2020 m. rugsėjo 22 d., antradienis

Vestuvių vakarėlis - atnaujinimai

 


Rugsėjo pradžioje sulaukėme ilgai žadėtų atnaujinimų, o su jais duris atvėrė ir vakarėlių centras. Jei dar neradot laiko ar noro užsukti į kokį vakarėlį, tai kviečiu susipažinti ir trumpai apžvelgti pakeitimus:

1. Kaip kad ir buvo žadėta vakarėlio trukmė sutrumpinta per pusę ir iš ankstesnių 8 valandų liko tik 4val. Tačiau esu įsitikinusi, kad tai puikus sprendimas, nes mažai žaidėjų turi kantrybės aštuonias valandas praleisti prie kompiuterio, o ir poreikio tam, ypač vestuvėse, niekada nebuvo.

2. Nuotraukų konkursas - nuotraukai pateikti turite tik valandą. Nuoširdžiai nepamenu kiek turėdavome ankščiau, bet spėčiau 2-3 valandas tai tikrai. Balsavimui konkurse skiriamos dvi valandos, na o paskutinę vakarėlio valandą galėsite grožėtis nugalėtojos nuotrauka.

3. Atlygiai "Planas" skiltyje: pirmas dvi valandas gaunate energijos pakuotes (mėlynos arba oranžinės, nuo 1 iki 5 vnt), tad čia puiki proga pasikelti savo Mados Arenos dvikovų bei Grožio konkurso statistikas; trečia valanda skirta sveikinimams ir puokštei; paskutinę valandą gaunate populiarumo priedus.

4. Užduotys: ankščiau vestuvių užduotys būdavo tik asmeninės, o atlygiai priklausydavo nuo užduoties tipo, tačiau po atnaujinimų čia mūsų laukia turbūt didžiausias nusivylimas:

4.1. Visų pirma, keitėsi užduočių vykdymo laikas - ankščiau turėdavome valandą užduočiai įveikti (arba  praleisti, jei užduotis nepatiko), o ją įvykdžius iškart pasirodydavo kita, tačiau dabar kiekvienai užduočiai skiriamas pusvalandis ir sekanti pasirodo tik laikui pasibaigus, nepriklausomai nuo to ar užduotį įveikėte ar ne. Iš kitos pusės, atlygį gaunate įvykdžiusios užduotį, net jei kolektyvinės užduoties tikslas jau pasiektas. T.y. tarkim dalyvių prašoma panaudoti 450 populiarumo priedų, o jūs kaip tyčia ėjot užsipilti kavos, tad kai grįžot užduoties laikas dar nesibaigė, bet pop.priedų jau panaudota visi 500vnt, tai jūs ramiai panaudojat pop.priedą ir jums užduotis užskaitoma. Ta pusvalandžio sistema įvesta dėl verkšlenusiųjų per sužadėtuves, kad "nespėjo" atlikti kažko.

4.2. Visų antra, užduotys pasitaiko tiek asmeninės, tiek kolektyvinės, pvz.: surinkti tam tikrą sumą mados taškų - renka visi vakarėlio svečiai, po to gali prašyti sukurti albumą - čia jums asmeniškai.

4.3. Trečias pokytis, žinoma, atlygiai - visada mados taškai ir nekitaip, tik tų taškų tiek vaikiškai užsidirbate, kad net tingu su misijomis vargintis. Kolkas sunku spėti pagal kokią stebuklingą sistemą skiriami atlygiai ir ar jie priklauso nuo žaidėjos lygio, aiškiai suvokiamos matematikos nepastebėjau, bet atlygiai svyruoja iki 200 mados taškų, nors dažniausiai neperžengia 100mt.

4.4. Na ir gan paprasta matematika sufleruoja, kad per vakarėlį gauname vos 8 užduotis, nors ankščiau turėdavome 10vnt per vestuves bei 25vnt per sužadėtuves. Nebe - abiem atvejais tik aštuonios užduotys ir abiem atvejais tiek kolektyvinės, tiek asmeninės.

5. Nuotraukos - kažin kodėl žaidžiant per kompiuterį vakarėlio nuotraukų galeriją galite apžiūrėti tik užsukusios į vakarėlio šeimininkės profilį. Jei norite prisiminimui kokią išsisaugoti, tai teks jungtis per programėlę telefone, nes tik app'se vis dar likusi tokia galimybė.

