2021 m. vasario 18 d., ketvirtadienis

Laikas arbatai

 


Paskutinis vasario event'as MA platybėse - soliteris "Laikas arbatai".

Čia jus pasitinka net septynios kaladės - penkiose rasite aprangas, dvejose bus baldai. Tarp pagrindinių prizų keturios šukuosenos, dvi palaidinės su poza ir profilio fonas.

Bendra soliterio nuotaika labai romantiška ir dvelkia pavasariu ^^











2021 m. vasario 15 d., pirmadienis

Muzikinės natos

 


Šią savaitę, labiausiai tikėtina, kad pirmadienį arba antradienį, MA turėtume sulaukti "Muzikinių natų" pakartojimo. Žaidimas dovanų tipo, matytas 2016m rugpjūtį, išrinktas pakartojimui žaidėjų balsavimo metu. Niekada nemaniau, kad žaidime turime tiek Šer gerbėjų, nes prizų pagrindas yra būtent praėjusio amžiaus diva su visais savo blizgučiais, plunksnom ir kitais nesusipratimais. Apart drabužių dėžėse galėsite rasti veido bruožus (antakiai, akys, nosis ir lūpos) bei penkias šukuosenas.

Turbūt vieninteliai dėmesio verti daiktai, tai švarkas su gitara ir jį lydinti Taylor Momsen iš The Pretty Reckles įkvėpta apranga, net visų trijų daiktų. Gūdžiais 2016 metais tai buvo didi šventė, nes tuo metu apart Arianos Grande ir Lady Gagos muzikos padangėj kūrėjų neįkvėpdavo absoliučiai niekas. Po šių dovanų turėjo praeiti ištisi ketveri metai kol žaidėjos pagaliau išsireikalavo roko kolekcijos. 




2021 m. vasario 9 d., antradienis

Valentino bučiniai

 


Vasaris dar nė įsibėgėti nespėjo, o mus jau užklupo širdutės ir bučinukai, primindami apie artėjančią valentinkę. Dažniausiai vasarį šia saldžia proga gaudavome teleporterį, bet šiemet viskas kiek papraščiau - 3x3 lentelės "Valentino bučiniai". Galbūt kūrėjams kas nors pakuždėjo, kad mums tikrai nereikia šešių rožinių atspalvių palaidinių margintų širdutėmis, o užteks ir vieno universalaus (baltos spalvos pvz.) varianto. Šukoladu kvepiantys bučiniai mums pateikia šešias lenteles su šešiom lūpomis margintom aprangom, o tarp pagrindinių prizų rasite dvi šukuosenas, vieną profilio foną (va šitas buvo netikėtas) ir tris pozas: antroje ir šeštoje lentelėje palaidinė su poza, kurios spintoje atsiranda su jas lydinčiais sijonais, o penktoje lentelėje suknia su milžiniška šokoladinių saldainių dėže (good luck panaudojant šitą random deriniuose ne valentinės tema).

↓ Lentelės eilės tvarka ↓







↓ Aprangos ir profilio fonas ↓

↑ Šešios aprangos, surenkamos lentelėse, sudėtos eilės tvarka ↑
↓ Laimimos pozos eilės tvarka ↓