2021 m. sausio 22 d., penktadienis

Pomponai

 


Vienas paskutinių sausio mėnesio žaidimų - žemėlapis "Pomponai". Čia rasite šešias zonas, kuriose slepiasi penkios aprangos su penkiom naujom šukuosenom, bei viena zona skirta būstui su profilio fonu. Įtariu artimiausias dvi savaites grožio konkurse teks stumdytis su pudeliais ir nepriklausomai nuo dienos temos būsim tiesiog užsmaugtos pomponais.



1-oji zona, nuo kurios pradedame žaidimą



2-oji zona, atsirakina 01.23







3-oji zona, atsirakina 01.25


4-oji zona, atsirakina 01.27


5-oji zona, atsirakina 01.28


6-oji zona, atsirakina 01.30


2021 m. sausio 15 d., penktadienis

Kiberpankų mada

 


Didi diena MA platybėse - sulaukėme ne tik naujos labai švelnios velveto kolekcijos, bet ir naujo žaidimo (tą pačią dieną!), kuris iki ašarų pradžiugins visas įdomių drabužių gerbėjas, jau nekalbant apie hardcore cyberpunk fanes ^^ Šlovė Cyberpunk 2077 žaidimui ir visam jo pasirodymo sukeltam šurmuliui, kuris paskatino kūrėjus pradžiugint mus kauliuko tipo žaidimu "Kyberpankų mada". Viso galite surinkti šešias aprangas, o susirankiojus viską iš visų zonų dar ir papildyti šukuosenų arsenalą.











2021 m. sausio 13 d., trečiadienis

Gimtadienis (pakartojimas)

 


Balsavimo būdu išrinktas žaidimas pakartojimui - 3x3 lentelės tipo "Gimtadienis". Jus pasitinka šešios lentelės, kurių penkiose rasite aprangas, palydėtas trijų šukuosenų bei dviejų paltukų su poza kaip pagrindinių prizų, o paskutinėje (6-oje) baldus ir profilio foną kaip pagrindinį prizą.

Jau pirmoje lentelėje rasite geidžiamiausią striukę su poza, visa kita kaip ir nebesvarbu, nors ketvirtoje lentelėje esantis paltukas irgi visai vertas nuodėmės, bet penkta ir šešta lentelės užtikrintai galėjo likt nepakartotos, niekas nepastebėtų ir nesiskųstų.








2021 m. sausio 4 d., pirmadienis

Šaltas kaip ledas

 

Sausio mėnesį pradedame su dovanu tipo žaidimu "Šaltas kaip ledas". Dėžėse galėsime rasti šešias ledo karalienei gėdos nedarančias aprangas su labai teminiais aksesuarais, taip pat šešias naujas šukuosenas, kurios nuostabiai tiks viduramžių temai grožio konkurse, irrrr tris spec.makiažus, kurie puikiai derės prie žudančių ledinių žvilgsnių. Na ir pagal visas dovanų tradicijas dėžėse taip pat bus keletas nuobodžių profilio fonų bei šaltuku dvelkiančių būsto daiktų.

↑ Visi daiktai, kuriuos galėsite rasti dėžėse ↑

↓ Aprangos su pilna spalvine gama : visi ledo atspalviai su keliais pašvaistės akcentais↓

Paltukai, beje, irgi šešių spalvų, tokių pat kaip derinio suknios









↑ Profilio fonai ↑

↓ Specialūs makiažai ↓