6. Sveikinimai - prasidėjus trečiai vakarėlio valandai atsiranda sveikinimai, tik atlygis nebe dešimt smaragdų, kaip kad būdavo ankščiau, o vos 3 smaragdai. O ir sveikinimams turime pusvalanduką.

7. Puokštė - jos gaudymui registruotis pradedame iškart po sveikinimų, t.y. praėjus dviem su puse valandų nuo vakarėlio pradžios.

Apibendrinant - vestuvių vakarėliai niekada nebuvo įspūdingai įdomūs ar įtraukiantys, nebent įsisukate pokalbių kambaryje į kokią diskusiją, tad 4 valandos yra užtikrintai puikus sprendimas. Net tas faktas, kad užduotys yra pateikiamos laiko intervalais gan patogu, nes nebereikia būti prisiklijavusiai prie žaidimo - sukūrei albumą ir pusvalandžiui laisva. 

2020 m. rugsėjo 8 d., antradienis

Viktorijos laikų mados

Didžiam Viktorijos laikų gerbėjų džiaugsmui į Mados Arenos platybes pakartojimui grįžta "Viktorijos laikų madų" salų žemėlapis. Pūstos nekasdienės šukuosenos, nėriniuotos korestuotos suknelės, kaspiniuoti bateliai, o visa tai kartu sudėjus - sietyno išvaizda. Have fun ♥



2020-09-08
2020-09-10

2020-09-12

2020-09-14

2020-09-16

2020-09-18

2020-09-20

♥♥♥
Kaip kad kūrėjai ir žadėjo - po MA atnaujinimų sulaukėme ir esamų žaidimų perkainavimų. Su teleporterio naujinimais jau susipažinom ir pabambėjom, o šiandien panagrinėkime salas:
#1 - Naujos "vėduoklių" kainos. Ankščiau gaudavome po nemokamą langelį kas keturias valandas, o visus likusius galėjome atversti įsigydamos papildomos įrangos, kuri kainuodavo safyrus. Tai va, dabar vis dar kas keturias valandas turim langelį, tik papildoma įranga perkainuota į smaragdus ir įkandama visoms žaidėjoms, tad rejoice - nuo šiol visos salos yra įveikiamos.
#2 - Jei pirmą kartą atrakinote visas salas iš smalsumo, tai ir per pakartojimą jos bus jau atrakintos.


2020 m. rugsėjo 2 d., trečiadienis

Katės ir šunys

 

Pirmosios rudens dienos žaidime kupinos įspūdžių - rugsėjo 1-ąją pasitikome atnaujinimus ir kibome klaidžioti bei nagrinėti naujas žaidimo erdves, o kad klaidžioti nebūtų nuobodu šiandien sulaukėme teleporterio pūkuotu pavadinimu "Katės ir šunys". Dar vasario mėnesį (jei atmintis neapgauna) žaidime sulaukėme naujo augintinio - šuns, va tada pasipylė žaidėjų priekaištai "kodėl visada šuo, nu kada pagaliau bus katės?!", tad manau šis teleporteris skirtas patenkinti kačių mylėtojų poreikius. Aišku be šunų ir čia neapsieita, na bet galite susirinkti net dvi pozas su katinukais, papildyti grožio saloną keliom naujom šukuosenom, o profilį - nauju fonu.

Dar derėtų pastebėti, kad šis teleporteris mus lanko su atnaujintu formatu "pritaikytu naujai žaidimo ekonomikai": atkreipkite dėmesį, kad kiekvienas langelis kainuoja - ankščiau buvę nemokami dabar įkainoti 1 smaragdu, visi papildomai atverčiami kaip ir ankščiau kainuoja 3 safyrus. Taip pat sutrumpėjo laikas tarp dabar jau smaragdinių langelių - ankščiau laukdavom 40min, dabar vos 20min.

Belieka palinkėti sėkmės langelių labirintuose. Pasinagrinėti teleporterio gvildenimą galite →ČIA←

Portalai

#1 - Miau



#2 - Smagus

#3 - Murr

#4 - Loti

#5 - Pasivaikščiojimas

#6 - Tipu tapu

#7 - Jaukus ir komfortabilus


Paskutiniame portale laimimas profilio fonas