų tema kur nors aplink pusiaujį.








Kai kadre pamatai naujas šukuosenas, iškart susigaudai, kad žiūri į būsimo žaidimo detales. Šiuo atveju šukuosenų matom šešias, drabužiai labai detalūs ir kruopščiai nupiešti, be to sudėti vienspalviai, tad spėčiau, kad čia būsimas soliteris. Nors interneto platybėse dažniau teko matyt spekuliuojant, kad čia bus žemėlapiai.














Net du kadrai iš būsimo žaidimo. Va suknių su rėmeliais dar tikrai nesame turėję žaidime. Tokie įdomesni ir pozomis papildyti rūbai dažniausiai pasirodo žaidimų automato tipo žaidime.















Na ir dar du kūrėjų į platųjį interneto pasaulį paleisti kadrai, su celestial sukniom, profilio fono iškarpa, būsto inventoriui priklausančiais balionais, o už rožinės suknios žvitresnės akys ir automobilį įžiūri. Taip atrodys šiemet išleistuvių fiesta MA platybėse. Labai jau daug visko viename žaidime ir nors daug kas po šiomis nuotraukomis linksniuoja soliterį, aš vis tik manau, kad čia gali būti žemėlapiai. Keistai atrodytų jei tau automobiliui gauti pakatų surankioti šešių dalių aprangą, o va 30vnt susirankioti skamba solidžiau ir labiau tikėtina. Bet kaip ten bus ištikrųjų pamatysim sulaukusios pačio žaidimo ^^

♥♥♥
↓ Dar keli internete surankioti kadrai iš būsimų žaidimų ↓










♥♥♥







Truputi nustebau, kad VIP dovaną šį mėnesį tik keturių dalių, nes dažniausiai būna šešių, na bet gal tiek žaidimų ir kolekcijų pripaišius VIP'ui tiesiog pritrūko vaizduotės












♥♥♥


Na ir pakartojimui gegužės mėnesį grįš žaidėjų išrinktas teleportas - "Bohemiškas miško nuotykis". Apklausos rezultatai sukėlė nemenką nepasitenkinimą, nes visas internetas net braškėjo nuo kvietimų ir prašymų balsuoti už "Fantazijos pasaulis" - Žiedų valdovui skirtą teleportą, tad iš už kažkiokio krūmo netikėtai išlindus Boho kilo laaabai daug klausimų. Bet kūrėjai nepasimetė ir pažadėjo kitą kartą katojamam teleportui apklausos nedaryti ir tiesiog pakartoti "Fantazijų pasaulį". Žodžiu - elfai grįš, turbūt lapkritį, o kol kas lakstysim po miškus ieškodami skirtumų tarp boho ir hipių.